Goede en snelle levering!!

Een goede en snelle levering. En goed verpakt!👍

perfect

Heel snelle service. bumperbescherming past uitstekend

naar wens

voor herhaling vatbaar

Service goed

Spiegel zelf(bol) irritant, vertekend beeld. Je hoeft er gelukkig niet lang in te kijken.

Snelle levering goed product

Zie bovenstaande

Uitstekend! Service prima. Telefoongesprek met medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekend! Service prima. Telefoongesprek met de medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam.

totaal perfect

tot de volgende keer

goed verpakt en snel geleverd

kreeg het op tijd binnen goed verpakt, ook persoonlijk nog contact gehad over de kleur, en werd daarbij goed geholpen klasse!

Echt top

Mooie spullen, gpede levering

Mooi product

En gemakkelijk te monteren en de verwachte datum levering klopte

Altijd tevreden als ik hier bestel.

Zeer snelle levering.

En ontvangen wat wij besteld hebben, dat gebeurt niet overal.

De leverancier heeft goed werk geleverd.

N'a het geklungel van PostNL, die mijn adres verkeerd briefe aan de chauffeur werd mijn dringend pakje teruggestuurd naar de leverancier. De verantwoordelijke heeft me gebeld, heeft extra moeite gedaan om het pakje binnen de 24 uur op mijn adres te krijgen. Waarvoor dan ook oprechte dank.

Zeer goed!!!

Uistekende service. Verkeede onderdeel besteld. Werd na telefonisch contact direct opgelost en juiste onderdeel snel verkregen.

Snelle levering en goede pasvorm

Top bedrijf altijd alles op tijd leveren.

Het product netjes en op tijd en onbeschadigd ontvangen, toppie.

Perfect en snel

Snel geleverd en product naar verwachting!

Bumperbescherming

Mooie bumperbecherming van RVS en eerder geleverd dan gezegd . Prima service

Snelle en goede service

Rubber matten voor de Volvo XC60 (nieuw model) passen perfect en zijn van prima kwaliteit. Snel en correct geleverd.

uitgebreid assortiment en snelle levering!

Het bestelde product past

Het bestelde werd in eerste instantie terug gestuurd door post.nl. omdat het adres niet klopte. Dat was natuurlijk onzin. Na tel contact werd het product weer opgestuurd en kwam het alsnog aan. Dezelfde dag het product geplaatst. Het ziet goed vast met de klemmen en het ziet er mooi uit. Ben er blij mee. Bedankt voor de service.

zeer goed

ze houwen je goed op de hoogte

Goed product, snel geleverd

Bumper protector v60 besteld, binnen afgesproken termijn geleverd, prima pasvorm, goede kwaliteit

Super goed en vlot mvr H Boelens / Kracht

Super goed duidelijk en vlot

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen