Prima snelle service , goede en vriendelijke klanten service
Service waar je een glimlach van krijgt ! Goed en snel verzonden ! Echt dikke duimpie omhoog !
Prima verlopen
Snel, overzichtelijk.
Mijn bestelling had haast, en toen ik dat aangaf probeerde Voorwinden zelfs nog via de importeur het onderdeel eerder bij mij te krijg. Fantastische service, ik bestel al jarenlang bij Voorwinden.
Blij
Goede en snelle levering
Besteld wat ik hebben wou,en binnen 48 uur thuis geleverd. Duidelijke website en geen rompslomp.
Ap schroefset besteld, was super snel bezorgd!
Eenvoudig te bestellen. Goed verpakt en snel geleverd!
Net als Bert Duyck (review van 21-8) heb ik plaatdelen besteld die binnen 1-2 werkdagen geleverd zouden worden. Ik heb de auto op de brug klaar gezet om de delen snel te kunnen monteren, echter na 3 werkdagen niets ontvangen. Zelf navraag gedaan; bleken enkele stukken toch niet op voorraad en duurde het nog minimaal 2 weken voordat ze geleverd zouden worden. Gevraagd om vergoeding, de stukken bleken elders wel op voorraad, duurder en wederom verzendkosten. Helaas volgens de alg vw wordt dit niet gedaan.
Het is enorm vervelend als producten vertraging oplopen of zoals in uw geval helemaal niet meer leverbaar zijn. Bedankt voor uw review, wij blijven onze best doen om te voorkomen dat er spullen uitverkocht zijn maar helaas is dat in deze tijden een hele lastige opgave. Mvg, Voorwinden Parts
Door corona perikelen bij de leverancier duurde de uitlevering wel erg lang maar werd goed en vriendelijk op de hoogte gehouden door Voorwinden Parts. Ben erg blij met de reflectoren die snel en makkelijk geplaatst konden worden.
makkelijke plaatsing van het product
Product goed en snel in huis
Snelle levering, goede kwaliteit
Goedkoop, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle service. Site is een beetje omslachtig. Al met al een dikke prima ga hier zeker vaker bestellen
Hi Haye, Er is een spiksplinternieuwe website onderweg die het bestellen en vinden van de juiste onderdelen nog makkelijker en overzichtelijker moet maken. We verwachten deze komende maand te lanceren dus er horen t.z.t. graag wat uw mening is over het gebruiksgemak, bedankt voor de positieve review en opbouwende kritiek, tot de volgende keer! Mvg, Voorwinden Parts
Ja allemaal mooi geregeld wat een fijne service
Hi Tomas, Wanneer je denkt dat je de ene webshop reviewed en vervolgens blijkt dat dit een concurrent is van ons met een gelijkende naam :0 :). Bedankt voor het aanpassen van uw beoordeling en het fijne telefoongesprek, tot de volgende keer! mvg, VOORwinDEN parts :P
Originele beoordeling
Geen hulp bij fout geleverde producten
Netjes geholpen en goede service
Exact gedaan wat beloofd
Bedankt voor uw review en fijn om te horen! Mvg, Voorwinden Parts
Ik heb stukken besteld die volgens de webshop op stock zijn. Na 14 dagen wachten stel ik de vraag waar het stuk is en krijg ik doodnormaal een antwoord dat het binnen een dikke maand zou binnen komen....
Helaas zoals uitgelegd en gecorrigeerd was u verkeerd geïnformeerd door een van onze vakantiemedewerkers. Ondanks het feit dat wij u direct nadat u ons over uw klacht informeerde een alternatief product hebben geleverd en een deel van uw aankoopbedrag hebben geretourneerd, zodat u 1 dag later al over de onderdelen kon beschikken om uw project af te ronden was dit voor u niet voldoende om dit voor u alsnog een positieve ervaring te maken. Het blijft mensenwerk Bert, we hopen dat u alsnog veel plezier beleeft aan uw sportstoelen. Mvg, Voorwinden Parts
Spoiler besteld; gevraagd of die in primer wordt geleverd. Antwoord Ja maar bleek dus bij ontvangst NIET zo te zijn. 3 weken moeten wachten op retourbedrag. Paar keer mail gestuurd, helaas zonder reactie.
U hebt helemaal gelijk, het is zoals u in meerdere telefoongesprekken gemeld erg druk en daardoor lopen sommige zaken vertraging op. Dat is niet zoals t zou moeten lopen, maar we hebben u dit iedere maal gemeld, het is jammer dat u hier zo weinig begrip voor kunt opbrengen. Ik zie dat ondertussen wel alles naar behoren is afgerond, maar toch nog bedankt voor uw review. Mvg, Voorwindenparts.nl
Bumperprotector geleverd beschadigd en krom ,mailtje gestuurd met de foto,s kreeg direct antwoord en binnen een week een nieuwe gekregen top service
Bij het zien van de staat waarin de beschermlijst bij u werd afgeleverd schoten ook bij ons de tranen in de ogen. Ondanks deze specifieke negatieve ervaring met de vervoerder, zijn wij toch wel blij met Post NL. Andere vervoerders maken er helemaal een potje van is gebleken uit diverse testen van onze kant. Bedankt voor de top review, omdat we gebruik maken van externe vervoersbedrijven is dit geen reden om problemen af te schuiven en nemen we het zeker serieus wanneer een pakket niet naar behoren word afgeleverd. Wij zijn blij dat u dit zo positief weet te waarderen! Bedankt en tot de volgende bestelling, Voorwinden Parts
Na een duidelijke miscommunicatie. Ben ik aangenaam verast over de service die is verleend. Was iets te snel met oordelen. Bij deze mijn excuus en bedankt voor toch een goede service. Mvg. Dick Tergend langzaam met antwoord geven. Wacht nu nog op antwoord. Heb de spullen retour gestuurd ook geen reactie op gekregen. Kan echt niet onder de indruk raken van deze service.
Originele beoordeling
Voorwinden parts heeft echt de tijd genomen om me middels diverse mails en meerder gesprekken goed te adviseren. Volgende keer zoek ik niet op internet maar mail ik gewoon naar Voorwinden Parts.
Denk met de klant mee, en is begripvol.
Stavangerweg 15
9723 JC Groningen