Netjes verpakt duidelijke constructie alleen mis ik een kunststof palletje om de beugels in het raam te duwen jammer dat deze niet mee geleverd wordt verder alles prima

Prima geregeld , mooi product , levertijd langer als aangegeven site.

snel en correcte levering

goede kwaliteit van de geleverde goederen

Snelle levering en uitstekend kwaliteit

Hele goeie ervaring

juise product geleverd maar levering had naar mijn idee de volgende dag kunnen zijn .

product was in orde en klopte bij voertuig . maar ik heb het idee dat het 1 dag sneller geleverd kan worden

Snel geleverd helemaal top

Snel geleverd en helemaal niet duur!

In een razend snelle levering had ik mijn onderdeel, een ook nog eens heel veel voor je geld. Mijn verbazing en compliment!

Maakt belofte waar

Bij plaatsing order werd er een verwachte leverdatum gepresenteerd. Deze datum was verdwenen vlak voor de levering zou plaatsvinden. Telefonisch contact gehad en deze opmerking geplaatst. Desondanks geleverd binnen de toegezegde termijn, top

Prettig, werd zeer accuraat en vriendelijk geholpen.

...

...

prima service en snelle levering

De klantenservice belde mij zelfs, om er zeker van te zijn, dat ik wel het juiste onderdeel had besteld. Welke webshop doet dit tegenwoordig nog uit zichzelf?

Goed product, snelle service, meedenkend.

Prima geholpen met extra informatie over de producten

Zeer goed!

Ondanks het digitale gedoe blijft het contact goed. U7

Goede klantenservice

Goede klantenservice!!

goede service

Hallo, goed product, moooie prijs. alleen levering duurde wat lang.

prima adres

prima gelopen aanrader

Goede service en tijdige levering

Goede hulp bij t keuze materiaal.

Prima product geleverd voor zeer concurrerende

Aflevering ruim binnen de gestelde termijn.

Enorm namiddag besteld André dag geleverd En past perfect Voor een goede prijs

prima,zoals het hoort te zijn

tot op heden,geen problemen ondervonden,dik in orde

Het is mooie site waar je duidelijk alles jan vinden voor je auto, zo heb ik onlangs zijwindschermen gekocht en binnen 1dag geleverd geweldig

Groot assortiment en snelle levering

Ik heb de sonniboys voor mijn Volvo V70 hier besteld. Voordelig en snel geleverd.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen