Fijne webshop, snelle levering.

Snel, overzichtelijk.

Mijn bestelling had haast, en toen ik dat aangaf probeerde Voorwinden zelfs nog via de importeur het onderdeel eerder bij mij te krijg. Fantastische service, ik bestel al jarenlang bij Voorwinden.

Uitstekend snel geleverd

Blij

Goede en snelle levering

Gewoon duidelijk

Besteld wat ik hebben wou,en binnen 48 uur thuis geleverd. Duidelijke website en geen rompslomp.

Super en snel geholpen!

Ap schroefset besteld, was super snel bezorgd!

Snelle en nette levering

Eenvoudig te bestellen. Goed verpakt en snel geleverd!

Foutieve voorraad informatie en geen communicatie

Net als Bert Duyck (review van 21-8) heb ik plaatdelen besteld die binnen 1-2 werkdagen geleverd zouden worden. Ik heb de auto op de brug klaar gezet om de delen snel te kunnen monteren, echter na 3 werkdagen niets ontvangen. Zelf navraag gedaan; bleken enkele stukken toch niet op voorraad en duurde het nog minimaal 2 weken voordat ze geleverd zouden worden. Gevraagd om vergoeding, de stukken bleken elders wel op voorraad, duurder en wederom verzendkosten. Helaas volgens de alg vw wordt dit niet gedaan.

Mooie raam reflectoren

Door corona perikelen bij de leverancier duurde de uitlevering wel erg lang maar werd goed en vriendelijk op de hoogte gehouden door Voorwinden Parts. Ben erg blij met de reflectoren die snel en makkelijk geplaatst konden worden.

ontstellend goede prijs kwaliteit verhouding

makkelijke plaatsing van het product

Alles is en ging goed

Product goed en snel in huis

Doen wat.ze beloven

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooi product snel geleverd

Goedkoop, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle service. Site is een beetje omslachtig. Al met al een dikke prima ga hier zeker vaker bestellen

Alles goed en snel geregeld

Ja allemaal mooi geregeld wat een fijne service

Goed onderdeel

Netjes geholpen en goede service

Gewldig

Exact gedaan wat beloofd

Foutieve stock informatie en geen communicatie

Ik heb stukken besteld die volgens de webshop op stock zijn. Na 14 dagen wachten stel ik de vraag waar het stuk is en krijg ik doodnormaal een antwoord dat het binnen een dikke maand zou binnen komen....

matige communicatie

Spoiler besteld; gevraagd of die in primer wordt geleverd. Antwoord Ja maar bleek dus bij ontvangst NIET zo te zijn. 3 weken moeten wachten op retourbedrag. Paar keer mail gestuurd, helaas zonder reactie.

Zeer goede service

Bumperprotector geleverd beschadigd en krom ,mailtje gestuurd met de foto,s kreeg direct antwoord en binnen een week een nieuwe gekregen top service

Na een duidelijke miscommunicatie. Ben ik aangenaam verast over de service die is verleend. Was iets te snel met oordelen. Bij deze mijn excuus en bedankt voor toch een goede service. Mvg. Dick Tergend langzaam met antwoord geven. Wacht nu nog op antwoord. Heb de spullen retour gestuurd ook geen reactie op gekregen. Kan echt niet onder de indruk raken van deze service.

Betrokken specialisten.

Voorwinden parts heeft echt de tijd genomen om me middels diverse mails en meerder gesprekken goed te adviseren. Volgende keer zoek ik niet op internet maar mail ik gewoon naar Voorwinden Parts.

Uitstekende service!

Denk met de klant mee, en is begripvol.

goede service en kwaliteit

perfecte pasvorm zijwindkappen voor de kia stonic bj 2020/100 pk komplete set v/a.

perfect

goed en super snellevering

Perfecte ondersteuning en snelle levering!

Omdat mijn voorremslangen doorgeroest waren had ik met spoed nieuwe nodig. Aangezien ik het remgedrag verbeterd wilde hebben, ben ik gegaan voor Goodridge remslagen. Op alle website's stond wat anders aangezien mijn auto Brembo remmen heeft wat niet op de normale versie zat. Voorwinden parts heeft dit voor mij uitgezocht en zelfs met goodridge zelf gebeld. Daarnaast hebben ze er voor gezorgd dat het pakket direct via goodridge verstuurd werd zodat ik ze ZSM binnen had! Top service, voor herhaling vatbaar!

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen