Topbedrijf met kwaliteit

Kwam veel meer kwaliteit binnen als dan ik verwacht had. Dik tevreden.

De online bestellingen ging fantastisch.

Goed product

Snelle levering! Patient waarvoor ik het heb besteld is er tevreden mee.

zeer goed

Door toenemende invaliditeit ben ik de rollator steeds meer gaan gebruiken, geen enkel probleem gehad Bij orthopedie (in het ziekenhuis) werd mijn rollator als zeer stabiel en gemakkelijk instelbaar genoemd.

Heel erg netjes

Hele snelle levering en montage

Mijn rollager besteld en was volgende dag eral,makkelijk in elkaar klikken en lopen met de geit.heerlijke rollager bedankt.

Besteld en de de volgende dag al geleverd.

Goed bedrijf komt afspraken na.

Ik ben heel tevreden .alles klopt. Ook de service is oke.bedankt.

Gebruiksvriendelijk en ligt van gewicht.

Mijn vrouw heeft de trust. Is hier blij mee.

Goede prijskwaliteit verhouding

Goede prijs nette rolstoel plus snel geleverd volgens afspraak

Rijdt goed verpakking goed geen getob

Mooie rolator

Mooie rollator jammer dat 1zwenkwiel niet soepel draait en dat hij net te laag is Zijn er verhoging zetjes?

Scootmobiel in de garantie na een week terug

2 maanden na de aankoop deden de lampjes van de accu op het dashboard het niet goed. De monteur die aan huis komt moest de scooter voor reparatie meenemen. Het euvel is netjes na ruim een week verholpen en de scootmobiel werd netjes aan huis terug gebracht. Netjes geregeld allemaal. Alleen jammer dat ze dan geen tijdelijke scootmobiel kunnen geven.

Rode rollator besteld, zwarte ontvangen

Rode rollator besteld, zwarte ontvangen, verder prima en geaccepteerd

Netjes en snel geleverd.

We hadden eerst een andere besteld maar deze was niet naar onze zin. Terug gestuurd en binnen een paar werkdagen ons geld terug gekregen. Top geregeld dus.

Foute stoelbteedte geleveŕd. Was notabene op de doos aangegeven!

Moest uit de doos gehaald worden en worden nagemeten voor dat de klacht geaccepteerd werd.

Tevreden over het product, minder tevreden over de bezorging!

Over de bestelde rollator ben ik tevreden en komt overeen zoals op de website gepresenteerd. Ondanks de snelheid van Scootplaza m.b.t. het verzenden, heeft de bezorging lang op zich laten wachten. Dus niet voor 16.00 u besteld de volgende dag in huis, maar maandag besteld pas vrijdag in huis. De reactie op mijn e-mail met opmerkingen vond ik ook wat magertjes. Verder na gebruik enthousiast over product!

mijn schoonvader is er bij mee

Krijgt waar je voor betaald

Besteld en de volgende dag in huis, top geregeld en wat voor je geld!!

Het product voldoet aan de verwachtingen.

Geweldig!

Een super snelle levering (voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis) , heel fijn als je plotseling een Rollator nodig hebt. Een super stevig exemplaar, ik ben er erg bij mee.

Levering goed maar dhl rijdt niet op de aangegeven tijd

Rolstoel

Mooie lichte en ruime rolstoel. Kwaliteit qua prijs gewoon goed

Helaas was 1 reflector aan de voorkant afgebroken

Goed adres

Goed geholpen en en snelle levering en goede uitleg van de bezorger.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.