Pluspunten
gebruiksvriendelijk en redelijk overzichtelijk
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
GEWELDIG! Ik heb drie sjaals (met band) in verschillende kleuren. Ook de betaling verliep soepel. Eén sjaal (met mutsje) was niet meer in voorraad. Hier werd ik keurig van op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
snelle afhandeling!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke en zeker ook smaakvolle site. Mooie producten.
Pluspunten
positief..zie verbeterpunten!
Verbeterpuntenik had het wel leuk gevonden, als er ook dames opgestaan hadden met hoofddoek en een bril...dan heb je wat meer zicht of je dat dan ook leuk zou staan. misschien nog wat meer mutsjes van acryl..dus wollig?.....ik heb nu zelf blote bol en geen pruik...maar nu met natte na zomer..voelt het al wat frisser..ook met mijn gekochte mutsje...en moet de winter nog komen?!
Beste Ria, Inmiddels zijn de eerste warmere mutsjes voor najaar winter toegevoegd, maar de komende tijd volgt er zeker nog meer. Tips over te gebruiken materialen en modellen wanneer het kouder wordt, vind je in ons recente artikel op de blog: http://mooihoofd.wordpress.com/2013/09/19/hoofd-bedekken-tips-voor-najaarwinter/
Pluspunten
Snelle bezorging en afhandeling..
Beste Kim, Je hebt helemaal gelijk! We hopen eind oktober diverse nieuwe modekleuren voor het najaar in huis te hebben.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenHet volgen van de bestelling. Ik kon alleen nagaan of de bestelling verzonden was, niet wanneer deze bezorgd zou worden. Bleek woensdag eind middag verzonden, maar pas zaterdag bezorgd, kon niemand op zaterdag bereiken met vraag over al dan niet bezorgen.
Beste Thea, Excuses dat je de bestelling niet kon volgen; dat is normaal gesproken bij een pakket altijd het geval. We hebben gecheckt waarom dit bij jou is mis gegaan. Daaruit bleek dat enkele pakjes van 11 september vertraagd zijn afgeleverd en geen traceerinfo hadden, doordat ze per ongeluk bij PostNL terecht kwamen in plaats van Selektvracht. Het systeem van Post NL herkent het pakje dan niet. Het spijt ons dat je hierdoor niet de service hebt gekregen die je van ons mag verwachten.
Pluspunten
De snelheid van leveren.
Beste Angelique, bedankt voor je tip! eind oktober krijgen we mutsjes in nieuwe kleuren en patronen binnen.
Pluspunten
Heb van de hoofddoekjes veel plezier gehad in Italië voelt prettig aan en staat goed.
VerbeterpuntenWeet niet.
Pluspunten
Ruime keus. Mooie en duurzame stoffen! Fijne en duidelijke uitleg op de site bij de producten, maar ook bij de voorbeelden hoe een sjaaltje te knopen.
VerbeterpuntenGeen, zo doorgaan!
Pluspunten
alle informatie voor handen en is duidelijk
Verbeterpunten-
Best Sjan, bedankt voor de tip! we hebben je een stapeltje van onze flyers gestuurd en zullen binnenkort bij iedere bestelling een kaartje gaan bijsluiten
Pluspunten
Goede en snelle service,kwaliteit zeer goed
Pluspunten
Duidelijke Web-site Snelle reactie bij vragen Snelle en goede afleveringen
Beste Marion, hartelijk dank voor je tips. We zullen binnenkort bij iedere bestelling een flyer gaan bijsluiten met meer info!
Pluspunten
Ook al was het niet mogelijk om direct met iemand te spreken, het contact via e-mail was vlot en terzake.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
breed assortiment
Beste Karen, bedankt voor je aanbevelingen. Bedoel je eventueel hippere modellen petten/mutsjes of juist andere artikelen? eind volgende week komen er weer nieuwe modellen mutsjes, petten en sjaaltjes binnen. misschien is dat meer wat jij bedoelt.
Pluspunten
Duidelijk zichtbaar op internet en snelle levering.
VerbeterpuntenNog meer hoofddoeken aan toevoegen.
Pluspunten
Super snelle levering en was het goedkoopste
Pluspunten
gewoon goed en duidelijk
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor je reactie! eind oktober wordt er een reeks nieuwe kleuren aan de mutsjes toegevoegd.
Pluspunten
heel snelle service
Pluspunten
5 jaar geleden tips voor knopen van sjaals. Deze staan er nu nog steeds. Als " jonge meid" is het veel leuker en stoerder om sjaals en mutsjes te dragen in deze moeilijke tijd
VerbeterpuntenZelfde feit eigenlijk. Geen nieuwe ideen voor knooen van sjaals. Zelfde als 5 jaar geleden. Misschien een tip voor verbetering. Ook misschien meer seizoenskleuren van ondertops. Als voorbeeld: ik heb een geel mutsje( lekker fis in de zomer) en een zwarte sjaal. Hoe mooi zou het zijn om daaronder een fel gele top te hebben? Als accent?
Beste Nadja, hartelijk dank voor je reactie! eind oktober volgen en weer nieuwe (mode) kleuren mutsjes. Dit hebben we ieder seizoen alleen waren ze dit voorjaar al heel snel uitverkocht. Dit hopen we dit najaar te verbeteren. De knooptips zijn hetzelfde gebleven bij gebrek aan andere varianten. Heb jij misschien voorstellen? dan plaatsen we die graag.
Pluspunten
Goede service goed advies geen problemen met terugzendingen
Beste Jeanne, hartelijk dank voor je reactie! in de lage prijsklasse bh's zouden wij ook graag meer keuze qua maat zien. Nu nemen wij in ieder geval alle grote maten op die de leverancier aanbiedt. Bij Carefix is dat t/m maat 2XL en Belvia t/m XL. Zodra zij grotere maten kunnen leveren, zullen we die bij Mooihoofd ook zeker verkopen.
Pluspunten
duidelijk, overzichtelijk, betaalbaar
Beste Tanja, Hartelijk dank voor je reactie!eind oktober wordt er een reeks nieuwe kleuren aan de mutsjes (tops) toegevoegd. Eind augustus gebeurt dat al bij de petten en de (buiten) mutsjes.
Beste Cindy, Hartelijk dank voor je reactie! Eind augustus komen de nieuwe petten en hoedjes voor het najaar binnen en is er weer meer keuze.
57 Lijsterlaan
Ermelo 3853 TB