Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle service mooie lichtgewicht rolstoel. Mijn moeder is er erg blij mee.

Correct en snelle afhandeling

Gemakkelijk te bestellen. Correcte en snelle afhandeling. Uitstekend product.

prima gegaan

makkelijk te bestellen en de volgende dag al geleverd , mooie rolstoel

Eerst gebeld wat de mogelijkheden waren en goed geïnformeerd ben heb ik hem direct besteld.

Na mijn bestelling gedaan te hebben. Aleen jammer dat het een dun kussen is wat ik er bij besteld had .aan de telefoon zijn die meneer dat het 7 8 cm zou zijn

vervuld met de levering van bestellingen

Alles naar wens

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Makkelijk besteld besteld, snel geleverd!

Snelle levering,stevige rolstoel

De bestelling van de rollator en de levering was geweldig.

Onze vragen die we hadden betreffende de Drive Nitro rollator werden uitstekend beantwoord. Zelfde dag besteld en de dag erna werd hij al bij het afhaaladres geleverd in een stevige doos! Thuis aangekomen, uit de doos gehaald en ik kon er zo mee weg rijden. Geweldig! Bedankt!

Slechte communicatie!

Zeer onstabiele rollator! Hij was ook 2 kilo zwaarder dan was aangegeven ! Heb er ook melding van gedaan maar nog steeds geen antwoord op gekregen!

Aanrader, licht wendbaar en zit prettig

Sportieve rolstoel. Lekker licht, zeker als je de wielen en voetsteunen eraf haalt om in de auto te leggen. Toch stevig met een goede zithouding. Is comfortabel. Zowel voor degene die in de rolstoel als degene die de rolstoel duwt. Bij levering is rolstoel zeer eenvoudig rijklaar te maken.

Snelle levering.

De rollator werd snel en goed afgeleverd bij mij en past prima in de opbergtas. Een aanrader.

Kreeg de verkeerde kleur rollator en zonder dienblad. Excuses gemaakt en volgende dag al om kunnen ruilen. Top! Telefonisch goed bereikbaar was de winkel.

Maken waar wat ze zeggen.

Was erg tevreden, maar begreep niet dat jullie mij geen reservebandje op konden sturen.

Heb er nu 2 ontvangen via Amersfoort. Voor pech onderweg kan ik nu de ANWB bellen. Voor onderhoud en reparaties kan ik hopelijk bij jullie terecht.

Prima toegankelijke en duidelijke website

Goed om te kunnen kiezen met behulp van de beschrijvingen, en lekker snel bezorgd.

Trage correspondentie

Betaling moeilijk over te maken Levertijd na betaling 1 dag dor is inmiddels 4 dagen

Top product

Netjes verzorgd

Uitmuntend

Zeer tevreden duidelijke site Erg tevreden met de handleiding d'r rolater is compact functioneel en degelijk . Duidelijk hoe je hem in en uit moet klappen . Ideaal een dienblad die er los op klikt . En een los mandje waar alle boodschappen in kunnen practies. Snelle levering mooie prijs al met al zeer tevreden dank je wel

Ik heb een hele mooie, sterke, praktische rolstoel (drive ecotec)voor mijn moeder gekocht. De wielen kunnen eraf en daar door past hij achter in de auto. Zeer snel geleverd en goed verpakt. De rolstoel moet nog wel op maat worden gemaakt waarbij de hoogte verandering van de achterwielen veel moeite kostte. De rest was makkelijk. Wel jammer, voor anderen, dat ie opeens 40 euro duurder is.

Tevreden

Voldoet volledig aan mijn eisen , ben er zeer tevreden mee .dank je wel

Baggerbedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Je bestelt er iets en moet het dan uittesten want anders weet je nooit of een product bevalt ja of nee. Als je dat gedaan hebt kun je het product niet meer terugsturen want dan zegt het bedrijf het is gebruikt. HOE WIL JE ANDERS WETEN OF HET PRODUCT WERKT? Wat een ongelooflijke scam zeg. Nooit aan beginnen.

goed ontvangen goed verpakt rolstoel doet aan de verwachtingen

Snelle correcte leveringen goede kwaliteit

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.