Slecht

Zit al 2.5 week te w8en op wind geleider voor men passat en telkens als ik bel ja dat ligt aan post NL. jaa komt morgen. En op de dag van vandaag niks ontvangen. Ook via mijn post NL app krijg ik niks binnen of ze iets hebben aangenomen van voorwindenparts Heel jammer

Super service

Een bedrijf met gespecialiseerd personeel. Wetende waar ze het over hebben. Snelle service Gewoon super

Mooi product

Mooi product, makkelijk te instaleren.

Snelle service - voor buitenland wel geen directe mogelijkheid om btw te verleggen

Graag had ik gezien als buitenlander , Belgie . Dat je op de website u btw bedrag kan verleggen aangezien het hier over intracommunitaire verwerving van BTW gaat . Groeten Marc

Onderdeel was goed verpakt en er werd nog even nagevraagd welke auto ik had om zeker te zijn dat het onderdeel zou passen

Perfecte communicate

Goede service En snel verstuurd

Goed snel service

Goed snel service

Ze doen wat ze beloven

Ik kreeg precies dat wat ik bestelde tegen een goede prijs

Goede service en nette afhandeling

Snelle levering en goede klantenservice

Super service en snelheid

Goede service. Ik had besteld en binnen een week had ik mijn veren in huis. Bedankt Johan Rensen

Er was van alles mis met de bezorger. De vertraging was een hele dag. De communicatie liep gesmeerd.

Goede service en extra telefonische uitleg was helemaal goed!

Goed snel en met zorg.

Er werd nog nagevraagd voor welk voertuig het onderdeel besteld werd. Dit om te zorgen dat het juiste onderdeel geleverd werd. Top!!

Goede en snelle servies

Nvt

Zeer goede service. Levertijd duurde helaas wel wat langer vanwege levering van de leverancier. Werd goed op de hoogte gehouden via mail. Zij windschermen zijn mooi en makkelijk te installeren.

Goed.

Goed product. Snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

Goede ervaring

Prima alles netjes geregeld

Kwaliteit en op tijd zoals aan wordt gegeven .

Snelle levering, goed verpakt. Kom graag nog eens terug bij jullie. Indien nodig 😉

Uitstekend!

Prima service, schappelijke prijzen, snelle levering!

Goed.

Product goed en netjes verpakt. 1 dag later verzonden als beloofd. Maar dat is de 1e keer dat t gebeurt.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen