Snelle levering, vriendelijke en duidelijke uitleg, heb hem nu 3 dagen ben er erg blij mee verschil winkels ingeweest gaat prima,mis alleen nog wel spiegels.

Besteld maar totaal verkeerd peoduct ontvangen.

Samen met mijn vader een rollator gevonden die aan zijn eisen voldeed. Enthousiast wachtende op de bestelling was dat van korte duur want was de bestelling verkeerd. De kleur was anders,de wielen kwamen totaal niet overeen met wat we besteld hadden en ook zat het dienblad er niet bij. Ik ben gelijk gaan bellen maar heb na 45min wachten de verbinding verbroken,dag erna gebeld en werd nar 18min wachten geholpen. Na veel overleg twijfelde ze er aan of het product wel verkeerd was want volgens hun was dit de juiste die ik besteld had. Ik het er nuet mee eens was maar een mail moest sturen,fotos,bewijs en het dan wel in behandeling genomen zou worden. Bij de vraag hoe lang dit zou gaan duren kreeg ik te horen mi imaal een week. We hadden een rollator besteld omdat mijn vader die ook nodig heeft en niet over 2 weken als alles eindelijk is afgerond. Dan stuur u het maar terug meneer maar zijn deze kosten voor u zelf was het antwoord. Ook ondanks de bestelling verkeerd geleverd is? Ja dat moet nog blijken meneer dus ja kosten voor u zelf. Ik heb het product terug gestuurd en ga even ergens anders kijken.. mijn interesse om daar nog iets te kopen was gelijk weg! Heel jammer!

Mooie rolstoel snel geleverd

Goede afspraken en levering

Duidelijke afspraken,de rolstoel is volgens levering goed aangekomen .Een mooi en degelijk product.Dank u voor de snelle levering

snelle service

Zondagmiddag een rollator uitgezocht voor en met mijn moeder. Gister middag al geleverd. Mooie en stevige constructie. Al met al super blij. Groet,Patrick Raaijmakers

Telefonisch moeilijk te bereiken duurt lang

Top rollater

Zo uit de doos, afstellen hoogte en gaan Top

Beter dan gedacht

Op basis van de beschrijving op de website een outdoor rollator besteld met grote luchtbanden. Blijkt de rollator ook nog eens heel gemakkelijk te (de)monteren te zijn en echt erg licht te zijn. Rijdt een stuk prettiger over de stoepen met klinkers bij mij in de buurt. Ik ben er heel blij meen!

matig

telefonisch onbereikbaar - 3 wachtenden voor - je kunt wachten tot bedtijd. uiteindelijk rolstoel besteld ORD29723 snel ontvangen. een pre. echter de rechter remklem was er niet op te krijgen. gelukkig in bezit passende inbussleutel en zelf gerepareerd. Scheelt Scootplaza servicekosten. ook al contact hierover naar Scootplaza! maar geen antwoord

Snel geleverd en een kwalitatief mooie degelijke rolstoel voor een zacht prijsje Top bedrijf Met vriendelijke groet M.E.ter veer

Rolstoel

Ben blij met mijn rolstoel, en hebben daardoor een fijn dagje pretpark kunnen hebben. Bedankt scootplaza

Niet goed

Niet goed. Volgens de website was de rollator die ik heb besteld, op voorraad. Kreeg een mail dat de rollator was verzonden. Een paar uur later kreeg ik een telefoontje dat de betreffende rollator besteld moet worden, was dus niet op voorraad. Dat vind ik niet correct.

Aangenaam Verrast

Wegens ziekte een rolstoel nodig voor langere afstanden en kwam daardoor uit op scootplaza en ik ben aangenaam verrast en zeker een degelijke rolstoel voor de prijs.

Mooie degelijke Rollator ..

Was even puzzelen, maar heel handig zo,n opvouwbare Rollator!

Snelle levering en ziet er leuk uit

Ik heb de Transport Roistoel Plaza PL2 gekocht, werd binnen een dag geleverd, email bevestiging ging ook heel vlot. De rolstoel ziet er leuk uit, hip, zit lekker. Tijdens het rijden over bijv een normaal ogende stoep voel ik wel veel beweging in de stoel, alsof deze niet heel stabiel is, alle schroeven zijn extra aangedraaid na levering. Dus ik ben wel benieuwd hoe lang deze stoel het vol zal houden, maar goed ik heb geen enkele eerdere rolstoel ervaring.

Goed en snel

Mooie rollator, goed verpakt en snel bezorgd

Snel bezorgd

Goed verzorgd

Fijne rolstoel

Fijne rolstoel ,stevig en makkelijk in te klappen

Prima rolstoel. Snelle bezorging

Prima rollator

Één minpuntje, kleur die ik besteld had was achteraf niet verkrijgbaar

Super rollator

Heerlijke lichtgewicht rollator

Goede keus

Smorgens besteld smiddags netjes thuis gebracht .met goede uitleg. Heel blij mee .goede keus gemaakt

Product oke maar levering niet.

Op de site staat levering volgende dag bij bestelling voor 16.00 uur. Dat wordt niet gerealiseerd. Denk daar over na voor het bestellen. Als dat niet klopt, is dat dan het enige dat niet klopt?

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.