Laden reviews...
28 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt berichten Kunden über schnelle Lieferung und zuverlässigen Service. Der Bestellvorgang ist einfach und praktisch. Viele Bewertungen betonen ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis und eine große Sortimentsvielfalt. Das Feedback ist überwiegend positiv mit gelegentlichen Verbesserungsmöglichkeiten.
Komen afspraken na en er komt bericht wanneer de bezorging plaats vind. Verder uitstekende kwaliteit.
9 April 2024
Sibbele
GRONINGEN
Snelle levering en goede kwaliteit!
3 April 2024
Daniel
Eindhoven
Mooie merken, mis alleen van sommige merken een aantal modellen.
1 April 2024
Hans
Roermond
Yourunderwearstore.nl heeft een grote keuze aan artikelen en een snelle bezorging.
29 March 2024
Joost
Gilze
Ik moest voor donderdag een Kadootje hebben had al bij 2 websites al de zelfde bestelling gedaan en betaald. Maar de dag v levering bleek het niet meer op voorraad. Dus mijn laatste kans was dit dus op dinsdag de vraag gesteld of het op voorraad was kreeg woensdag bericht terug en gelijk besteld en dat ik het donderdagavond wilde geven. Nou top werdt donderdag ochtend bezorgt ik blij stond niet met lege handen
28 March 2024
Essie
Schiedam
Aanbod is ruim in diverse merken. Ik ben al vele jaren klant maar nu had ik voor het eerst ook een vraag die snel en naar tevredenheid werd opgelost.
28 March 2024
Peter
Veghel
Het draagt heel fijn, sexy, en voldoet aan mijn verwachtingen
Guus
Stiens
2 x besteld en supersnel geleverd!
Fit 013
Tilburg
Al sinds jaren een goede site / zaak. Komt deals na. Graag bij de pyama's of zowel de jas als de broek dezelfde samenstelling kent: b.v. in beide elastan! Bij de laatste bestelling het geval en een eerder niet!
Harm Jan
Winschoten
Alles voor 100% verlopen naar wens !
Pascal
Leopoldsburg
Hier koop je de nieuwste collectie van de tofste merken. Altijd de volgende dag in huis en goede service indien nodig.
Marco
Hilversum
snelle en correcte levering. groeten.
17 March 2024
Henk Abeele van den
Terneuzen
Door een (eigen gemaakte) foutje was mijn pakketje perongelijk bij de buren afgegeven en terug genomen door PostNL. Door de goede service is het opnieuw verstuurd en heb ik het pakketje optijd voor mijn vakantie binnen gekregen.
17 March 2024
Gijs
Bergen op zoom
Product is steeds zoals aangegeven. Soms ontbreekt er beetje info, maar de ontdekking hiervan aan het product is steeds positief.
Geert Van den Broeck
BUGGENHOUT
Makkelijke site. Goede fotos
Dick Verburg
Hoofddorp
Wel meerdere malen wat teleurstelling gevoeld als mijn keuze in de door mij gewenste maat net niet op voorraad is.
Willem
Putten
Snelle levering alles ok
Al
Beilen
Voor Valentijnsdag een onderbroek voor mijn man besteld maar helaas te groot. Gelukkig mocht ik de onderbroek terug sturen en omruilen of zelfs mijn geld terug krijgen. Ik heb voor het eerste gekozen, wel een andere onderbroek en een maat kleiner, die zit perfect. Man blij, ik blij. Dank u wel.
12 March 2024
Marcella
Bergen op Zoom
Steeds prima kwaliteit en levering.
Nick
KORTRIJK
Overzichtelijke website Snelle levering
Julio
Schoorl
Altijd keurig verpakt en goede kwaliteit
Peter
Lutjegast
Perfect en snelle levering.
Roy
Breel
Snel geregeld
18 February 2024
Andy van der pauw
Almere
Meerdere bestellingen geplaatst, supersnel geleverd en... topkwaliteit
18 February 2024
Erwin