Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Verscheidene experts zeggen dat er brandgevaar is met de spots die ik gekocht heb bij "lamp en zo" en dat er een fout in de fitting zit van de 5 verbrandde spots die ik heb gekocht. Alle lampen die in de fitting gestoken zijn geweest zijn zwart verbrand en we mogen blij zijn dat er geen brand is uitgebroken. De zaakvoerder zegt dat ik één soort lamp kan kopen die compatibel is met de spots, namelijk reflectorlampen (R50) die samen gaan met de spots die ik via internet gekocht heb. Experts zeggen na constatatie dat er een fout in de fitting zit. Nogtans worden er op de website van lamp en zo vele lampen voorgestelde als zogenaamd "compatibel" met de 5 spots die ik aangekocht heb. Als hier brand uitbreekt acht ik de koppige, egoïstische, geldbeluste en onverwoordelijke zaakvoerder hiervoor verantwoordelijk die me niet wil terugbetalen voor de gevaarlijke lampen die ik bij hem heb gekocht. Ik ben heel boos en voel me echt in het zak gezet. Als u foto's wil van de verbrande lampen contacteer me gerust!
Pluspunten
Prima service, kapotte lamp geruild
Afspraken over naleveren onderdelen nakomen, zeker als er iets tijdens het verzenden is stuk gegaan. Als het langer duurt dan afgesproken, schakel dan terug.
Pluspunten
Zeer mooie kinderlamp gekocht voor mijn dochter. Binnen 4 werkdagen in huis.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Geen beschadiging; verpakking was goed
VerbeterpuntenBeter verwachtingsmanagement over de levering (termijn); levering duurde een aantal dagen; terugbel-afspraak werd niet nagekomen
Pluspunten
Superservice!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Pluspunten
Keurig geleverd zoals aangegeven bij mijn bestelling.
VerbeterpuntenBij verpakken materialen gaarne ook aandacht voor bescherming van de onderzijde. Materialen lagen gewoon onderin de doos en waren daardoor minder beschermd tegen stoten en dergelijke terwijl aan de bovenzijde een overvloed aan bescherming aanwezig was.
Geen orderbevestiging of verzendbevestiging gekregen. Order wel volgens levertijd op de website verstuurd in een nette verpakking.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Even gebeld over de voorraad, die was prima. Ik had de bestelling de volgende dag in huis. Fantastisch!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig netjes verpakt...
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kopen, bestellen, krijgen. Simpel en zo hoort het ook.