Ze hebben mij verlost van een leven die mij zuur is gemaakt

Ik heb me gemeld bij Dynamiet NL en ze hebben me verlost van onterechte registratie ik ben hartstikke blij met Dynamiet NL Als je er niet uitkomt met je probleem meldt zeker hier.

EXCELLENT JOB

I FULLY RECOMMEND DYNAMIET. MY PARTNER HAD 3 A2 CODES WHICH WERE REMOVED BY THE INVOLVEMENT OF MR NURETTIN KOCAK WITH DYNAMIET. I HAVE READ A LOT OF OPINIONS ON FB THAT THEY ARE EXPENSIVE AND THAT PEOPLE DO NOT RECOMMEND THEM... AGAIN, IF YOU DO IT YOURSELF, IT WILL BE FOR FREE. THEY KNOW HOW TO APPROACH A CASE, WHAT COURT JUDGMENTS TO REFER TO, ETC. THE AMOUNT OF DOCUMENTS WE HAD TO PROVIDE THEM FOR THE DYNAMITIES WAS HUGE. ONLY AFTER READING THE CONCEPT OF THE APPLICATION TO THESE COMPANIES, I UNDERSTAND WHY THEY ASKED ME SO MANY QUESTIONS AT THE VERY BEGINNING (NORMALLY I'M NOT TALKING ABOUT MY COMPANY'S REVENUE). APPLICATION WRITTEN ADEQUATELY TO OUR SITUATION NO COPY AND PASTE. THE CASE IS CONSIDERED INDIVIDUALLY AS THE APPROACH TO THE CUSTOMER. AS I WAS THE CONTACT PERSON IN THIS CASE, I WAS KEPT INFORMED ABOUT THE PROGRESS AT EVERY STEP. WE THOUGHT THAT OUR HOUSE'S LOAN IS A LOST AND THAT WE WOULD HAVE TO WAIT 3 YEARS MORE WITH THE MORTGAGE LOAN UNTIL THEY REMOVE THEMSELVES. NO !!! ON TUESDAY WE HAVE A MEETING WITH A BROKER AND WE START THE CREDIT PROCEDURE!! NURETTIN AND THE REST OF THE TEAM... SEE YOU SOON AS PROMISED.

Mijn bkr registratie was snel verwijderd.

Super vriendelijk geholpen en alles werd heel duidelijk stap voor stap uitgelegd. Het zou 3 maanden duren maar met 1 maand is de negatieve bkr registratie verwijderd. Super blij mee! Bedankt Dynamiet!

Dynamiet Nederland zet door.

Mijn ervaring met dynamiet Nederland is als positief bevallen. Door het doorzetten en zorgvuldig te werk gaan wat ze hebben gedaan is het het uiteindelijk allemaal gelukt wat er is gevraagd.

Snelle en professionele hulp bij verwijderen van een A2 codering.

Na een heldere en duidelijke intake, een offerte gekregen voor de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Na betaling werden ik direct gebeld door Lisa van Gulik de jurist die mijn zaak in behandeling zou nemen. Zij heeft met mij de procedure en wensen door genomen. Na het aanleveren van de benodigde achtergrond informatie heeft zij direct een keurig brief opgesteld met het verzoek tot verwijdering van de A2 codering. Tijdens het proces werd ik steeds goed door Lisa op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook toen er niet binnen de wettelijke termijn werd gereageerd, werd dit direct opgepakt door Lisa en heeft zij meerdere malen contact gehad met de financieringsmaatschappij. En uiteindelijk kreeg ik het geweldige nieuws dat mijn A2 codering verwijderd zou worden. Op 16 mei het eerste contact met Dynamiet Nederland en op 10 juli volledig coderingsvrij.

Ik wil Dynamiet oprecht bedanken voor al hun inzet om mijn BKR registratie te verwijderen!

Ik ben heel professioneel en behulpzaam geholpen door Dynamiet, ze hebben mij echt heel goed geholpen en dankzij hun is mijn BKR registratie verwijderd.

Super bedrijf !!

Hun hebben voor elkaar gekregen een 16 jaar oude zaak weten te verwijderen en nu heb ik na zolang weer een schone lei !! Toppers zijn het

Perfect zeer professioneel!

Helemaal top zeer aan te bevelen

Fantastische resultaat

Na contact met Dynamiet Nederland, een duidelijke uitleg van zaken gekregen en via hun een uitstekend resultaat behaald.

Vrolijk

Professionele service. Levertijd erg snel! Bedankt

Naar volle tevredenheid

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Dynamiet mijn zaak opgepakt heeft en met het behaalde resultaat.

Fijn om gehoorde te worden en hulp te krijgen die je nodig hebt

Na een onterechte codering ben ik ontzettend snel en goed geholpen. Ik was binnen no-time codering vrij. Vriendelijke communicatie en een succesvolle snelle service. Ik zou het iedereen aanraden!

van harte aanbevolen!

Ontzettend vakkundig geholpen door het team van Dynamiet. Duidelijke intake, overzichtelijk plan en snelle uitvoering. Door de vasthoudendheid van mijn zaakwaarnemer (fijn dat er een vast contactpersoon is) is het behaalde doel ruimschoots gehaald binnen de beoogde 4 weken. Dank allen, van harte aanbevolen!

Het kost wat maar het lukt ze zeker wel!!! Vera super bedankt!!!

Na eerst belazerd te zijn door twee anderen partijen die zeiden dat ze de A2 en A3 codering wel weg konden krijgen terrecht gekomen bij Dynamiet Nederland. Het kost wat maar je krijgt zeker waar voor je geld. Hoist die de coderingen gezet had is een vervelende partij maar Vera van Dynamiet heeft het toch voor elkaar gekregen! thanks Vera nu kunnen we eindelijk verder.

Super goed!

Dynamiet heeft mij zeer goed geholpen met het verwijderen van de Bkr registratie. Super goed contact gehad en binnen 3 weken hebben ze ervoor gezorgd dat de negatieve bkr registratie verwijderd is. Dankzij Dynamiet kan ik samen met mijn partner ons eerste koophuis kopen

Professioneel en goed geholpen

Ik ben ontzettend tevreden over Dynamiet Nederland en wil graag mijn waardering uiten voor hun uitstekende service. Ze hebben me geholpen bij het verwijderen van 3 BKR-registraties, waaronder A2-coderingen, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze fantastisch werk hebben geleverd. Het team, met name Walid, heeft me op een zeer professionele en efficiënte manier bijgestaan gedurende het hele proces. Zijn expertise en toewijding waren duidelijk merkbaar, en ik voelde me op mijn gemak wetende dat ik in goede handen was. Dankzij Dynamiet Nederland en Walid kan ik nu met een gerust hart verdergaan met de volgende stappen , zonder de negatieve impact van die registraties op mijn financiële situatie. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij het verwijderen van BKR-registraties. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige werk!

Een heel goed en fantastische bedrijf. Wat bijna onmogelijk leek heeft Dynamiet Nederland mijn zaken toch aangenomen en voor mekaar gekregen om mijn BKR te laten verwijderen bij meerdere partijen. Ik ben ook mr. Lisa van Gulik Procesjurist dankbaar voor haar inzet en de goede communicatie rondom de voortgang van de zaken. Ik raad echt iedereen Dynamiet aan!

Hello

hi, I'm Tom, I contact dinamiet Nederland 4 months ago, I had a hopeless situation with lendex bv, they helped me a lot, especially I want to thank the lawyer Nurettin Kozac for his support. Recommend only they can do it.

Geweldige ervaring met Dynamiet - Mijn BKR-registratie verwijderd!

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Dynamiet, een fantastische BKR-verwijderaar die me heeft geholpen mijn BKR-registratie te verwijderen. Ik was aanvankelijk terughoudend om hun diensten te gebruiken, maar na het lezen van positieve recensies en het horen van aanbevelingen van vrienden, besloot ik het eens te proberen. En ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Vanaf het allereerste contact met Dynamiet was ik onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding om mij te helpen. Ze namen de tijd om naar mijn situatie te luisteren en begrepen de negatieve impact die mijn BKR-registratie had op mijn financiële mogelijkheden. Ze stelden me gerust en gaven me het vertrouwen dat ze mijn probleem konden oplossen. Het proces zelf was gestructureerd en transparant. Dynamiet begeleidde me stap voor stap door het verwijderingsproces en legde me uit welke documenten ik moest verzamelen en hoe ik ze moest indienen. Ze namen al het werk uit handen en handelden namens mij. Dit bespaarde me veel tijd en moeite. Wat me het meest verbaasde, was de snelheid waarmee Dynamiet mijn BKR-registratie verwijderde. Ik had verwacht dat het weken of zelfs maanden zou duren, maar tot mijn grote vreugde kreeg ik binnen enkele weken al het nieuws dat mijn registratie succesvol was verwijderd. Dit opende de deuren naar nieuwe financiële mogelijkheden die voorheen voor mij gesloten waren. Daarnaast was het team van Dynamiet altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me op de hoogte te houden van de voortgang. Ze behandelden me met vriendelijkheid en respect, waardoor ik me echt gewaardeerd voelde als klant. Al met al kan ik Dynamiet ten zeerste aanbevelen aan iedereen die worstelt met een BKR-registratie en deze wil laten verwijderen. Ze zijn een betrouwbare en professionele organisatie die zich inzet voor het helpen van hun klanten. Mijn ervaring met Dynamiet was uitstekend, en ik ben

Zeer helder, prettig en vlot geholpen

Ik ben vanaf het eerste telefoontje naar Dynamiet op een zeer fijne en persoonlijke manier geholpen. Mijn verhaal en informatie zijn met veel respect behandeld, en ik ben te allen tijde zeer snel en helder op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in mijn dossier. Dhr Kocak heeft mij uitzonderlijk goed geholpen in het hele process. Dankzij zijn inzet en kennis zijn de drie registraties waarmee ik bij Dynamiet aankwam snel aangepast of zelfs geheel verwijderd. Hierbij had hij altijd tijd om mij op heldere en vriendelijke manier bij te praten en bij te staan. Mijn dank is groot!

Ik heb hele fijne ervaring gehad met klanten contact en ze zijn hun woorden na gekomen Twee weken na alle informatie wat ik moest inlichten was het geregeld top !

Uitstekend geholpen

Vanaf het begin super goed geholpen en tijdens het hele traject werd ik altijd op de hoogte op de hoogte gehouden. Na circa 2 maanden is mijn BKR registratie verwijderd! Bedankt Dynamiet en vooral bedankt aan mijn jurist Nurretin!

Toppers

Jullie hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt en mijn leven weer terug gegeven Dank je wel!

Positieve onterecht BKR registratie verwijderd

Dynamiet Nederland is een organisatie welke helpt bij het verwijderen van een onterechte BKR registratie. In 2018 kreeg ik een BKR registratie, 15 jaar later na heel veel moeite en inspanning is deze onterechte registratie (A23) eindelijk verwijderd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze zich gigantisch inzetten, betrokken zijn en steunen tijdens het afhandelen van het dossier. Nurettin Kocak (mijn jurist) heel erg bedankt. Daarbij is een eerste afwijzing geen reden tot stoppen en proberen ze het via een andere weg. Zelfs kijken naar alternatieve welke eerder nog niet geprobeerd nemen ze mee. Hierin kwam zelfs de directeur zelf met alternatieve mogelijkheden om mijn dossier te ondersteunen. Deze heeft geleid tot het gewenste resultaat, verwijdering van mijn BKR registratie. Dynamiet Nederland en Nurretin & Directeur bedankt

Super geholpen

Heel goed bereikbaar. Zorgvuldige intaken Duidelijke behandeling en goede communicatie

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.