Geweldig bedrijf een echte aanrader! Binnen 2 weken tijd is mijn BKR registratie die onterecht was verwijderd enorm geholpen door Lisa Bedankt!!!! Nu kunneen we ons droomhuis eindelijk kopen

Gedaan wat beloofd is

Een prijzige oplossing, maar wel volledig waard!

Een dikke 2

Binnen een paar weken 3 negatieve BKR registraties verwijderd. Ik ben super goed geholpen door Nurrettin Kocak. Een hele fijne man hij luistert naar je, hij belast je niet met het opsturen van onnodig veel documenten pas wanneer het echt nodig is. Van begin tot eind een uitstekende ervaring. Bedankt Dynamiet!

Top service en mijn BKR is verwijderd.

Kan hun zeker aanbevelen het is ze gelukt mijn bkr is weg. Kan nu weer zonder probleem een huis kopen. Goede service heel fijn geholpen.

Heel goed bedrijf

Heel goed en snel geholpen uiteindelijk 2 keer een a-2 markering van me naam af gehaald echt een top bedrijf zeer aan te raden

Op zoek naar ervaringen

Wie heeft er ervaringen met verwijderen van coderingen bij ABN en vesting finance? Zijn beide partijen welwillend om mee te werken eegistraties te verwijderen zodat ik met een schone lei kan starten en een woning kan kopen?

Super dienstverlening

Tijdens het aanvragen van een hypotheek werden we ineens teruggefloten door een BKR-registratie van 3 jaar geleden. We zagen het hele plan om een huis te kopen al in het water vallen. Gelukkig wees iemand op Dynamiet Nederland. Een super snelle service en top dienstverlening. Het kost zeker wat geld maar wat mij betreft was het dit zeker waard. Ik kan het iedereen aanraden als hij of zij in dit zelfde schuitje verzeild raakt.

Top bedrijf !

Goed geholpen door dynamiet Nederland! Een echte aanrader in het verwijderen van een bkr registratie!

Super goed geholpen door dynamiet Nederland!! Elke 2 weken netjes op de hoogte gehouden over de voortgang Vera bedankt

Geweldig!!

Met 1 woord geweldig! Binnen 2 weken was mijn registratie verwijderd. Ondanks de tijdsdruk heeft Dynamiet mijn verhaal en onderbouwing goed weergegeven en met veel bewijsstukken toegevoegd is het ze gelukt! Ik ben ze super dankbaar!

Waanzinnig goed, bedankt mevrouw Van den Berg!

Ik had een A3 BKR-codering, maar dankzij de buitengewone inspanningen van mevrouw Van den Berg is deze eerst verlaagd naar A2 en vervolgens volledig verwijderd. Ik ben enorm onder de indruk van de hulp die ik heb ontvangen van mevrouw Van den Berg. Ze heeft uitstekend geluisterd en haar 17 pagina's tellende verslag over mijn situatie, met sterke argumenten, raakte me emotioneel. Zelfs als het niet was gelukt om de codering te verlagen, zou ik mevrouw Van den Berg nog steeds zeer dankbaar zijn voor al haar inspanningen. Ik begrijp dat je aarzelt om een organisatie in te schakelen voor hulp, maar ik kan je verzekeren dat het de moeite waard is. Ze zijn echt uitstekend in wat ze doen. Ik zal de dankbaarheid mijn levenlang met mij meedragen.

100 sterren voor Lisa

Het was een strijd van bijna 1,5 jaar maar dankzij Lisa zijn wij af van een A2 codering! Eerst een afwijzing bij de kredietverstrekker en toen weer een afwijzing bij het Kifid. Lisa en team Dynamiet hebben ons niet opgegeven. Door doorzettingsvermogen en strijdbaarheid kunnen wij nu dan eindelijk op zoek naar ons droomhuis. En hoeven niet nog 3,5 jaar te wachten tot de bewaartermijn van de codering eigenlijk verstreken zou zijn. Lisa is zeer kundig in wat ze doet en weet waar ze het over heeft. Wij werden bij het gehele proces betrokken en werden altijd netjes op de hoogte gehouden. Los van dat Lisa zakelijk erg sterk is, is ze ook iemand met een hart van goud. Zij heeft ons door de periode van onzekerheid en veel afwachten heen geholpen. Lieve Lisa, team Dynamiet, nogmaals via deze weg onwijs bedankt voor alle hulp. Succes met iedereen die jullie nog gaan helpen! Keep up the good work! Jullie veranderen echt levens. Aan iedereen die deze review leest omdat je misschien sceptisch bent, neem contact op met Dynamiet! Voor ons is ons eerste telefoontje uiteindelijk DE life changer geweest.

Fantastische service

Ik had twee (terechte) negatieve registraties staan die al zeer verouderd waren. Lang getwijfeld maar uiteindelijk toch Dynamiet ingeschakeld. Dynamiet heeft geholpen met het contact leggen en de bemiddeling wat heeft geresulteerd in het snel oplossen (verwijderen) van beide registraties. Met name veel dank aan Nurettin! Een duidelijke en realistische planning vooraf en superfijne en snelle communicatie. Het was elke euro meer dan waard. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Dynamiet Nederland heeft mij super geholpen door een regristratie konden we bijna onze nieuwe woning niet kopen. Na veel moeite en door zettingen vermogen van dynamiet Nederland is mijn regristratie verwijderd en konden wij verder met aankopen van de woning. Ik raad iedereen aan die problemen heeft hun in te schakelen.

Uitstekend geholpen

Ik ben heel vriendelijk en duidelijk geholpen vanaf dag 1 tot aan het einde. Mijn juriste was super, alles duidelijk uitgelegd en aangeboden als ik ergens niet mee uitkwam dat zij mij mee kon helpen. Bedankt mevrouw S. Van den Berg

Ik had nog nooit van Dynamiet gehoord, maar toen ik halverwege er achter kwam, dat ik 2 BKR registraties achter mijn naam had, wees iemand mij op Dynamiet. Na telefonisch contact te hebben gehad en mijn verhaal te hebben uitgelegd werd er een spoedprocedure gestart. Ik kreeg Vera van der Vliet aangewezen en wat is zei goed in haar werk! Binnen een maand waren mijn registraties verwijderd en kon ik mijn droomhuis samen met mijn vriendin kopen. Ik raad echt iedereen Dynamiet aan!

Geweldig!

Zeer deskundige mensen. Zij hebben mij zeer goed geholpen. Er werd heel goed naar mij geluisterd. Tenslotte was het resultaat zeer positief.

Wij werden geholpen door dhr Nurretin en hij was erg vakkundig en heeft echt een top resultaat geleverd. Het onmogelijke heeft hij mogelijk gemaakt. Onze dossier is met spoed behandeld en dankzij hem en dynamiet kunnen we eindelijk opnieuw beginnen. Dikke vette aanrader!!

Sarah van den berg topper

Zeer goed geholpen,binnen 2 weken was het al opgelost.

Ongeveer 2 weken geleden gebeld en het is nu al opgelost. Het is het aanraden waard om dan met Dynamiet in contact te gaan.

Sprakeloos van bkijheid

Door kennis en kunde kan ik met een schone lei verder.... Hier mag wel meer aandacht aan besteed worden in de maatschappij omdat veel mensen niet weten war de mogelijkheden zijn.. Lisa is een vrouw met heel veel kennis... Top bedrijf

Zeer professioneel bedrijf.

Zeer goed geholpen door Jan Doeke Biesheuvel. Hij en zijn team hebben mij geholpen bij het verwijderen van 4 negatieve registraties. Ik ben jullie zeer dankbaar en zal jullie zeker aanraden.

Zonder twijfels, vertrouw Dynamiet Nederland!

Ik had 3 negatieve registraties met A2/A3 en nog is lopende krediet. Ik had haast geen hoop dat de negatieve registraties verwijderd konden worden. Wij zijn via via Dynamiet krediet tegengekomen. Na vrijblijvend gesprek hebben wij besloten om het te proberen. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om de kosten in 2 delen te betalen. Wij hebben de jurist Dhr.W.Rabah als contactpersoon gekregen. Hij heeft het zeer proffesioneel opgepakt en afgehandeld. Wij zijn na 3 maanden BKR VRIJ dankzij Dhr. Rabah. Wat zijn wij ontzettend blij en dankbaar! U heeft het onmogelijke, mogelijk gemaakt. Capeau!! Blij dat ik jullie heb vertrouwd, blij dat we zo ver zijn gekomen. Heel erg bedankt voor alle moeite. Dhr.Rabah heel veel succes met uw carrière! Mvg, Özdemir

Professioneel

Mijn ervaring met deze club is dat ze weten waar ze over praten en echt willen helpen

Geduld is een schone zaak!

Met mijn IVR en EVR melding een maanden durend traject in gegaan. Ik ben netjes op de hoogte gehouden waarin alles heel duidelijk was. De BKR registratie was ik binnen een week kwijt. En na een kleine 3 maanden zijn nu ook mijn IVR en EVR meldingen verwijderd. Iets wat mijn leven heeft belemmerd maar daar heeft Dynamietnederland verandering in gebracht! Ik heb weer de vrijheid om eindelijk met mijn gezinnetje een huis te kopen. Ik wil jullie bedanken en in het speciaal mevrouw van der Vliet! Dit alles dankzij haar!

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.