Pluspunten

niet duur, en een goede nette bezorging van de bestelde producten

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Snelle terug koppeling op email binnen 1dag en ACTIE op problemen zeer tevreden

Ja een bestelling kan een keer fout gaan maar ik als bedrijf zou echt post Nl harder aanpakken of overstappen als dit te vaak gebeurt

Pluspunten

super snelle levering past perfect

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke website

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, Juiste producten worden geleverd. Helemaal top!

Pluspunten

snel en netjes

geen

Pluspunten

Vriendelijk in extra informatie tbv hun voorraad te verstrekken over email. Snelle levering en duidelijke webshop.

Pluspunten

Zeer goed geholpen. Men denk actief mee, om het gewenste artikel te kunnen leveren, ook als dat niet eenvoudig is. Prima!

Pluspunten

Snelle levering en goed product

Pluspunten

Alles keurig gecommuniceerd. Artikel zeer netjes verpakt. Niets te klagen

Pluspunten

Groot Assortiment voor verschillende merken en types. Het snel verwerken van bestellingen en een makkelijke keuze om het zelfs af te halen bij het magazijn.

Pluspunten

Ik zat te wachten op een feedbackformulier maar geef ik graag hier mijn mening omdat ik hier de noodzaak van inzie.. Ik had hier twee spatlappen besteld en na telefonische navraag bleek de, buitenlandse leverancier, leveringsproblemen te hebben. Op mijn vraag of ik kon annuleren werd meteen ja hoor gezegd. Binnen vijf minuten stond het geld weer op mijn rekening!! Wat een fantastische service en vooral, zonder gezeur. Zeer vriendelijke medewerker, super!

Kan (nog) niets bedenken.

Pluspunten

Duidelijke zoekfunctie. Product is snel geleverd en goed verpakt. Aanrader dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering

Betere installatiehandleiding bij breekbare parts. Die handleiding exact gevolgt en toch een breuk. Slecht (niet) opgelost.

Pluspunten

Snelle levering van zijwindschermen voor mijn Honda Civic Aerodeck uit 1998 :) ... niet bepaald een gangbaar modelletje meer, maar snel uit voorraad geleverd. Very nice.

Pluspunten

Snelle levering, goede pasvorm, redelijke prijs.

Jammer dat een bedrijf als "MIJN KORTING.NL" U in zijn/haar klantenbestand noemt en aangeeft dat er lopende kortingen zijn, die helaas niet blijken te werken.. Dit is geen verwijt aan Uw bedrijf, maar iets wat U wel aan zou moeten pakken.

Pluspunten

Top product heel netjes verpakt

Pluspunten

Controleerde of het onderdeel wel geschikt is voor onze auto via tel. Welkomde ons en hielpen met plaatsing toen dat niet lukte.

Pluspunten

Goede service Goed en makkelijk contact Komen hun afspraken na

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke site, goede prijs

de levering was bijna een week later dan aangegeven bij de bestelling. Dit kwam omdat er 1 kan olie niet op voorad was. Ik had het prettig gevonden om hierover geïnformeerd te worden zodat ik alvast elders een kannetje had kunnen kopen. En het was helemaal super geweest als ik de vraag had gekregen of de rest van de spullen alvast wel opgestuurd konden worden.

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen