Smiddag 16.30 besteld volgende dag in huis

Duidelijke advertentie , rolstoel zoals beschreven , super snelle levering , de mw die hem nodig heeft is er super blij mee

Doordat ik slecht loop, kwam mijn man op het idee om een transport rolstoel aan te schaffen. Dan was ik met hem toch mobiel en kon erbij zijn. Zo gezegd zo gedaan en de stoel besteld. De volgende dag was de levering al. De stoel ziet er goed uit. Ik heb er veel plezier van gehad..

prachtige rolstoel

prachtige rolstoel voor een mooie prijs. Hij werd keurig verpakt en optijd bezorgd.

Goede keuze en snelle levering

De rolstoel die wij gekocht hebben voldoet aan alle veiligheids- en gebruikseisen

Slechte service

Verkeerde rolstoel geleverd, hierdoor zelf extra werk gehad, medewerkers niet heel vriendelijk aan telefoon, geen excuses gehad.

zijn goed

ik kreeg wat ik gevraagd heb

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede ervaring wat betreft kwaliteit en beloofde snelle levering. Fijn dat ik een gratis zitkussen erbij kreeg,zit heerlijk. Het was alleen jammer dat er niet een kleine notitie bijzat met betrekking tot de gladheid van het kussen. Ik kwam daar al heel snel achter want ik zat net in de rolstoel,trok me aan de buitendeursponningen naar binnen en trok me toen met zitkussen en al uit de rolstoel en lag op de grond. Ik had natuurlijk ook zelf kunnen uitproberen hoe het kussen lag en kunnen bedenken dat er een anti slip middel aan te pas moest komen. Er ligt nu een antislip matje onder het kussen en dat gaat prima. Met vriendelijke groeten Marja Kusters

Alles prima!

Online besteld en twee dagen later al geleverd, zoals beloofd op Website! Levering compleet en geen klachten!

Snelle accurate levering

Eenvoudig uitkiezen op website, product voldoet uitstekend.

super

snelle levering en prima prijs.Niks mis mee.

Kon ondanks grote drukte toch dezelfde dag scootmobiel voor mijn vriendin huren. Toen de lader kortsluiting had kon ik binnen 30 min een andere lader ophalen. Top geregeld.

Goede prijs, goede producten en snelle levering

Goede prijs, goede producten en snelle levering.

Prima service,niks mis mee, erg vriendelijk en een goede begeleiding

Voldoet aan onze verwachtingen,kregen een beste en goede uitleg bij aflevering top

Gewoon een goede tent waar je op aan kan

Bovenstaande is voldoende verder geen gezeur

Prima rollator en snel geleverd

Prima rollator en snel geleverd

snel geleverd product van goede kwaliteit voor het gebruik ervan.

Bij levering kussen kwijtgeraakt bij de post. Werd zonder problemen opnieuw gestuurd. Topper...

Goede ervaring ondanks foutje

In eerste instantie verkeerde kleur opgestuurd. Maar na telefonisch overleg de volgende dag na het telefoontje al de goede rollator binnen. Mijn schoonmoeder daarna helemaal tevreden.

Een rollator besteld net voor vijf uur in de middag, volgende dag al in huis. Snelle levering en zeer tevreden met de rollator.

Alleen maar het brengen ging naar verkeerd adres dat heb ik de rolstoel zelf op moeten halen

Mooie stoel

De handvaten voor de duwer staan echter te laag. Hoe krijgen wij deze wat hoger ingesteld? De rugleuning is erg strak, maar dat zal wel nieuwigheid zijn. Bij de inhoud van de doos, zat ook een band met klittenband. In de omschrijving staat hier niets over beschreven.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product

Geen ervaring omdat dit de eerste bestelling is

zeer positief

Na mijn bestelling vlotte levering Volgende dag rolstoel in huis Mooie compacte rolstoel die gemakkelijk mee te nemen is in auto

Snelle levering en waar voor je geld

De rolstoel werd snel geleverd en zit geweldig. Makkelijk zelf te rijden en voor de duwer heel licht en wendbaar.

Product ziet er goed uit

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.