Redelijk geprijsd, snelle levering.

Eerst op de website gekeken naar de rollators, daarna de specificaties doorgelezen. Hierna heb ik de bestelling geplaatst. Op donderdag besteld, op zaterdag in huis!

Werd prettig geholpen

Mooie rollator

Super snelle levering

Na een telefoontje vanwege betaling alles super geregeld van de telefoniste. De rolstoelen zeer snel geleverd en zien er prachtig uit.

Netjes!

Mijn scooter vrijdags besteld en maandag was hij er al. Helaas had ik een oplader of accu die niet goed was, scooter laadde na 5 dagen al niet meer op. Dat was op zaterdag, Maandag zijn ze langs geweest en alles gelijk hersteld! Nieuwe accu en een nieuwe oplader. Keurig! Heel blij mee.

En goed verpakt.

Rollator besteld en de volgende dag geleverd. Goed verpakt en de eerste indruk is goed. Hoe het in het gebruik gaat kan ik nog niet zeggen maar ik heb er alle vertrouwen in.

Fijne ervaring.

Na een foute levering na 1 telefoontje gelijk hersteld en de juiste bestelling de volgende dag alweer in huis. Netjes een retour sticker erbij om de verkeerde levering terug te sturen.

Zeer snelle levering en goed product

Alles in orde alleen bezorging vertraagd wat heel slecht uitkwam!

Mijn zoon moet een uur rijden en zou mijn rolstoel in elkaar zetten een uur er voor kreeg ik bericht, dat bezorging een dag vertraagd was, maar had daar geen schriftelijk bericht van gehad. Was vervelend!

Bijna alles goed

Geen gebruiks boekje er bij dus weet niet hoe alles werkt

Besteld en betaald en na een dag geleverd dat is super snel!!

snel en problemloos het juiste product

snel en probleemloos het juiste product

Toppie!

Voor mijn moeder een rolstoel besteld. Was in eerste instantie de verkeerde. Zonder problemen omgewisseld. Kan alleen maar zeggen goede service.

Verliep vlot

Mooie , degelijke rollator, goed verpakt. Snelle levering

Goede beschrijving bij product.

Goede uitleg over profuct wat je opzoekt en snelle levering.

geweldig, snelle levering

voldoet aan alle verwachtingen

Kwaliteit zo goed

besteld zonder problemen ( blijft altijd afwachten ) geruisloos besteld een pracht van een rolstoel degelijkheid straalt er vanaf CHAPO dik de sterren waard

Scootplaza is top !

Heel tevreden van scoot ,in w.end besteld en dinsdag geleverd en prijs kwaliteit rolstoel is top !

Prima service en makkelijk

Ja hoor goed

Gemak en kwaliteit !

Een prima voertuig , stabiel licht en mooi afgewerkt, kortom een fijn product voor een fijn bedrag !

Makkelijk besteld snel in huis tevreden

Slechte levering en niet berijkbaar

Product prima . We hebben alleen een week moeten wachten terwijl ze zeggen volgende dag in huis. En om ze dan te bellen is ook slecht berijkbaar. En als je ze dan eindelijk heb wordt je nog niet echt geholpen.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.