Filters

2

Beloven van alles

Beloven van alles maar maakten in mijn geval niks waar. Wel behoorlijk kosten gemaakt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Dat ik zeer tevreden ben, is nog understatement!

In 2017 heb ik een negatieve registratie opgelopen, met A2 codering. Dit was een incidenteel voorval, waar de kredietverstrekker in eerste instantie geen rekening mee hield. Mijn huidige financiële situatie was immers stabiel en er was geen sprake van andere negatieve registraties/coderingen en/of andere schulden. 25 mei 2020, heb ik contact opgenomen met Dynamiet Nederland voor hulp. Zij hebben eerst kritische vragen gesteld om na te gaan of het überhaupt zin had, mij bij te staan hierin. Na het aanleveren van alle nodige stukken, zijn zij aan de slag gegaan. Vandaag 6 Juli heb ik het geweldige nieuws mogen ontvangen dat het gelukt is. Zonder hen, was het mij niet gelukt. Ik was immers al 2x door de kredietverstrekker afgewezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen onrealistische beloftes.

Duidelijke taal en verwachtingen. Houden goed contact en doen wat zij beloven. Twee registraties verwijderd binnen een korte tijd. Professioneel geholpen. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Binnen 3 weken van mijn negatieve registratie af!

Ik had in 2017 een schuld opgelopen van € 1200. Hiervoor een A2 code gekregen en geen kans op een herstel code. Na mijn intake bij Dynamiet Nederland heb ik de nodige informatie aangeleverd en met bemiddeling van Dynamiet Nederland ben er nu eindelijk af! Bijzonder snel ook nog 'ns.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!!!

Door een restschuld van een vorig huis aan een codering gekomen. Ondanks dat het jaren geleden is ontstaan kwamen we niet verder door deze codering. Via ons tussenpersoon bij hypotheek-Visie bij Dynamiet terecht gekomen en binnen een maand van onze codering weg!!!! Alles correct en goed afgehandeld. Zeer tevreden!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers in verwijderen bkr registratie!

Dynamiet heeft ons uitstekend geholpen! Mijn partner en ik hebben beide dynamiet ingeschakel en beide zijn uitstekend geholpen. Als je bkr registratie wilt verwijderen is dynamiet een uitstekende keus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Echt goed geholpen althans corona snel antwoord op mij vragen ik zat met spanning te wachten.en uiteindelijk krijg ik die goeie nieuws bkr verwijder echt top

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig van intake tot einduitkomst

Ervaren mensen met de juiste juridische kennis. Daarnaast erg vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Ze werken conform een goed proces.

 • Aanbevelen? Ja
10

Totale ondersteuning, en doorzetting tot het gewenste resultaat.

Het was een oude zeer, iets dat mij al meer dan tien jaar volgt. Na een informatief gesprek, heb ik al veel vertrouwen in gekregen. Het was voor mij best emotioneel, maar met hulp van Dynamiet is het allemaal goed gekomen. het is zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super wat dynamiet voor mekaar heeft gekregen

Ik kwam erachter dat ik een negatieve bkr codering had. Dankzij Dynamiet is de gehele registratie verwijderd! Ik werd telkens zeer goed op de hoogte gehouden van hun stappen, zeer deskundige medewerkers. Wat dynamiet voor mij voor mekaar heeft gekregen , was mijzelf of iemand anders nooit gelukt!!! Bedankt nogmaals Dynamiet

 • Aanbevelen? Ja
10

Flawless

Super goede service en binnen een maand al opgelost en geen negatieve registratie meer. Geen valse beloftes en snelle werk geweldig!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig

Wij zijn zeer tevreden! Ze hebben ons goed geholpen en ook heel snel. Ze hielden ons ook op de hoogte wat de status was. Ik raad iedereen aan om jullie zaken door hen te laten behartigen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een top bedrijf!

Je word zeer vriendelijk behandelt, en reageren super snel. binnen 3 maanden mijn Bkr registratie kwijt. En kunnen wij eindelijk kijken voor een huisje. Heel fijn Dynamiet Nederland.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een strakke, snelle en vertrouwelijke samenwerking, met positief resultaat.

Ik ben met Dynamiet Nederland aan de slag gegaan op basis van internet afstruinen. Gelijk na aanmelden, telefonisch overleg en daarbij viel de empathie gelijk op. Ook wekte het gesprek vertrouwen. Dat is van belang omdat je toch veel persoonlijke gegevens gaat delen. Hetgeen je afspreekt of deelt, via de mail, is zinvol en laat deskundigheid zien. Dat heeft mij gedurende het traject enorm geholpen. Gelukkig ook een goed resultaat. Dus alle inspanningen niet voor niets geweest en dat ook mijn inziens tegen marktconforme prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, adequaat en betrouwbaar!

Dynamiet Nederland heb ik ervaren als een zeer adequate en betrouwbare organisatie. Ik ben door een professionele jurist bijgestaan en het uiteindelijke doel is behaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Profecioneel

Gedegen gewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed en snel geholpen

Ze doen wat ze beloven! Elke mail die ik stuurde werd snel beantwoord. Ook telefonisch goed bereikbaar. Ik was in het begin best onzeker maar vooral mevrouw van der Vliet zorgde ervoor dat ik steeds meer vertrouwen kreeg. Erg kundig. Super blij dat negatieve codering weg is!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen

Super goede en snelle service! Hartstikke bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!!!! Kan eindelijk een hypotheek aanvragen!!

Contact per mail en telefonisch was goed. Duidelijk gevraagd naar mijn verhaal, situatie etc. Toen jullie vertelde dat het verwijderd kon worden geloofde ik het niet echt. Vervolgens goede duidelijke afspraken kunnen maken waarbij beide partijen tevreden waren. Vervolgens 2 weken later positief nieuws dat Tele2 mijn negatieve bkr gaat verwijderen. Mijn vriendin en ik zijn hartstikke blij hiermee!!! Echt bedankt, top services en perfecte kwaliteit geleverd!!!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloos

Uitgebreid intake gesprek. Formulieren ingevuld. Snel een deel rekening. En toen werd het snel. Niemand meer direct bereikbaar. Net op tijd gecanceld. Lagere school ++

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Graag reageren we hierbij op uw review. U had ons verzocht om uw zaak met spoed op te pakken. Toen wij aan het werk gingen, hebben wij conform afspraak een factuur naar verstuurd. Wij snappen daarom niet goed wat uw punt is. Na enige tijd heeft u ons verzocht om de opdracht te annuleren. Hier hebben wij niet moeilijk over gedaan. De opdracht hebben wij kosteloos geannuleerd. In verband met de corona toestand zijn we helaas slechter te bereiken dan gebruikelijk. De meeste medewerkers werken vanuit huis of vanuit een andere locatie. Direct doorschakelen naar een collega lukt vaak niet. Desondanks wordt u altijd teruggebeld. Uw opmerking over de lagere school kunnen wij niet begrijpen. Onze juristen zijn meesters in recht. Meester in de rechten is de titel die iemand behaalt door het afronden van de masterstudie rechtsgeleerdheid aan een Nederlandse universiteit. Met vriendelijke groet, Dynamiet Nederland

10

Good service

Ik ben zeker tevreden. Mijn zaak is binnen 1,5 maand opgelost . Precies wat ze zeggen doen ze het.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen en succesvolle afronding!

Super geholpen door de jurist! Er werd snel gehandeld en altijd direct gereageerd op emails van mij. De hele kwestie is met succes afgerond en dus was het mijn geld waard! Ook heel fijn dat ze een beleid hebben om vooraf de kansen in te schatten van je zaak en je dus ook te weigeren voordat je de nota betaald hebt. Dat wijst op objectiviteit en niet alleen maar op je geld uit zijn...

 • Aanbevelen? Ja
10

Echtte aanrader van bkr verwijderen

Na 5 jaar lang negatieve bkr na afronden van schuldsanering zou je eigenlijk en schone lei moeten hebben.Maar dat is niet zo namelijk er ging wat fout schuldeisers hebben niet afgemeld wat ik eigenlijk in eerste instantie dag het wel was dus er kwam geen leven geld meer op de rekening waardoor er achterstand weer kwam. Schuldeisers hebben codering A3 opnieuw geplaatst bij bkr waardoor er onmogelijk en hypotheek kon krijgen.ik heb gehoord van en vriend dat dynamiet bkr kan verwijderen ik kon bijna niet geloven hebt welles reclame enzo over gehoord. Toch heb ik gewaagd om te proberen en heb contact genomen en ze hebben gezegd dat binnen 3 maanden de tijd heb om traject af te ronden ik heb hun vertrouwen genomen. Tot de dag vandaag heb ik telefoontje van dynamiet dat goed is afgerond bkr is verwijder echt super blij top prestatie!

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerst een beetje sceptisch maar super tevreden

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met het resultaat. Zoals toegezegd door Dynamiet elke twee weken een netjes mailtje met een overzicht van de verrichte werkzaamheden en ontvangen correspondentie. Ik had 2 A2 coderingen en die zijn nou weg. Top 👍

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de uitslag, heb verder geen woorden voor. Wil jullie hele team bedanken voor jullie inzet. Vriendelijke groet, Claudia

 • Aanbevelen? Ja

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd