volt geregeld, goed contact

Een makkelijk en goed contact voor wat informatie. De bestelling liep vlot en makkelijk. Levering was er ook snel. Alles compleet met beschrijving e.d. en goed in elkaar te zetten. We weten waar we moeten zijn als we weer eens een rolstoel aan willen schaffen, er is genoeg keus.

Besteld en binnen 24 uur een prachtige , stevige rolstoel al in huis

Keurig

Prima geadviseerd telefonisch, hoewel niet gemakkelijk bereikbaar. Aflevering door DHL was matig, niet thuismelding terwijl ik thuis was. Daarna slepen met een grote doos van een depot. De kwaliteit van de stoel is gelukkig beter......

Geweldig ontvangen en goed geholpen

Geen goede levertijd

Levering werd al 3 keer verplaatst

Heel vlotte bezorging en de krukken zijn prima Een paar voor in en rond mijn huis en een stel in de auto.Kan ik ze tenminste niet vergeten!

Na telefonische bestellling snelle levering rollator. Afmeting wielbasis te groot voor deuropeningen in mijn jaren dertigwoning. Rollator binnen 2 dagen omgeruild voor smallere uitvoering. Super!

geweldig product en vlotte bezorging

zie boven,ook een vraag werd heel vlug beantwoord

Super snelle levering !?

De levering van Scootplaza zou overtoom zijn geweest ,als DHL het niet had verprutst ,door hun dag later! SCOOTPLAZA niets op aan te merken!!!

Snel geleverd en goede rollator voor een mooie prijs.

goede en snelle levering

Vlotte bestelling en opvolging ivm levering

Vlotte bestelling

Makkelijke in elkaar te zetten rollator

Als niet zo'n handig type lukte het mij vrij snel om alles op z"n plek te hebben Hij loopt heel licht en makkelijk Ziet er goed uit Als het dan toch moet dan maar deze Lite

Goede uitleg

Niet best

Ik heb een rollator besteld dezelfde die ik al had Maar de rollator die ik nu ontvangen heb is groter en daar loop ik niet gemakkelijk mee Ik heb gebeld maar jullie konden hem niet ruilen Ook een wieltje stagneerde en dat heeft de fietsenmaker verholpen Heel jammer want nu heb ik een rollator waar ik niet blij mee ben Diverse vriendinnen heb ik jullie aanbevolen Maar dit is wel een teleurstelling voor mij M. Bijlstra

Makkelijke website, alles is duidelijk en betaling gaat vlot. Ook de bezorging is snel en keurig

Perfecte rolstoel voor weinig geld

Heel gauw geleverd.

Werkelijkheid wat op Facebook staat.

De rolater is echt perfect

Super snel geleverd

Ik had rolator besteld op vrijdag rond 3 uur smiddags en andere dag rond half 12 was hij al binnen, super blij ermee en met de snelle service en levering

Supersnelle levering

Binnen 24 uur netjes afgeleverd

Snel.goede prijs en kwaliteit

Snel, goede prijs en kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Vlotte probleemloze levering

Bestelling was binnen een dag binnen en voldoet aan onze verwachtingen.

Niets geleverd

Artikel is niet geleverd. Dus voor 16.00 uur besteld, volgende dag geleverd gaat niet op. Zou donderdag 31 juli jl. geleverd worden. Werd door vervoerder verplaatst naar 1 augustus jl. Echter ook niets ontvangen. Blijkt nu dat het retour gestuurd is. Tot nu toe ben ik niet zo positief.

De scootmobiel rijd fantastisch

Het was even wennen maar ik kan nu gaan toeren

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.