Snel goed prima

Top snel geleverd echt prima

Goede service voor mooi ondergoed

Juiste prijs kwaliteit verhouding

De eerst bestselling lief vlotjes

Beste Bij deze wil ik jullie onderneming danken voor de eerst bestelling die ik had gedaan Deze is kwalitatief Hiervoor mijn dank

Delivered to USA No Problem!

Will use this retailer again. Very good underwear selection.

Overzichtelijke site, goede kwaliteit .

Overzichtelijke website, met goede kwaliteit producten.

Iets tragere levering dan beloofd,voor de rest alles OK ,ook vlugge terugbetaling bij terugsturen TO

Heel goed.

Bij vragen altijd even bellen en je wordt goed en vriendelijk geholpen

Top website vr mooi trendy ondergoed /zwembad -mode

Zeer goedkoop

Duidelijke site , grote sortering!

Gewoon super !!

Simpel, makkelijk, waar voor je geld, snelle en vlotte afhandeling

Prima ervaring

Ik bestel al jaren bij hun en heb prima ervaring .

geweldige shop

Doen wat ze adverteren

prima klanten server goed bereikbaar en mee denkend

Top boxer | prima prijs

Duidelijke site goeie aanbieding snel geleverd

correcte en snelle levering

Het product voldoet aan alle verwachtingen en wordt snel en correct geleverd.

irritante reclame

ik wil niet door reclame gestoord worden door een bedrijf waar ik wel eens iets koop.

Response from the business owner

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u onze reclame als storend heeft ervaren. U heeft zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief om te profiteren van een korting op uw volgende bestelling. Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de afmeldlink onderaan elke e-mail. Met vriendelijke groet, Yourunderwearstore

Altijd juist en op tijd geleverd

Teleurgesteld retourbeleid en extra kosten

Negatief

Response from the business owner

Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het ten zeerste dat onze retourvoorwaarden niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We streven ernaar om transparant te zijn in onze beleidsregels, en kunnen graag wat meer context bieden bij de situatie. Als kleine onderneming proberen we een evenwicht te vinden tussen kwaliteit, kosten, en service. Wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven de €50 en vergoeden de verzendkosten volledig als een gehele bestelling wordt geretourneerd. Het is echter zo dat, in overeenstemming met ons beleid, de retourkosten voor rekening van de klant zijn. We begrijpen dat dit anders is dan bij sommige grote online retailers, die door hun omvang en externe investeringen vaak geen kosten rekenen voor verzending en retourneren. Echter, als klein bedrijf zijn we genoodzaakt een balans te vinden die ons in staat stelt onze goede service voort te zetten zonder verlies te lijden. Wij compenseren dit door te focussen op superieure kwaliteit en een goede klantenservice, iets wat door onze klantenreviews bevestigd wordt. We waarderen het dat u bij ons hebt gewinkeld en staan altijd open voor feedback om onze diensten te verbeteren. Uw ervaring is belangrijk voor ons, en we zijn toegewijd aan het behandelen van alle klanten met de hoogste zorg en respect. Met vriendelijke groet, Yourunderwearstore

goede service

zeer goed

zeer goed

Netjes en correct

Snelle info in antwoord op mijn mail

Top in prijs/prestatie!

Perfecte pasvorm!

Pracht side

Geweldig mooie spullen van top merken en mooie aanbiedingen

Prima zaak.

Een snelle afhandeling van mijn bestelling. Niets op aan te merken.