Snelle levering en klantgericht ingepakt, dus heel makkelijk in elkaar te zetten

Snel bezorgd en nauwelijks werk aan het in elkaar zetten

Vlotte behandeling!

Snelle levering! Verder geen er ervaringen.

Gewoon top

Product werd de volgende dag geleverd. Fijn dat ik er gratis een boodschappen tas bij kreeg die aan de rollator bevestigd kan worden.

Snelle reactie

Bij stellen vragen binnen 24 uur reactie. De bestelling was de volgende dag al ontvangen.

Blij verrast!

Zeer duidelijke en overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle levering van een prima en functionele rolstoel.

Zeer praktische rollator voor een ongelofelijk lage prijs.

Op zondagmiddag de dubbel opvouwbare lichtgewicht Plaza Lite rollator besteld, die al op de dinsdag daarna keurig werd bezorgd. De rollator voldoet in alle opzichten uitstekend (en dat voor € 99,- all in...).

Helemaal naar mijn zin.

Snelle levering van de rolstoel en voldoet perfect aan de omschrijving. Ben er erg blij mee.

minder goed

besteld rode scootmobiel maar krijg een zware

Het is een feest om er mee te rijden¡

Ik was heel snel vertrouwd met de scootmobiel voordeel: de breedte van 49 cm maakt de doorgang door de deuropening gemakkelijk, meer ruimte. Goede wendbaarheid overigens, meer plezier!

Producten voldoen aan beschrijving

Doen wat ze beloven, uitstekende service.

Bestelling (Rolstoel Plaza PL1) besteld en de volgende werkdag al ontvangen. Keurig zoals omschreven: direct te gebruiken, alleen de voetjes nog inklikken. Goede service zoals beloofd en het product voldoet aan onze verwachtingen. Ik beveel dit bedrijf ook direct aan anderen. Tip: Laat op de foto zien dat op de achterzijde groot ScootPlaza bedrukt staat. Mij maakt het niet uit, maar ik kan me voorstellen dat anderen zich hieraan kunnen storen. Zeker omdat dit niet naar voren komt op alle foto's. Samenvattend: Goed bedrijf en een mooi product.

prima ervaring behalve de wachtrij aan de telefoon

levering ging snel artikel is oké ,maar ik had een vraag dus ging ik bellen de wachtrij aan de telefoon was vrij lang. voor de rest geen klachten , heb nog een vraag via de mail gesteld , dat heb ik pas drie dagen geleden gedaan hopelijk komt er snel een antwoord

Zeer goede service

Na 2 dagen leveren. Prima verzorgd. Uitpakken en rijden maar.

Mooie stevige rolstoel en snel geleverd

Mooie stevige rolstoel Snel en netjes geleverd

Fijne en zeer goede uitleg over het product. Er werd ruimschoots de tijd voor genomen

snelle levering, geweldig product voor een lage prijs

Prachtige compacte rode rolstoel, zeer eenvoudig inklapbaar, kan zo de auto in. Exact wat we nodig hadden !

Prima snelle levering

Zaterdagavnond besteld, di ochtend in huis!

gewoon goed

was gewoon goed

Goed, dergelijk en lichtgewicht. Kortom in eerste instantie: goed. Zal bij gebruik moeten blijken.

Positief

Gemakkelijk te bestellen en super snelle bezorging

We zijn tevreden over jullie alleen DHL daar zijn we niet over te spreken deze komen niet hun afspraken na die ze maken

Wat een geweldige site om te bezoeken, scherpe prijzen, voldoende keus. Zeer gemakkelijk om te zoeken en meerdere betaalmogelijkheden. De bestelling verliep heel vlot en werd de volgende dag al geleverd. Het product ziet er goed uit.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.