Communicatie over levertijd...

De orderbevestiging gaf een levertijd (enkele dagen) voor eind mei; uiteindelijk is medio september het onderdeel gekomen. Dat kan gebeuren (hoe vervelend ook) maar communiceer er dan over. Het cabrioseizoen is voorbij dus effectief kan ik pas een jaar later van het onderdeel gebruikmaken.

Mooi overzichtelijke website. Ik had zo gevonden wat ik zocht, passend op mijn model en type auto. Direct de volgende dag al geleverd, lekker snel.

Prima webshop en snel geleverd

De onderdelen waren er sneller dan voorspeld. Vandaag nog contact gehad met uitstekende helpdesk.

Bijkomende vragen welke die contact werden gesteld werden zeer snel en correct beantwoord. De levering was zoals aabgegeven op tijd en correct.

up to date zijn

13/09/2019 heb ik een bestelling geplaatst en betaald met bancontact . tot nu toe geen nieuws over mijn bestelling, komt de bestelling met GLS,UPS of DHL? wanneer? ik kan me dus niet organiseren. bij "aanbevelen" klik ik nee, de site is goed om prijzen te vergelijken met andere sites , voor de rest niet aan te bevelen, dus alleen om up to date te blijven.

Ruim assortiment, goed advies en scherpe prijzen!

Meerdere malen hier iets besteld en alleen maar goede ervaringen gehad!

Helaas kwam het pakket 2 dagen nadat ik vertrokken was op het aflever adres. Nieuwe kans het op te halen is nu eind oktober. Maar ik ga er vanuit dat de bestelde items aan mijn wensen voldoen, gelet op ervaringen uit het verleden met Voorwinden.

Perfect.

Keurig! Vriendelijk en netjes geholpen. Alles op tijd.

Heel tevreden

Van A tot Z bestellen, betalen, snelle bezorging en goede bezorging, en het juiste artikel.

Super materiaal

Goede kwaliteit en ook heel passend wat jullie leveren Groet Erik

Goed product en snelle levering

Een goede ervaring

Prima geregeld. Bestelling goed afgehandeld.

Snelle reactie; goede service; scherpe prijzen

Ik was op zoek naar deurpanelen voor een Hyundai. Via Marktplaats kwam ik hier terecht maar nog niet bij het juiste model. Nadat ik contact had gezocht, kreeg ik snel een positieve reactie. Er werden foto's gestuurd en na telefonisch overleg kon er ook bezorgd worden via een pakketdienst. Echt goede service tegen een scherpe prijs.

Snel geleverd geen probleem gehad past uitstekend.

Goed product, alleen levering duurde wat langer

Goed product tegen goede prijs. Alleen beloofde leverdatum werd niet aangehouden. Product werd een week te laat geleverd Bij juiste leverdatum was score hoger geweest ( 9 )

Super product

zeer tevreden

zeer tevreden

Product goed en binnen gestelde termijn aangekomen

Ben tevreden over afhandeling

Zeer goede en snelle levering

Radiateur charade 1991. Zeer snel en netjes geleverd en voor een hele nette prijs...nogmaals bedankt

Duurde lang

Ik heb het op 18 augustus besteld en 12 september binnen gekregen 3 keer gebeld en de eerste keer zijden ze dat ik duurdere had moeten kopen dat ze dan wel sneller waren geweest beetje vreemd maar goed uiteindelijk toch goed binnen gehad en makkelijk te bevestigen het waren windschermen voor de ramen trouwens Met vriendelijke groet Maurice

Snel en goed

Geheel volgens afspraak

Snel en correct geleverd

Gewoon goed geregeld

Goede product, snelle levering en primscommunicatie

Prima product, snelle levering

Goed product voor de gevraagde prijs in vergelijking met andere leveranciers

Tevreden, ondanks een dag later geleverd dan in eerste instantie verwacht, prima op de hoogte gehouden over deze vertraging! Super net en goed verzorgd.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen