Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Top!.

Pluspunten

Snelle reactie op de gestelde vragen. Levering van de onderdelen verliep prima

Pluspunten

netjes afgeleverd binnen de aangegeven tijd.

Pluspunten

Sneller dan verwachte levering, scherpe prijs. Bij onduidelijkheid betreffend wel of niet juist product word netjes contact opgenomen voor navraag om misverstanden te voorkomen.

De zoekfunctie op de website is niet erg bruikbaar. Product op Marktplaats gevonden en via een link bij de webshop gekomen bij het juiste product. Echter bij een zoekfunctie op kenteken of auto model in de webshop word het product niet gevonden.

Pluspunten

Snel en keurig geleverd. Verstand van zaken over artikelen die je besteld als je er over belt.

Met kwaliteit van bedrijf niks te maken. Beschermstrip voor bumper Hyundai ix35 ziet er goed uit. Maar de prijs twijfel ik aan of het het waard is. Evengoed wel de goedkoopste adres die ik gevonden heb via internet. Maar dit is mijn mening over de prijs.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en behandeling aan het afhaalpunt. Correcte levering en bestelprocedure.

Vindbaarheid op het bedrijventerrein is niet optimaal.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

Super snel levering .heel duidelijke infromatie en commucatie

Pluspunten

Ook de retourzending, snel geregeld en geld terug gestort. Mooie website.

Pluspunten

Je word netjes en vriendelijk te woord gestaan. Probleem wordt snel en netjes afgehandeld. Ben er heel tevreden over.

Pluspunten

Ik geef dit bedrijf een 10,omdat mijn produkt op een vrijdag heeft besteld daarna kreeg ik een mail dat mijn bestelde produkt op zaterdag wordt geleverd. Dat is ook gebeurt dus Voorwinden Parts verdient een 10.

Pluspunten

Levertijd was 5 dagen, had mijn bestelling na 2 dagen al binnen!

Pluspunten

Alles netjes verpakt. En duidelijk beschreven producten dus nog geen foute levering gehad.

Pluspunten

Koplamp was niet meer helder, gewoon 'n nieuwe besteld voor weinig.... Goedkoper dan naar de garage

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op de website voorraad 1 werkdag na bestelling en betalen een email niet voorradig en 3 weken wachten .eigenlijk is door de verkoper is door de beslist.nl mijn advies voor koper eerste naar de webshop kijken en naar de web vergelijker !!

Duidelijk website eerlijk gezegd optijd afleveren

Pluspunten

Vlotte levering en professionele verificatie juiste onderdeel op kenteken navraag, vanwege het niet bestellen op kenteken.

Pluspunten

Doen wat ze beloven ,zonder gezeur kan je ook alles. retoeneren. Bedrijf kan ik zeker aan raden op zaken mee te doen . Helemaal Top.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen