Heeft een totaal van 910 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten prijzen snelle levering en een eenvoudig bestelproces. Het assortiment wordt als betrouwbaar en van goede kwaliteit ervaren. De klantenservice reageert snel en helpt waar nodig. Al met al een prettige winkelervaring.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Betrouwbare service
Gebaseerd op 36 reviews
Snelle en prettige service
Helaas was er bij mijn bezorging iets mis gegaan, na een mailtje over en weer al snel een goede oplossing zodat ik mijn product mee op vakantie kan nemen. Top service en een tevreden klant !
28 March 2025
Emerentia
Hillegom
Perfect gegaan, alles naar wens
Ik had nooit iets besteld bij Hannahuis, dit zal ik vaker gaan doen.
Alles is naar wens gegaan, ook heel vlug.
18 March 2025
Piet Jacobs
Zevenaar
Geweldige Service!!
Heb advies nodig telefoontje daar naar toe en word je heel goed geïnformeerd over vraag producten, Ik ben heel blij ermee..
17 March 2025
Anja van der Velden-Ermers
Boekel
9 March 2025
Jo
Gouda
Prima.
Ik had het eerder moeten kopen.
28 February 2025
Carla Taverne
Ruinen
Mooie producten, zeer snelle levering!
Ik koop al lange tijd bij Het Hannahhuis, naar volle tevredenheid.
Ze hebben heel fijne producten en met vragen kan je ook bij hen terecht. De levering is ook zeer snel. Al met al, een aanrader!!
24 February 2025
Birgitta Vogel
Nieuwerkerk a/d IJssel
Mijn Hannah ❤️
Zoals altijd goede service en snelle levering.
13 February 2025
Marian
Heythuysen
Goede producten met regelmatig leuke korting. Goed en snel geleverd.
8 February 2025
Edzard
Schoonhoven
Even nu ontevreden
Helaas de bestelling nog niet ontvangen. DHL zeg van wel. Ben al bij de buren geweest. Maar ook niet. DHL laat een bezorger komen. Maar ik werk 4 dagen. Ik wil graag de crème. Hij kost best veel. Helaas nog niet eerder mee gemaakt. Maar baal hier wel van
7 February 2025
Ellen
Monster
Reactie van Het Hannahhuis
Hallo Ellen,
Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice, zij kunnen hier namelijk een onderzoek naar laten instellen en op basis daarvan kunnen we verdere oplossingen aanbieden. Als je ons even op ons emailadres het juiste ordernummer door wil geven waar het over gaat dan gaan wij hier direct mee aan de slag, ons emailadres is: [email protected].
Het zijn heerlijke producten die ik heb leren kennen bij mijn schoonheidsspecialiste en nu ook thuis gebruik, eerst de fijne peeling vervolgd door het masker. Een super boost voor je huid. Heerlijk, gewoon op een doordeweekse dag in je eigen badkamer :). Het bestellen van de produkten en de bezorging door Het Hannahhuis ging heel soepel, en is zeker voor herhaling vatbaar.
15 January 2025
Blije klant
Rotterdam
Ik had al eerder besteld. Altijd alles keurig geregeld.
29 December 2024
Wil De Vries⁹
Hilversum
Goede producten
20 December 2024
Miranda Breugel
Oss
Alles is super, website, versturen en product!
12 December 2024
Nanda
Geisingen
Producten altijd snel en goed geleverd. Als er iets mis gaat,fijne communicatie en snel weer opgelost, super!
8 December 2024
Monica
Schoonhoven
Goede en snelle levering, ook in de Sinterklaastijd!
8 December 2024
Marjan
Zoetermeer
Altijd correct en snel geleverd !
Blij met ‘mijn’ Hannah ❤️
7 December 2024
Marian
Heythuysen
Carla Pouw
Amersfoort
Fijne producten, keurig verpakt snel en goed geleverd/bezorgd
Ineke
Wezep
Tevreden klant
Zoals altijd vlot verlopen en netjes afgeleverd.
Erika
Tilburg
alles snel geleverd
Alles heel goed.
1 December 2024
Martine
Beek en Donk
Fijne hannahproducten van een top hannahhuis
Snelle levering, goede service, kortom een tevreden klant
30 November 2024
Judith
Nijmegen
Zit altijd een lekker proef monstertje bij
29 November 2024
Sharon
Haarlem
Top producten
Fijne producten
25 November 2024
Ellen
Monster
product besteld en binnen 2 dagen in huis. Top!
25 November 2024
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 910 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Het Hannahhuis
Het hannahhuis is onderdeel van v.o.f. Het Cosmeticahuis. Daarmee wordt deze webshop vanuit een professionele achtergrond geëxploiteerd. Onze hannah webshop is ontwikkeld met een door hannah gecertificeerde huidcoach. Zo kunnen wij u altijd uitgebreid adviseren en hebben wij een uitgebreide kennis over het hannah assortiment.
Naast uitgebreide informatie en kennis van alle hannah producten bieden wij ook heel voordelige verzending. Wanneer u uw hannah producten namelijk op werkdagen voor 17:00u besteld, dan ontvangt u deze de volgende werkdag nog in huis!
Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden. Voor Buitenlandse klanten rekenen wij slechts minimale verzendkosten.