Redelijk

Het hondenhok die ik heb ontvangen zou onverwoestbaar zijn. Mijn hond had hem na drie dagen middendoor. Jammer !!!

*Uitstekend*

Overzichtelijk en duidelijk webshop , Ik heb een Chihuahua en in de dierenwinkels verkopen ze geen xs maten in Nylabone ,vandaar hier besteld . Terwijl kleine hondjes ook een sterke kauwbehoefte hebben , en dit een gezonde keuze is om hieraan te voldoen. Goed geprijsd en volgende dag in de brievenbus,keurig via mail op de hoogte gebracht. Ik raad het ter zeerste aan

Ruim aanbod en snelle levering

Inderdaad een ruim aanbod en ik heb al vaker wat besteld en nog steeds een snelle levering, TOP !

Snelle levering en tevreden over de kwaliteit van de producten.

Fijne website, goede uitleg en snelle levering !

Producten zijn snel verzonden. Daarmee is onze pup snel aan zijn kauw behoefte geholpen.

Hele goede ervaringen met nylabone.

Ik heb al sinds 2002 honden en die kregen al nylabones vanaf pup tot volwassen hond. En bij de laatste hond hebben we besloten om ze bij de leverancier zelf te bestellen.en ik raad het ook iedereen aan die een heeft.

Waardeloos

Deze botten zijn echt waardeloos . In warm water gelegd ,werkte niet,in nat voer gedaan, werkte niet , oppervlakte opgeschort,werkte niet..ik denk het ligt aan mijn 2 honden.dus ik heb ze weggegeven naar mensen met 8 honden ,dan denk je er zal dan wel op gekluift worden..nou de honden luster er geen brood van . Dus totaal 10 honden die het niet lusten.

Keuze uit producten goed. Uitleg ook

Geweldig speeltje voor sloopgrage teckel

Stevig speeltje wat niet binnen 5 minuten sneuvelt

Lekker relax knauwen

Onze Tervuurse herder Roxy heeft er zover genot van om lekker te kluiven. Tot ze in een soort trance is. Zalig om zien en weten dat haar kluifje veilig is. Topper

Fijne website/service

Bestelling en verzending gingen vlot! Helaas vind mijn pup helemaal niks aan de "plastic" kauwbotjes. Dus weggegooid geld voor mij. Jammer maar helaas....

Ideale kouwspeeltjes voor elje hond van pup tot senior. Duurzaam indien de juiste keuze gedaan is, jarenlang pkezier van 1. Heb er uiteraard meerderen, al jaren in gebruik. Nu met pup een paar nieuwe besteld.

Honden zijn dolblij

Top product, ik heb een doos besteld met 5 stuks. Mooi verpakt en honden zijn er blij mee. Alles netje op tijd geleverd.

Goed en snel geleverd

Het is een goed product en de hond is er blij mee

Makkelijk bestellen

De website is erg overzichtelijk. Bestellen is makkelijk. Snelle levering.

Uitstekrnd

Snelle levering en fijne oroducten waar de hind blij van wordt

Klantvriendelijk en gunstige prijzen

Blij met de bestelling. Op een vraag via e-mail kreeg ik bijna direct antwoord. Toen ik de doos opende ontbrak 1 item, dit werd meteen netjes nagestuurd en had ik binnen 1 dag alsnog ontvangen. Aanrader!

Superblije kluivende hondjes!

Heel fijn produkt dat heel langzaam slijt waardoor onze honden zich lang kunnen amuseren met kauwen. Eindelijk een kluifbot dat lang meegaat.

Top producten

Ik ben al jaren fan van Nylabone en onze hondjes ook! Ik kan het iedereen aanraden en dit doe ik dan ook, ook aan mijn pupkopers.

goede service

Heel tevreden over de artikels mijn honden hebben er veel plezier aan! Super snelle levering!!

Fijn bot dat idd niet kapot te krijgen is

mijn twee honden zijn erg blij. Teckle nog het meest.

Goede koop

Mijn puber labrador van 27 kilo is erg blij met het bot. Er wordt veel op gekauwd en ze krijgt hem niet kapot. 2 honden geleden ook al zo's soort bot gekocht en deze net pas weggegooid. Ook wel eens goedkopere gekocht maar die slijten harder en honden zijn er minder gek op

Vlotte levering

Ruime keuze

Fijn bedrijf

Duidelijke telefonische uitleg over de verschillende soorten Nylabone’s. Mijn honden zijn er blij mee!

Bierens de Haanweg 6569

3076 DA Rotterdam

010-4192923

Over Nylabone.nl

Nylabone.nl Ruim aanbod aan producten van het merk Nylabone. Advies en service voor ons klanten is voor ons van groot belang! Denkt u dat u ons kunt helpen de service te verbeteren? Neem dan contact op met onze klantenservice of laat uw beoordeling achter.