Pluspunten
Keurige zaak, correcte afhandeling van retour gebracht product.
Pluspunten
Goede service, goed meedenken, mooie kleding, en gewoon heel aardige mensen!
Pluspunten
A terrific service! Very speedy delivery even though I live in the UK. Highly professional. Beautifully packed.
VerbeterpuntenI first saw this cardigan almost a year ago, hoping the price would lower more. It was constantly at -40% and never changed. I asked if there could be a further discount but was told there wouldn't be. I think there should be further discounts after a long time has elapsed, as there was with other items of the same brand marked at -50%, -60% etc ...
Pluspunten
Goede en snelle reactie en dus communicatie! Ik wist niet of het de goede maat was en er werd binnen een half uur in de mail al de lengtes van het kledingstuk gegeven
Pluspunten
excellente service en vriendelijkheid.. geen verbeterpunten te noemen..
Pluspunten
Snelheid van leveren en ruilen
VerbeterpuntenBeschrijving retourneren
Pluspunten
Snelheid van reactie, met versturen. Maar ook met doorgeven dat het artikel retour is gekomen
VerbeterpuntenBeoordeling later versturen bij retouren. Het is lastig om nu al de twee laatste punten te beoordelen daar ik wel gehoord heb dat ik mijn geld terug krijg, maar deze nog niet heb ontvangen.
Pluspunten
Goede levering met eventuele retourzak en sticker, helemaal super
Pluspunten
Snel geleverd en mooie collectie.
Pluspunten
Kende de winkel zelf niet, maar via Google bij de webshop uitgekomen. Erg mooie collectie Goede levering, netjes verpakt en extra info meegeleverd.
VerbeterpuntenDe initialen welke geleverd worden bij de broek Sartoria Tramarossa zijn gebaseerd op naam van de persoon welke deze besteld. Wellicht een tip om van te voren even te bellen, welke letters men graag zou ontvangen. Verder keurige levering.
Pluspunten
Mooie merken
VerbeterpuntenOok sale zou gratis verzonden moeten worden en retour zou gratis moeten zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Alles, prachtige winkel, zeer vriendelijk behulpzaam personeel
Pluspunten
Supersnel geleverd