Filters

10

Absoluut geweldig!!!!

Ik had ondanks een ‘schone lei’ toch nog jaren last van BKR registraties. Mijn leven is drastisch veranderd in korte tijd en heb nu een gezin maar we konden weinig door mijn registraties. Heb me gemeld bij Dynamiet en nu 2 a 3 mnd later ben ik helemaal van alles af. Ben ze geweldig dankbaar voor alle inzet! Bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij!

6 jaar geleden heb ik door mijn ex man een frauderegistatie achter mijn naam gehad. Had zelfs een jurist ingeschakeld destijds maar zonder resultaat. 6 jaar later dacht ik het nog een keer te proberen na goede verhalen over Dynamiet.. ongelooflijk maar waar, het is hun gelukt om mij te zuiveren van deze nare “ strafblad” achter mijn naam. Ik had verwacht dat het een lang proces zou worden maar na een paar weken was er al meteen goed nieuws voor me. Tegenpartij wilde het na 6 jaar overzien en hebben akkoord gegeven om de registratie per direct helemaal te verwijderen:) Team Dynamiet, je betaalt er wat voor maar jullie zijn het 100% procent waard. Dank jullie wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

I am speechless I was in bkr from 2 years and my whole zakklijk career was stopped They helped me alot,In just 2 months and now i am free to go,Hypotheek Lening alles gaat gewoon door They are amazing If i will get a bkr again i will come back here lol

 • Aanbevelen? Ja
1

Enorme teleurstelling

In augustus heb ik een intake gesprek gehad. Ik was werd telefonisch gezegd een schoolvoorbeeld om met succes je bkr registratie te laten verwijderden. Daarna de boel in gang gezet nadat wij eerst de 1e termijn betaald hebben. Een maand later weer een termijn, het enige wat wij kregen is dat de banken na ingebrekestelling niet gereageerd hebben. Na een mail dat ik teleurgesteld ben en ons “droom” huis aan ons neus voorbij zag gaan - we hadden een koopovereenkomst van een huis - werd er contact op genomen. Moet zeggen dat zij het goed oppakte en voortvarend te werk ging. Binnen een week een afwijzing gekregen geheel tegen wat voorgespiegeld was en een verwerping van de feiten waarop min of meer is toegezegd dat je een schoolvoorbeeld ben voor succes. Conclusie we zouden het kunnen aanvechten middels een kort geding. Ook dit resultaat is dan onzeker. Dus huis kwijt en de betaalde termijnen en dat na ruim 2 maanden onzekerheid. Terwijl er spoed achter gezet zou worden en wij eerlijk alles hadden vermeld. Wij waren in de problemen gekomen door faillissement eigen bedrijf. Advies. Doe het niet kost je veel geld en verdriet.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Na het lezen van uw klacht hebben we telefonisch contact met u opgenomen. De verdere verloop van de procedure is inmiddels inhoudelijk met u besproken. Uw klacht is in behandeling.

10

Super!!!

Binnen 2 manden mijn probleem opgelost bij BKR! Dank jullie wel,super team!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed resultaat

Ik heb Dynamiet benaderd omdat ik er bij toeval achter was gekomen dat er nog een registratie bij BKR achter mijn naam stond. Dit was een A3 registratie bij ABN Amro. De reden dat ik niet zelf achter de registratie aan wilde gaan was mijn eerdere ervaring met ABN en haar incassobureau. Ik kreeg eigenlijk nooit antwoord op vragen, en was bang tegen een muur op te lopen of aan een zeer tijdsintensieve en frustrerende klus te beginnen. Bovendien weet je dat als het eenmaal misloopt je nog maar beperkte tijd hebt om in beroep te gaan. De kosten leken me aanvankelijk hoog, maar ze hebben er ook echt wel wat tijd ingestopt met een snel positief resultaat. Volgens mij had ABN al binnen een werkdag na het verzoek de codering volledig verwijderd. Enige kritiek die ik me kan bedenken is dat ik mijn verhaal een aantal keer heb moeten herhalen. Ik denk dat de overdracht van het eerste contactpersoon naar de jurist die mijn zaak heeft behandeld beter had mogen gaan. Ik heb uiteindelijk mijn verhaal 2 keer op de mail gezet en tweemaal telefonisch toegelicht. Ik kreeg het gevoel dat de beoordeling van mijn aanvraag en de afhandeling door de jurist los van elkaar stonden. Mijn verzoek had geen spoed, maar alsnog was ik binnen anderhalve maand van de registratie af. Alleen de onderzoeksfase en het opvragen van documenten nam wat tijd in beslag. Als je zelf niet weet hoe je het kunt aanpakken of de tijd niet wil vrijmaken zou ik Dynamiet zeker aanbevelen. Ik ben geholpen door Dhr Buddenberg, die na zijn eerste conclusies ook de moeite heeft genomen uitgebreid met mij te overleggen en de extra informatie die ik gaf mee te nemen in zijn brief naar ABN.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!

Supergoed service. Eerst heb ik gesproken met Michael over de haalbaarheid. Hij besprak mijn zaak met collega’s en bracht een positief advies uit. Daarna ging het snel. Ik moest gegevens opsturen. Vervolgens ging de jurist verder. Het resultaat is zoals verwacht. Ik kan weer mijn zoektocht naar een woning hervatten en ben ze enorm dankbaar!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en professionele hulp met het gewenste resultaat.

Enorm blij met de hulp van Dynamiet Nederland. Zonder hun hulp en het het opzetten van professionele brieven was het mij zelf nooit gelukt om de BKR registraties te verwijderen. Het kost wel iets om de registratie proberen weg te halen, maar dat had ik er meer dan voorover voor het krijgen van een hypotheek. Het is in mijn geval gelukt de 2 tal registraties weg de kunnen halen maar ook met de achterliggende gedachten als het niet lukt heb ik er in ieder geval alles aan gedaan om het te proberen, zodat ik achteraf niet kan denken of zeggen het is weggegooid geld geweest. Die keuze maak je vantevoren en niet achteraf. Dynamiet Nederland en in het bijzonder mv dan Gulik nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp.

 • Aanbevelen? Ja
4

.

.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Na het lezen van uw klacht hebben we telefonisch contact met u opgenomen. De verdere verloop van de procedure is inmiddels inhoudelijk met u besproken. Wij zijn samen tot een oplossing gekomen. Om die reden hopen wij dat u uw review zult aanpassen.

10

uitstekend werk verricht

Nadat ik contact had opgenomen, werd mij duidelijk verteld wie dynamiet is en wat ik van ze kan verwachten. Na wat twijfels heb ik toch een gokje gewaagd. Binnen 2 weken kreeg ik al melding dat mijn BKR verwijderd zou worden. Ik dacht eerst dit is te goed om waar te zijn. Nu denk ik ...zo goed zijn ze gewoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

BKR registratie weghalen

Registratie is code A3 is weggehaald zoals verwacht. Door een faillissement achterstanden opgelopen. Uiteindelijk de schulden tegen finale kwijting afgekocht. Niet wetende dat er een BKR zou worden gemeld. Dan gaat het zakelijk mis, en dat wordt je privé de dupe. Maar goed, ik ben een ondernemer dus ik ga verder. Ik had lease auto’s nodig, maar die kreeg ik niet door de codes. Toen dynamiet gebeld, en Viola het is opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en duidelijke communicatie

Eindelijk kan ik verder met mijn leven en heb ik mijn financiële vrijheid terug. Vanaf 2009 achtervolgde de registratie mij welke kwam van een scheiding. Het was best zwaar om alles weer te moeten vertellen aan de juristen en het liefst sprak ik er ook niet over.. Ik heb altijd mijn best gedaan om alles netjes af te lossen maar er kwam geen einde aan. Uiteindelijk heb ik het afgekocht na jaren goed betaald te hebben en moest ik weer 5 jaar wachten!! Ik kon mezelf wel voor de kop slaan dat ik het nog geen steek verder was gekomen. De mensen die er werken leven erg mee en hielden mij op de hoogte. Het duurde wel wat langer, maar het is gelukt. Ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ik 4 jaar eerder met mijn toekomst kan beginnen. GEWELDIG!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele werk wijze en betrokken

Tijdens het proces was het contact, de terugkoppeling en communicatie heel efficiënt en keurig. Het verzoek tot verwijdering van mijn BKR registratie werd afgewezen door de schuldeiser. Echter heeft Dynamiet hier bezwaar op gemaakt en wacht ik nog op de uitslag. Ook al wordt het verzoek weer afgewezen dan heeft Dynamiet naar mijn gevoel gedaan wat ze beloofd hebben en mij hierin gesteund. Wat dat betreft is Dynamiet Nederland zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Na het lezen van uw klacht hebben we telefonisch contact met u opgenomen. De verdere verloop van de procedure is inmiddels inhoudelijk met u besproken. Uw klacht is ruim 1 week geleden opgelost en afgewikkeld. Wij hopen daarom dat u de recensie aanpast.

10

Zeer specialistisch bedrijf

Binnen 12 weken was mijn probleem opgelost. Vanaf het eerste contactmoment goed geïnformeerd over de stand van zaken. Alle mensen zijn ook op de hoogte van het dossier als je belt en ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan eindelijk mijn woning verbeteren die erg noodzakelijk was omdat het onderhoud achterliep. Kudos Dynamiet!!

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste bkr service

Uitmuntende service. Eerst gesproken met Michael over de haalbaarheid. Hij beoordeelde mijn zaak en bracht een gedegen advies uit. Daarna ging het snel. Ik stuurde de gevraagde gegeven op. De jurist nam stappen. Stappen die via een strategisch plan werden genomen. Het resultaat is zoals verwacht. Ik kan weer mijn zoektocht naar een woning hervatten.

 • Aanbevelen? Ja
2

Dishonest assessment and amateuristic service

I reached out to Dynamiet in May 2020 to ask their advice on my BKR registration. During the initial conversation I asked them to be honest and only take my case if they see a possibility of success. They assured me that the chances are very high that my BKR registration will be removed. With that said, I sent all documentation within a week. They sent a confirmation saying that they will keep me updated on progress. From that moment I didn't hear anything from them until they send me the next invoice. I called them to ask if there were any updates on my case mentioning that I find it odd and very impersonal to be sent an invoice when I haven't been informed about the progress. On July 22 I was contacted by their Jurists who asked for additional information. Again, I spend a tremendous amount of time getting all the requested paper work sorted and sent. Just like the first time, I had to call myself to ask for updates, and ensure that the paper work arrived well. Two weeks later they sent an example letter asking me to verify that all the information was correct. After reading that letter I realized that the arguments were not strong enough so I called to ensure that my points and my story are coming across clearly to the creditors. At the end of August both Creditors that have me registered at BKR declined the request. Their conclusion was that the importance of my request was not strong enough. Dynamiet sent me an email to inform me about these facts and I was promised to be called the week after for a follow up. I never heard anything from them since. I would like to tell Dynamiet the following: next time be honest to your potential clients. I spent nearly on having you sent two letters that turned out insufficient. I spent a lot of time on documentation which at the end was not properly used by your lawyer. If you want to offer a good service then keep your clients updated and informed and follow up.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dear ms., We appreciate that you have taken the time to inform us. I’ve tried to contact you by phone regarding your case, but couldn't reach you. Your lawyer mr. Buddenberg requested to contact us 2 months ago to speak about your case and the further legal steps that could've been taken. Unfortunately we never received a response. However, we are already in contact with you to solve any inconveniences.

10

Fantastisch!!

Waar wij onze droom in duigen zagen vallen door een negatieve registratie bij mijn man. Wij hadden al een woning aangekocht dus dit waren een paar weken vol spanning! Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Uiteindelijk alles opgelost

Ik had een klacht over dynamiet maar dit is uiteindelijk goed opgelost. Tevreden over de service van de afhandeling van de klacht!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Vervelend om te vernemen dat u teleurgesteld ben in de dienstverlening. We zoeken graag uit wat er is misgegaan, en hoe we dit kunnen oplossen. Hier hebben we echter tijd voor nodig. Binnen 7 dagen mag u van ons een reactie, en een oplossing verwachten. Bij voorbaat dank voor uw geduld.

9

Zeer fijne en professionele werk wijze

Na enkele intake gesprekken ...ben ik snel en goed geholpen met een jaren lange onterechte BKR notering ...Zeer vriendelijke en daad krachtig hulp da waar het nodig was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Totaaloplossing

Stond geregistreerd met twee zware schulden nog uit de tijd van de financiële crisis. Ik was ondernemer, assurantie tussenpersoon. Na 9 jaar ondernemen kwamen er steeds een in 2008 van de een op andere dag geen klanten meer. Hierdoor ontstonden er schulden. Met in relatie was hier niet tegen bestendigd. Ons huis moest wordn verkocht. Het gevolg was dat ik met twee schulden van 80.000 en 90.000 euro achterbleef. Nu wil ik hier niet de slachtoffer uithangen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen daden. Maar dat neem niet weg dat de banken niet in beweging kwamen. Geen empathie, niks. Koude mensen die alleen betaald willen worden. Had ik Dynamiet niet ingeschakeld zou ik nog steeds in een uitzicht loze situatie zitten. Dit zijn no nonsens specialisten.

 • Aanbevelen? Ja
3

Loze beloftes, bijna een jaar verspild op advies van Dynamiet en geen geld terug...

Nadat ze mijn zaak aannamen, waar in het allemaal rozengeur en maneschijn was bleek het in de realiteit zwaar tegen te vallen. Door alle bedrijven werd er een keiharde nee verkocht, daarna kreeg ik van Dynamiet het advies om zelf met de klachtcommissie van het BKR aan de slag te gaan. Dit zou volgens hun maximaal 3 maanden duren. Dit duurde 10 maanden in totaal, en getuigt wederom van hun onkunde en mooipraat. Ik krijg sterk het gevoel dat ze zelf de reviews schrijven, want ik zie soortgelijke zaken die binnen 6 weken waren opgelost. Ik ben ruim een jaar verder en ik zit nog steeds tussen wal en schip qua woningen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Dit is niet de bedoeling, en dit is niet waar wij voor staan. Graag komen we dan ook met u in contact om uw zaak verder te bespreken. We zoeken graag met u naar een oplossing. Deze week zullen we telefonisch contact met u opnemen.

9

Professioneel en toch betrokken

Er was haast bij, en er is haast gemaakt. Toch leed daarbij de grondigheid niet. Profsssioneel en toch betrokken was de houding die ik trof. Met een indrukwekkende brief werd een lastige hobbel snel genomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed, snel en doen wat er nodig is

Ik heb, heel snel en adequaat, twee bkr coderingen weten te verwijderen zodat ik mijn hypotheek rond kon krijgen. Heel blij met de geboden diensten. Kost wat, heb je ook wat.

 • Aanbevelen? Ja
10

-

Als je een negatieve bkr codering heb is het zeker een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste relatie, Naar aanleiding van uw klacht zijn we met elkaar in gesprek gegaan. We zijn toen tot een oplossing gekomen. Zou u daarom de review willen aanpassen?

10

Heel goed werk geleverd

Na twee onterechte A coderingen zijn. deze met behulp van Dynamiet met succes verwijderd, gelukkig een schrijven dat het idd onterecht was, deed ook goed, en nu een blanco lijst voor een nieuwe woningaanschaf.

 • Aanbevelen? Ja

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd