Service was perfect

Perfect levering alles keurig verpakt ingeleverd op de juiste dag Hartelijk dank ervoor

Is afgeleverd door bode en die was niet aardig

De eerste indruk: een prima rolstoel, allen de rugsteun staat voor mij te rechtop en blijkt niet verstelbaar dat vind ik wel jammer. de ervaring met Scootplaza is prima. Gr. Leen Aarlanderveen

Goede service en snelle levering.

Goed behandeld

Slechte scootmobiel

k heb in Maart een scootmobiel gekocht bij hun en was erg enthousiast toen ik hem kreeg want hij zag er mooi uit maar dat gevoel verdween snel nadat ik er meeging rijden na een aantal dagen toen de verzekering rond was. Scootmobiel schudde erg en maakte een geluid of er iets vast liep. Na het melden keer op keer erg slecht te woord gestaan en je word erg respectloos en naar behandeld. Eerst zou de monteur aan de deur geweest te zijn zonder mij dat te melden nou ik werd erg geïrriteerd te woord gestaan toen ik zei dat ik dit vreemd vond omdat ik thuis was. Na weer bellen en daarna weer alles op de mail gezet want dat moet komt er uiteindelijk weer een monteur die nergens naar kijkt maar je als een klein kind behandeld met een boze ondertoon en ff grof uitlegt hoe je op een scootmobiel moet rijden. Ja meneer dat weet ik aangezien ik eerder een scootmobiel heb gehad. Kom op ik ben 33 en zit ook niet voor mijn lol erop. Vervolgens gaat hij erop zitten en knalt van de stoep en doet het ff voor op een geïrriteerde manier. Inmiddels is het Juni en de scootmobiel schud steeds erger, kraakt en er blijken ook geen nieuwe accu’s in te zitten zoals beloofd bij aanschaf van een occasion en hij remt af en valt constant uit met rijden wat hele gevaarlijke situaties oplevert. Ook zegt de baterij meter keer op keer dat hij weer vol is na het opnieuw starten wat ook erg vreemd is. Scootmobiel koste toch bijna 1900,- nog dan mag je toch verwachten dat het werkt. Met loot in mijn schoenen toch maar weer een bericht naar scootplaza gestuurd. Ben er een beetje beroerd van en baal verschrikkelijk want ik heb hem zo hard nodig.

Keurig afgeleverd. Verder nog geen klachten

Dit is mijn eerste bestelling.

Levering was op tijd en goed verzorgd.

Snelle service, erg tevreden

Goede servise

Het was een goed gesprek een hele goeie uitleg

Jammer dat ze met DHL verturen

Rollator besteld die per direct nodig is. DHL zou het vandaag tussen8 en 18 uur bezorgen! Nu berichtje na hele dag thuis, dat het morgen tussen 8 en 18 uur komt vanwege achterstand😡Morgen gewoon weer werken dus??! Het is echt vreselijk!! Al eerder slechte ervaring met DHL!

doen wat ze beloven

Goede en snelle levering.

Snel en betrouwbaar.

Heel erg fijn snelle en goede levering

Tevreden tot nu

Vlotte levering, alles ok Als de garantie ook goed nageleefd wordt , een tevreden klant

Snelle en goede service en ook zeker vriendelijk personeel.

Bedankt Groeten Jan Van Dyck

Snelle service, doet wat ze beloven!

Snelle service, doet wat ze beloven!

Wij zijn op een correcte manier geholpen, mede daardoor een goede keus kunnen maken.

Wij zijn op een correcte manier geholpen, mede daardoor een goede keus kunnen maken, daarna zeer snelle levering van de elektrische rolstoel.

Ideale scootmobiel voor auto

Ideale scootmobiel om mee te nemen in de auto , snelle levering , 10/10

n.v.t.

Gisteren voor de eerste keer weggeweest met moeder. Het ging perfect. Makkelijk te demonteren, dan in auto. Snel weer in elkaar gezet en zeer soepel met duwen en draaien. M.a.w. prima.

Vriendelijk en behulpzaam

Meedenken en goede service

Alles Geregeld volgens afspraak en dat komt weinig voor dus compliment

Zie hierboven

snelle service

ik heb een scootmobile bestel;d en ik verwachte deze na 2 a 3 dagen binnen te hebben stonden ze de volgende dag al op de stoep. super

Snel en keut

Snel en keurig geleverd

Prima en snel geleverd

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Prima.

euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Over ScootPlaza

Scootplaza.nl heeft niet alleen een webshop maar ook een winkel met showroom. Hier kunt u terecht om producten eens te bekijken, uitproberen en er vragen over te stellen. Onze winkel vindt u op Euroweg 25 Amersfoort.