Filters

9

Goed

Ben heel goed geholpen door de medewerkers en. Ze hebben geholpen met alle vragen Met het resultaat dat de bkr is verwijderd

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt geweldig! Ik heb mijn leven terug!

Echt een aanrader! Als je kampt met BKR registraties die je hypotheek in de weg zitten dan raad ik Dynamiet echt aan! Je krijgt vaak updates over de status van je dossier en ze zijn open en eerlijk. In het begin dacht ik dat het "too good to be true" was maar dat was het absoluut niet. Het geld wat ik ervoor moest betalen was (in mijn mening) eerlijk als je kijkt wat je er voor terug krijgt. Je krijgt je financiële vrijheid en je leven weer terug. De stress die negatieve BKR registraties kunnen geven in je leven kan opgelost worden dus! Schakel Dynamiet in!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top a2 bkr registratie verwijderd

Ik raad dynamiet echt aan bij iedereen met een registratie ze hebben me goed geholpen en de code verwijderd de communicatie was ook fijn . Vera van der Vliet heeft mij geholpen en alles was echt top gedaan door deze vrouw. Echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vera heeft ons heel goed begeleid in het verwijderen van de bkr! Ze nam verschillende keren contact met ons op over de gang van zaken en uiteindelijk is het haar gelukt om de bkr te laten verwijderen. Nu kunnen we onze droom verwezenlijken!

 • Aanbevelen? Ja
10

top!

Ik probeerde een hypotheek af te sluiten na dat we een bod hadden gedaan op een woning, bij het aanvragen kwam ik erachter dat ik een onterechte negatieve bkr had. Toen Odido mij voor geen enkele moment wou helpen ben ik op advies van de Hypotheker naar Dynamiet gestapt. binnen 4 weken was mijn BKR codering verwijderd dankzij Dynamiet en heb ik een hypotheek kunnen afsluiten voor de woning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het zijn toppers!!

Ik had een buitengewoon positieve ervaring met Dynamiet Nederland tijdens het verwijderen van mijn BKR-registratie. Het team was professioneel, efficiënt en uiterst behulpzaam gedurende het hele proces. Hun deskundige begeleiding en toewijding resulteerden in een succesvolle verwijdering van mijn BKR-registratie, waardoor ik nu mijn financiële doelen kan nastreven zonder belemmeringen. Ik ben ontzettend dankbaar voor hun uitstekende service en zou Dynamiet Nederland ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij het oplossen van financiële uitdagingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Na veel aanhouden van dynamiet is het ze gelukt om t gelukkig te verwijderen

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Ik zou zeker dit bedrijf aanraden aan mensen als je een negatieve bkr hebt en je wil proberen hem te laten verwijderen zou ik dat zeker doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Onze negatieve BKR had veel gevolgen. Met dynamiet heel snel en adequaat verwijderd. Dan jullie wel. Aanrader als je om wat voor reden vastloopt

 • Aanbevelen? Ja
10

Fully recomand the services

I have got to Dynamiet over one referral and over google search. Process was a bit lengthy, and not easy, because I had 3 BKR registrations (one being A2). If you do your part, you can count on Dynamiet, and their experience and profesionalism to get the job done. I fully recommend them! And if I doubt about your situation, just schedule an intake call with them. They will evaluate your situation and at least they will advise you.

 • Would you recommend us? Yes
10

Enorm goed geholpen!

Enorm goed geholpen, binnen een maand was ik van mijn negatieve registratie af. Nogmaals bedankt Jan-Doeke.

 • Aanbevelen? Ja
10

100% een aanrader!!!!

Heel erg blij dat ik mijn negatieve BKR registratie besloot te verwijderen door Dynamiet.nl. Er werd 100% tijd genomen om kennis met me te maken en mijn situatie te begrijpen, meneer Walid Rabah die mijn zaak in handen heeft genomen heeft een top prestatie geleverd bij het maken en indienen van mijn verwijderings verzoek. Ik ben Dynamiet heel erg dankbaar voor de tijd en de moeite die ze voor me hebben genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en snel

Bij aanvraag van een hypotheek bleken wij nog een oude negatieve bkr registratie te hebben. We hebben dynamiet benaderd voor hulp en dvies, na een kleine screening gingen ze voor ons aan de slag en met resultaat! Binnen 2 weken was de registratie weg. Zal iedereen aanraden zich door dynamiet bij te laten staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very professional!

Take advantage of Dynamiet! Highly recommend! They will help you! BKR was a big obstacle for us. After I contacted Dynamiet, they immediately took the case. The communication is at a level. They constantly inform about every step. Very correct and excellent professional attitude.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Drie terechte negatieve a2 registratie verwijderd dankzij Dynamiet. Ik zou iedereen aanraden die hulp nodig heeft met zijn bkr registratie te laten verwijderen, contact op te nemen met dynamiet. Zeer goed geholpen en dankzij hen heb ik mijn hypotheek en mijn droomwoning

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Het is gelukt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Als klant van Dynamiet Nederland ben ik buitengewoon tevreden over de diensten die zij leveren.

"Als klant van Dynamiet Nederland ben ik buitengewoon tevreden over de diensten die zij leveren. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van mijn zaak, heeft het team van Dynamiet Nederland mij op een professionele en deskundige wijze bijgestaan. Hun toewijding aan het oplossen van mijn financiële situatie was ongeëvenaard. Ze luisterden naar mijn specifieke behoeften en werkten nauw samen met mij om een strategie op maat te ontwikkelen. Dankzij hun expertise en vastberadenheid was ik in staat om mijn financiële zorgen achter me te laten en weer op de goede weg te komen. Bovendien was het klantenserviceteam altijd vriendelijk, geduldig en bereid om mijn vragen te beantwoorden, wat het hele proces voor mij veel gemakkelijker maakte. Kortom, ik kan Dynamiet Nederland van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele hulp bij het oplossen van financiële problemen. Hun toewijding, expertise en klantgerichtheid maken hen echt een toonaangevende organisatie in hun vakgebied."

 • Aanbevelen? Ja
8

Top dienstverlening

Fijne samenwerking met Vera van Vliet. Kundig advies met snel resultaat. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beide registraties verwijdert door Dynamiet, geweldig!

Dynamiet heeft voor mij 2 negatieve registraties kunnen verwijderen. Ik ging er een beetje sceptisch in omdat er wel een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Maar de reviews waren goed dus heb ik ook de stap gewaagd. Walid Rabah is inderdaad ijzersterk met woorden en heeft hiermee de schuldeiser overtuigd de negatieve coderingen te verwijderen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Hij heeft er echt veel werk van gemaakt. Mijn dank is dan ook groot!

 • Aanbevelen? Ja
10

My negative BKR was blocking me from taking a mortgage and the company helped me to clear my account

My agent recommended Dynamiet after I found out that my BKR was negative and was blocking me from taking the mortgage, so I contacted them and I explained the situation and after giving them all the required documents they clearly did the best to remove my negative codes.

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer positief en snelle handeling

Na het afkeuren van mijn hypotheek aan vraag heb ik Dynamiet ingeschakeld. nadat zij alle stukken hadden ontvangen van mij was het binnen 2 weken geregeld. Het totale traject was binnen 4 weken geregeld. Met dank aan Lisa.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze zijn fantastisch!

We zijn erg tevreden met jullie service. Dynamiet is een kei in hun werk. Ze zijn sirieus aan de slag gegaan, en je wordt continu op de hoogte gehouden. Zeer positieve ervaring. Ik zou Dynamiet zeer zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Great service

Great service, good advice with very quick reply.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Mijn ervaring met Dynamiet is zeer positief. Ik adviseer iedereen die een registratie heeft om Dynamiet in te schakelen. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je tot het uiterste! Ik had twee registraties op mijn naam staan waarvan ik dacht dat het niet zou lukken om ze weg te halen. Ik werd geholpen door mevrouw Sara van den Berg en zij was erg vakkundig en heeft echt een topresultaat geleverd. Zij heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Negatieve registratie

Dynamiet Nederland heeft me uitstekend geholpen en heeft mijn zaak grondig bekeken met veel aandacht. Hun service was professioneel en efficiënt, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ze verdienen zeker een aanbeveling voor hun toewijding en expertise.

 • Aanbevelen? Ja

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.