Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Product is goed
VerbeterpuntenAfspraken kunnen beter. Zou afgeleverd worden aan huis, en niet opgehaald bij een cadeau winkel in het centrum.
Pluspunten
Snelle en vlotte levering
Pluspunten
N
VerbeterpuntenH
Pluspunten
De prijs was het enige positieve
VerbeterpuntenDrie weken geleden een lamp besteld. Vorige week gaan mailen waar deze bleef, ondanks dat de verwachtte verzendtijd 4 dagen was. Hier is nooit reactie op gekomen. Vandaag toch maar gebeld en ze gingen navraag doen bij de leverancier. Ik zou wel reactie per mail krijgen. Erg jammer dat er nog geen excuus af kon of iig een beetje begrip voor het ongemak. Eind van de dag toch maar weer terug gebeld omdat ik geen mail ontvangen had. Toen bleek dat de lamp niet meer leverbaar was. En weer geen excuus of iets dergelijk. Dus na 3 weken op een lamp te wachten die niet komt hoop ik dat ik nu wel zonder gezeur mijn geld terug kan krijgen.
Pluspunten
Goede prijs, ruim assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Na vlotte levering bleek helaas 1 armatuur defect, na meerdere mails aan de support afdeling en pogingen tot telefonisch contact (waar niet opgenomen werd), helaas geen enkele reactie vernomen. Wat nazorg betreft dus een pittige onvoldoende (en een armatuur die ik niet kan gebruiken).
Pluspunten
snelle afwikkeling van de order
Pluspunten
Artikel bestel en zeer snel geleverd
Pluspunten
netjes geleverd
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekend verpakt. Keurig bevestigingsmail ontvangen met daarin de levertijd. Klopte helemaal.
Pluspunten
De snelheid van levering