Fantastisch, prima product.

Ik ben goed geholpen goede service zeertevreden met mijn product. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

goed en klant vriendelijk geholpen

Een fantastische hoeveelheid aan verschillende medische hulpmiddelen. Een prachtige showroom, en een verkoper [Alex) die klantgericht advies geeft. ik. beveel dit bedrijf zeker aan.

Goed.

Rollator was makkelijk in elkaar te zetten en doet het uitstekend.

Wat een goede aankoop is dit. Het heeft mijn leven verrijkt Hij is mooi.

Na slechte ervaring met levering door scootplaza naar tevredenheid opgelost

Onbegrijpelijk dat scootplaza met DHL in zee gaat. Rolstoel zou binnen 24 uur geleverd worden maar rolstoel zoek daarna zou hij geleverd zijn etc. etc. . Uiteindelijk heeft ScootPlaza het heel goed opgelost door een andere af te sturen

Alles klopt.

Ben er tevreden mee.

Super goet gehorganiseerd

Zeer duidelijk om in te maken Erg blij mee. En voor die prijs ?

Na een aantal keren in de nacht gevallen te zijn, ben ik heel blij met mijn aankoop van af de eerste minuut.

Snelle levering, fijne rollator en niet duur

Snelle levering, goed product

Stevige rolstoel. Alleen de voetsteunen vinden we wat te licht ontworpen. Zit veel beweging in.

Prima product voldoet volledig aan de verwachting

Goed product snelle levering prijs / kwaliteit prima.

Duidelijk om te bestellen , snel geleverd.

top service

rolstoel snel geleverd en kwaliteit

Online besteld, op voorraad snel geleverd

Nieuwe rolstoel besteld, was op voorraad en snel geleverd. Dit type was op andere sites niet leverbaar. Hier eerder een scootmobiel in de showroom gekocht. Prima service, alles werd ter plekke geregeld.

perfecte rolstoel

Bestellen en versturen was snel geregeld Minpuntje was het afleveren door DHL, dagen te laat bezorgt Maar ja dat zijn wij wel gewend van DHL

na service zeer waardeloos

hebben een scootmobile en een opklapbare scootmobile gekocht voor samen ruim 8000 eurovoor een vriend van ons met acute leukemi, met verkoper afgesproken als hij binnen een jaar zou overlijden wij de aanschaf terug konden brengen met daartegen over een vergoeding van 50 %. helaas na 4 maanden overlijd onze vriend en we zijn binnen 9 maanden teruggegaan en kregen we te horen dat ze dat niet deden. we werden gewoon als een stuk vuil behandeld. SCHANDALIG GEWOON WAT EEN WAARDELOZE TENT.

Snel en correct geleverd.

Helaas geen antwoord gekregen op verzoek meegestuurd als opmerking in de bestelling.

alles was goed geregeld

Snel

Ik heb een heerlijk duwrolstoel die er sportief uit ziet. Supersnel geleverd.

Snelle levering, mooi product!!

Xx

Makkelijk te monteren.

perfect!

Zowel mijn rollator als het proces van afleveren zijn perfect. Niets op af te dingen.

Zeer snelle bezorging.

Ik heb nog geen ervaring met de rollator, omdat ik geopereerd ben en tijdelijk niet kan lopen. Wanneer dat weer mag, hoop ik veel plezier te hebben van de rollator! Dus mijn vijf sterren geef ik voor de snelle afhandeling van mijn bestelling.

Een goede rollator.

Een goede rollator voor deze prijs.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.