Pluspunten
Ik gebruik altijd de 24h. skin balancing en ontving monster van de peeling en een maskertje; ook erg goed. Vind de 24 h. creme bijzonder goed en gemakkelijk voor zowel overdag als 's-nachts te gebruiken. Ik zou van het hele assortiment wel een monstertje willen om uit te proberen!
Pluspunten
Snelle verzending, geen verzendkosten
Pluspunten
Hannah is een heel goed produkt. Ik ben er heel tevreden over.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had gevraagd om een ander cadeau bij mijn bestelling in plaats van de kompresdoek en deze heb ik ook gekregen, ben er erg tevreden mee!
Pluspunten
Wordt snel geleverd en goed verpakt,leuk dat er een sample bijzit.
VerbeterpuntenHet is altijd leuk als je een pakketje thuis krijgt en ik ben helemaal blij met proefjes en samples,heel vaak wil ik die dan ook hebben in een normale verpakking.Dus commercieel gezien werken extraatjes of bv. kortingsbonnen wel.
Pluspunten
het is een zeer goed product
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Hele fijne producten, vroeger veel last gehad van acne (roaccutane gebruikt) nu met de producten van hannah weer een mooie huid.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er een keer een reinigingsschuim zou komen.
Pluspunten
Ik koop mijn Hannah producten hier. Snelle levering en correct advies.
Pluspunten
Na het invullen van het huidadvies formulier op 30 december rond 21:00 kreeg ik de volgende ochtend om 09:00 al antwoord terug. En niet zomaar een antwoord maar een zeer uitgebreid en deskundig advies. (Door mevrouw Spee) Hierdoor heb ik een paar dagen later de start gemaakt met Hannah produkten.
Pluspunten
Goed verpakt, snelle service.
VerbeterpuntenLeuk dat er een monstertje bij zit, gebruiksaanwijzing ervoor was wel fijn geweest.
proefjes meesturen
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreide info. Mijn gezicht is er na 2 week al beter uit gaan zien! Betere teint en minder onzuiverheden:)
VerbeterpuntenHad graag een test op de site gezien waar je op verschillende punten kan testen van je gezicht zodat er een indicatie komt over welke producten je het beste kan gebruiken.
Pluspunten
Super vlot thuis. Leuk dat er een monster bij zit.
Pluspunten
Erg snelle levertijd. Leuk dat er samples of cadeaus bij zitten.
VerbeterpuntenEerste keer dat ik iets bestelde ging het account aanmaken niet goed en kon ik mijn order ook niet terugvinden. Bij de tweede bestelling heb ik dit opnieuw gedaan en toen ging het wel goed! Ook heb ik de eerste keer een huidanalyse aangevraagd met foto etc. En daar heb ik geen reactie/bevestigingsmail op gehad.
Pluspunten
Per ongeluk dubbele bestelling gedaan. Werd na actie via mail snel rechtgezet. No nonsens style, daar houd ik van.
VerbeterpuntenHet enige telefoonnummer wat op de site staat, wordt na 3x bellen nog steeds niet opgenomen. Slecht. Zorg dat u ook via de telefoon te bereiken bent.
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee