3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes op de hoogte gehouden .. Dat vind ik wel heel erg positief.

haal die levertijd van de site want 1 a 2 dagen is geen 2 weken helaas dus dat is minder.

Pluspunten

Snel, eenvoudig, leuke en makkelijke site.

Pluspunten

Snelle levering zonder poespas

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

After sales en klachtafhandeling is keurig. Grote inzet om de klant tevreden te krijgen

Website is een behoorlijke chaos. Producten die op voorraad zijn volgens de website blijken niet geleverd te kunnen worden en zojuist is het verkeerde product bezorgd. Wordt gelukkig gecompenseerd door de klantgerichtheid waardoor uiteindelijk alles goed komt. Ik heb nog nooit zoveel keer moeten bellen voor een tamelijk simpele intermetbestelling.

Pluspunten

Goede service.

Geen.

Pluspunten

mooie schermen goede prijs

heeft een beetje te lang geduurd dat we de schermen afgeleverd kregen maar we zijn er blij mee

Pluspunten

Door dhr Voorwinden netjes opgebeld, nadat hij uitgezocht had waar de verzending zich bevond, er was iets misgegaan bij de transporteur. Probleem is netjes opgelost.

Pluspunten

Rubberen mat is goed van pasvorm en makkelijk te monteren.

Duurde wel erg lang voor hij er was.

Pluspunten

Vrij snelle levering en product in goede staat ontvangen, voldoet 100% aan de beschrijving.

Pluspunten

Snelle levering en een nette email met verzendgegevens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door DHL netjes afgeleverd.

Sorry dat ik hier begin en geen positieve punten heb. Dit om dat de wieldoppen, die ik bestelt heb al licht beschadigt uit de verpakking kwamen. Nu kan ik ze terug sturen zult u zeggen, maar vrees dat als ik een nieuwe set krijg, het even eens zo zal zijn. Het spuitwerk wat op de wieldoppen zit, is namelijk zo dun, dat als je deze licht raakt een beschadiging op treed. En omdat dit al gebeurd in de verpakking, zal een nieuwe set niets opleveren. Haal maar eens wat sets uit de verpakking en u zal begrijpen wat ik bedoel. Tussen de spaken van de wieldoppen raken namelijk de kunststof wielensluiting. Die misschien niet op de velgen krassen maar wel op de wieldop zelf. Jammer, want bestelde deze set wieldoppen om dat deze: Kunststof wielensluiting die niet krassen. De buitenkant is voorzien van een glanslak, die voor een mooie uitstraling zorgt en gemakkelijk omschoon te houden is. Zo als op de verpakking aan gegeven staat. Begrijp me goed, want ik ga er niet verder over zeuren en hou deze set dan ook gewoon. En moet ze anders dan ook gewoon retour sturen. Maar om dat het even tegen viel, toen ik ze uit de verpakking haalde, wil ik u dit toch even laten weten. Met een vriendelijke groet, M. van den Bos

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en goedkoop t.o.v. anderen. klein pakket, dus gewoon met de post bezorgd.

Pluspunten

De bestelling was heel snel binnen.

Pluspunten

Bestelde product was niet leverbaar. Telefonisch correct klantencontact. Wijziging bestelling geen probleem. Afleverdatum in overleg vastgesteld. Klasse.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, veel keuze. Als de verzendmethode wordt aangepast zal ik zeker weer bestellen hier!

Ringen in een betere envelop verzenden. 2 van de centreer ringen waren de pootjes van beschadigd. Dit was jammer. En ik kreeg geen mail over wanneer mijn bestelling was verzonden.

Pluspunten

Heb een set centreerringen 63,4-60,1mm voor mijn renault twingo besteld, volgende dag in huis en ze hebben een perfecte pasvorm op mijn mam lm-velgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en levering. Veel keus

Rekening direkt online, of emailen

Pluspunten

makkelijk bestelling plaatsen, snelle levering

geen

Pluspunten

Communicatie, snelle reactie op vragen. Makkelijke montage, super eenvoudig.

Bij verlate levering proactief melden

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede gegevenscontrole

Pluspunten

- snelle levering - zeer klantvriendelijk via mail en telefonisch - duidelijke website

Stavangerweg 15

9723 JC Groningen