Heel tevreden.

Ze Hebben mij super goed geholpen. Zeker een aanrader super professionel behandeld

Communicatie was top! Dynamiet heeft deuren voor mij geopend. Zeer dankbaar voor hun hulp en begeleiding.

Uitstekende service!

Uitstekende service! Dankzij Dynamiet is mijn negatieve BKR-registratie succesvol verwijderd. Ze waren professioneel, duidelijk en hielden me goed op de hoogte. Absoluut aan te raden!

Ik had een goede ervaring

Dynamiet Nederland heeft me fantastisch geholpen bij mijn juridische kwestie. Het team is professioneel, efficiënt en duidelijk in communicatie. Ze hebben alles stap voor stap uitgelegd en ik voelde me echt gehoord. Ik kan hun diensten van harte aanbevelen aan iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft!

Heel tevreden.

Ze hebben mij super goed geholpen. Zeker een aanrader.

Geweldige service en goed geholpen!!

Mijn registratie is met spoed weggehaald. Het was nog even spannend maar dhr Rabah heeft echt zijn best gedaan. Ze leggen alles goed uit en zeggen ook eerlijk wat de verwachtingen zijn. Ik zou in de toekomst zo weer van hun hulp gebruik maken mocht dit nodig zijn.

Dynamiet heeft ons leven weer terug gegeven.

Wij zien zeer tevreden over Dynamiet. Ze onderzoeken eerst zorgvuldig of jouw aanvraag kans van slagen heeft, een eerlijk verhaal. Ze staan naast je, overleggen met je, je voelt je gehoord en erkend in je verhaal. Zij nemen regelmatig contact met jou op in plaats van dat jij overal achteraan moet. En als de BKR-registratie ook daadwerkelijk weg is voelt dat ook rechtvaardig. Niemand hoeft na een "gevangenisstraf" nog 5 jaar te boeten. Een periode met problematische schulden is al erg genoeg. Niets dan lof voor Dynamiet!

Niks dan lof

Niks dan lof voor de manier van werken, op de hoogte houden en communiceren. De verschillende medewerkers en uiteindelijk toegewezen advocaat hebben mij in het gehele proces goed bijgestaan en een gevoel van begrip gegeven. Ze zijn al de tijd eerlijk geweest over kans van slagen en uiteindelijk heb ik goed nieuws mogen ontvangen. Ik ben nu BKR vrij.

They are very helpful and kind.

Great company, I can only recommend it. I was satisfied with everything. They were kind and helpful

Ze helpen heel snel , alles is duidelijk wat je moet aanleveren en de service die ze verlenen is top!

Super tevreden hoe dynamiet te werk gaat. Toppers!

Super tevreden meteen kunnen verwijderen mijn registratie.

GEWELDIG!

TOP service! Beiden registraties (Rabo en SNS) waren binnen 3 weken weg!! Ik zal Dynamiet voortaan aan iedereen aanraden! Ook altijd vriendelijk en snel contact met de behandelaar (Walid).

Snel en efficiënt geholpen door Dynamiet

Hebben onze dochter snel en efficiënt kunnen helpen met het verwijderen van de (onterechte) BKR registratie

Dynamiet Nederland is een topper

Super professionel behandeld, de uitkomst en hoe mijn zaak werd opgelost heeft mijn verwachtingen grof overtroffen. Alles duurde een fractie van de voorgespelde tijd

Mijn ervaring was heel goed probleem was snel opgelost

Best bedrijf , heb ze mijn problemen heel snel opgelost, ik raad iederen met bkr problemen snel lang te gaan ,

Heel blij dat ze me konden helpen, heel vriendelijk, en ging allemaal heel makkelijk. Bedankt voor jullie hulp

Door betrokkenheid en inzet doel bereikt!

Wij hebben zeer goede ervaringen met Dynamiet. Ze zijn zorgvuldig in het aannemen van de casus en tonen zich zeer betrokken bij het hele proces. Samen met onze inbreng hebben ze waar kunnen maken dat zelfs een zeer nadelige BKR-notering is verwijderd. Wij zijn Dynamiet zeer dankbaar dat ze ons onze vrijheid terug hebben kunnen gegeven. De BKR is een strafmaatregel waarbij je nadat je je straf hebt uitgezeten nog 5 jaar als geboefte wordt neergezet.

Goede en snelle service

Met wat tegenzin contact gelegd. Daar je toch wel het eea openbaar maakt. Achteraf was het me elke cent waard. Mijn contactpersoon was Walid Rabah en heeft mij goed door het proces begeleid. Een ware vakman en heel vriendelijk. Geldt overigens ook voor de rest van het team. Bedankt voor de snelle afhandeling!! Ben jullie dankbaar!

Dankbaar!

Ik was eerst heel sceptisch.. maar het is mevrouw van Gulik in zeer korte tijd gelukt om mijn negatieve BKR registratie van de Rabobank te laten verwijderen! Nogmaals.. Ontzettend bedankt!

Geweldig!!

Veel contact gehad met Hr. Biesheuvel. Veel informatie moeten doorgeven, maar dat was het waard. Helder en duidelijke communicatie. Uiteindelijk goed opgelost! Met heel veel dank, een tevreden klant!

Dhr. Walid Rabah you are wonderful!

I don’t usually write reviews. But I have to give a review this time! Dhr. Walid Rabah! You are wonderful! After a rejected mortgage request due to 2 negative registrations I was really hopeless. I then contacted Dynamiet and LUCKILY Dhr Walid Rabah was the one who accepted my case. From the first call we had together, he calmed me down and explained how confident he is that he can help me in removing BKR registration. Two days later(Wednesday), 2 powerful letters were prepared by him ready to be sent to the lenders requesting them to remove registrations. And guess what! 2 days later (Friday same week!) after sending them, one registration was removed. Also this registration was the heavy one! Tuesday the week after (which is today) he called me to inform me that the second registration is also removed! I am speechless! Long story short, before you lose hope completely, please contact Dhr. WALID RABAH, I am very confident he will HELP you!! 5 stars is not enough!

heel blij

echt top wij kunnen nu verder met de hypotheek oversluiten. Vera u bent een topper.

Niet te bevatten :D

3 zware coderingen van de Kredietbank, Hoist en de Ra(m)bo en Lisa heeft het voor elkaar gekregen! We kunnen 2 december de akte gaan tekenen. Dankbaar dat we nu eindelijk verder kunnen.

Meneer Rabah heeft ons super geholpen 3 negatieve BKR registraties die weg gewerkt zijn. Meneer Rabah spant zich echt super in en is echt meedenkend en meewerkend. Ze zijn eerlijk als ze je kunnen helpen maar ook als ze je niet kunnen helpen. Ze houden zich aan de afspraken die ze maken en vechten echt voor je als ze kunnen winnen

Uitstekende hulp met een super resultaat

Ik had een zware registratie waar ik dacht nooit vanaf te komen. Nadat mijn aanvraag goedgekeurd is door het bedrijf, heeft dhr Walid Rabah mijn dossier in behandeling genomen. Daar is hij zeer vakkundig mee omgegaan.De manier waarop de communicatie verliep, de uitgebreide gestelde vragen inzake het ontstaan van registraties, gaf mij gelijk de indruk dat het bedrijf deskundig en serieus betrokken is om mij zo goed mogelijk te helpen. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Elke stap in het proces werd duidelijk uitgelegd, en ik voelde me goed geïnformeerd en begeleid. De communicatie was vlot en er was altijd iemand beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben heel goed geholpen waarbij de zware registratie van 8 jaar uiteindelijk 3 jaar werd. Hiermee ben ik ontzettend tevreden!! Zo kunnen we weer verder met onze leven. En onze droom. Dankzij Dhr Rabah en natuurlijk Dynamiet ben ik een stapje dichtbij mijn droomhuis te kopen. Het verhaal is lang maar zeker niet genoeg! ben je wanhopig , zie geen enkel slagkans vanwege registraties voor al als je een hypotheek wil aanvragen..etc dan raad ik je zeer aan zonder enig twijfel om contact op te nemen met Dynamiet .nl. Ze zijn deskundig, professioneel, transparant en gedreven...

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.