Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering!
Pluspunten
Bestellingen plaatsen is geen probleem.
Verbeterpunten6 december een bestelling geplaatst. De 13e een mail gestuurd omdat ik nog niks had ontvangen. Vandaag (21 december) nog steeds geen bestelling en/of reactie ontvangen van Lampen en Zo. Klantvriendelijk: NEE. Vertrouwen in de winkel:NEE! Ooit opnieuw een bestelling plaatsen: IK NOOIT MEER
Tot onze spijt zijn de betreffende GU10 spots momenteel niet leverbaar. Wij hebben u uw aankoopbedrag retour gestort. Onze excuses voor het ontstane ongemak.
Geachte heer/mevrouw, Ik kan op uw e-mail adres maar 1 bestelling vinden. Deze bestelling is op 9 december geplaatst om 16.07 en om 16.13 uur verzonden. Op 10 december om 09.23 uur heeft u hem in ontvangst genomen. Met vriendelijke groet, Lampenzo
Pluspunten
Alles ging zoals ik verwacht had.
VerbeterpuntenLevering graag iets sneller.
Pluspunten
goede communicatie over langere levertijd
VerbeterpuntenLevertijd wat langer Geen snoer bij 2 lampen wat wel even vermeld had mogen worden op de website Lastig te vinden bij afhalen
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenAl 2 maal een klacht ingestuurd op zelfs op alle 3 hun mailadressen, Gewoon botweg GEEN reactie. Slechter heb ik nog nooit meegemaakt. Eens en NOOIT meer!
Pluspunten
Prima site, bestelling keurig gegaan, alsmede de aflevering
VerbeterpuntenZou het niet weten
Levertijd zou sneller kunnen....
Pluspunten
Heel correct en betrouwbaar!
VerbeterpuntenSnelheid verpakking en verzending
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenHouden zo
0 punten - geen