Filters

10

Super!

Samen met mijn 85-jarige moeder op bezoek vanuit Amsterdam bij Scootplaza voor een rollator. We werden rustig en vriendelijk ontvangen en er werd drinken aangeboden. Er werd gevraagd wat de wensen waren en we kregen twee rollators mee om buiten te testen. Uiteindelijk heeft mijn moeder er 5 getest en daar was (ook letterlijk) alle tijd en ruimte voor. Na het kiezen van de kleur is de rollator op maat ingesteld en gaf de medewerker een korte duidelijke uitleg erover. Afrekenen ... en met een tevreden moeder naar huis! Hartelijk dank voor deze vriendelijke ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
2

LOL

Nav telefoon gesprek blijkt dat mijn review niet is geplaatst en alleen positieve geplaatst worden Wat hebben previews dan nog voor zin?????

 • Aanbevelen? Nee
10

Perfect geholpen

Onderwerp: Service voor onze scootmobiel Beste medewerkers van scootplaza. Ik wil jullie een compliment geven voor de goede service die we hebben ervaren vanuit Den Bosch. s’morgens 9-6-2020 gebeld s’middags 9-6-2020 opgelost . Verder geen bijkomstig heden en keurig opgelost. Hartelijk bedankt hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede rollator.

Goede rollator..mag ook wel voor die prijs. €399.00. Marrrr. Met die vervoerder zou ik niet meer willen samenwerken. Zijn naam / DHL ze komen niet naar boven zelfs niet met lift. Wordt gewoon in de gang beneden gepleurd. Stop met dit bedrijf plaza..het schaad uw vertrouwen!!!!

 • Aanbevelen? Ja
2

Nooit meer terug

Niet aardig Echt geen ervaring

 • Aanbevelen? Ja
4

Jammer van het "oplossen" van een probleem tijdens het eerste jaar....

Prima rollator hier besteld voor mijn tante die na een operatie niet meer goed kan lopen. Ook eentje besteld voor boven. Maar helaas, binnen het eerste jaar doet een wiel het niet meer goed, Gebeld of de rollator kan worden omgeruild of thuis gerepareerd. Kan niet. Vind ik persoonlijk zeer slechte service. De klant is namelijk over het algemeen een niet zo mobiel iemand. En dus kan de mantelzorger weer op pad. En die heeft het al druk genoeg. O ja, opsturen kan wél.... ja, ook dan geldt: kan ik ook voor zorgdragen. Niet zo makkelijk inpakken hè, zo'n gevaarte. Dus product is redelijk (hoewel nu dus al kapot, hoe erg weten we nog niet) maar service niet in orde.

 • Aanbevelen? Nee
9

Uitgebreide keuze in zeer ruime showroom

Vriendelijke ontvangst, prima informatie, grote keuze in rollators. Wij kwamen voor nadere informatie over rollators en kochten meteen een nieuw exemplaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het juiste adres

Heb nu weer een scootmobiel van ScootPlaza en ook mijn nieuwe Pride Victory bevalt mij ontzettend goed. Heb MS dus dit geeft je enorm veel vrijheid. Ook kan ik er met onze hond heerlijk op uit! Dit is echt het adres als u op zoek bent naar een scootmobiel. Maar ze hebben ook rollators en rolstoelen. De keuze is echt enorm zowel tweede hands als nieuw. Je slaagt er altijd! Ook word je fantastisch en vriendelijk geholpen tevens hebben ze vakkundige monteurs. Ik kan voorlopig weer vooruit. Dank team ScootPlaza!! Groetjes, Ineke Rensen

 • Aanbevelen? Ja
8

goed product

Kan er goed mee lopen maar een oneffenheid in de stoep en als je voorste wiel er in of bij komt kiept hij om gisteren overkwam het mij lag op de stoep .Was gelukkig een jonge man die mij heeft geholpen of de wielen voor wat te klein zijn weet het niet. De tas voor zou ik liever wat steviger zien en dat je de tas vast kunt zetten .Verder wel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle perfecte levering

Correct en vlug op de plaats van bestemming

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en duidelijk

Prettig

 • Aanbevelen? Ja
9

doeltreffend en snel

besteld, volgende dag afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima zaak en service

We hebben een rollator besteld, s'avonds besteld volgende dag in huis en dat gebeurde ook. Prima verpakt incl.beschrijving om in elkaar te zetten. Zeer scherp geprijsd, een nieuwe rollator voor net geen €50 is moeilijk te vinden. We zijn tevreden over de kwaliteit. Er was een onderdeel die niet paste en nadat we contact hadden opgenomen werd er zonder gesputter het onderdeel vervangen. Alles gratis opgestuurd en dat is perfect. Zeker een aanrader als je een rollator nodig heb, ik weet natuurlijk niet als je een scootmobiel aanschaft hoe de service etc. is. Maar de ervaring van nu is goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima product voor prima prijs

Basic rolstoel gekocht, en die bleek ook naar mening fysiotherapie prima bruikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Goede service, zelfs in het weekend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend.

Zowel bestelling als bezorging (DHL) dik in orde,

 • Aanbevelen? Ja
10

gebruiksvriendelijk

erg gemakeljk in gebruik

 • Aanbevelen? Ja
10

De informatie was goed

Zowel over het materiaal en de bezorging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat ik had verwacht

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg simpel maar daarom zo handig!

Tot nu toe bevalt hij prima!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top service

De levering is super snel, en alles is goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

ben goed en deskundig geholpen

dit mas dus prima in orde alles nagekeken banden opgepompt nu kan ik weer veilg rijden met mijn FR 1 was ook mooi op tijd nomaals mijn hartelijke dank

 • Aanbevelen? Ja
8

Makkelijk

Met de nieuwe rollator voor binnenshuis ben ik erg blij. Makkelijk ook met dienblad en het mandje erbij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Jullie verkopen de Lidl scooter voor 130% hogere prijs??

De Pride Raptor 3 van zo'n € 3.000 is exact dezelfde scootmobiel als de aanbieding van de Lidl, alleen 130% duurder of de Lidl is 57% goedkoper natuurlijk. Alleen de Lidl heeft iets andere stoel (luxer)maar jullie hebben iets mooiere velgen. Maar verder is het gewoon dezelfde scooter, verschil van 10-15% snap ik maar hoe kan je nou 130% meer vragen voor hetzelfde product? Dat is knap gedurfd en dan heb je echt lef wat ik wel waardeer dus daar geef ik dikke voldoende voor.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review, het feit dat u hiervoor de tijd heeft genomen betekent dat het prijs verschil uw werkelijk aan het denken gezet heeft. Daarom wil ik aangeven dat er wel degelijk verschil in zit, als eerst zijn de producten die wij verkopen EU gecertificeerd en zijn het geen Chinese markt krakers. Los van uiterlijke aspecten is het materiaal met meer kwaliteit vervaardigd en zijn de accu's groter die in de Pride Raptor zitten. Los daarvan moet u zich ook de vraag stellen of Lidl u de gewenste onderdelen en de service kan aanbieden op het moment wanner dit nodig zou moeten zijn! Met sympathieke groet, . Team Scootplaza

10

Zeer goed

Super snelle levering!

 • Aanbevelen? Ja

Over ScootPlaza

Scootplaza heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd