Geweldig resulaat Chapeau Dynamiet

Had 2 negatieve BKR registraties en dit stond mijn hypotheek in de weg toen ik Dynamiet Nederland belde en mijn verhaal deed waren ze gelijk betrokken met een luisterend oor ze hebben mij van begin tot eind met succes geholpen en tussen dat ook altijd mij op de hoogte gehouden met de proces. Vakkundige organisatie met een luisterend oor raad iedereen in soortgelijke situatie naar Dynamiet Nederland beste op dit gebied. Bedankt Dynamiet.

Cijfer 10

Na eerst zelf geprobeerd te hebben de BKR te verwijderen begin Oktober 2022 Dynamiet Nederland benaderd mij hiermee te helpen. Wat ik heel fijn vond is dat wie je ook aan de telefoon kreeg ze allemaal er van af wisten. Niet elke keer hetzelfde verhaal te hoeven uitleggen. Uiteindelijk heeft Mr. van den Berg mij geholpen de A2 codering van mijn naam af te krijgen. Na flink wat stukken aangeleverd te hebben werd het standpunt verzoek ingediend, met een eerlijk verhaal over de kans van slagen. Binnen anderhalve week kwam het verlossende telefoontje van mr. van den Berg dat de BKR A2 codering verwijderd was. Zonder mr. van den Berg en Dynamiet Nederland had ik niet de aankoop van mijn nieuwe huis kunnen doen. Onwijs veel dank mr. van den Berg voor uw hulp en betrokkenheid, iedereen in mijn omgeving die hier ook mee te maken heeft zal ik doorverwijzen naar u.

Dynamiet is snel, eerlijk, duidelijk en zetten zich 100% in om het gewenste resultaat te behalen.

Ik wil namens mijzelf en mijn partner Dynamiet Nederland bedanken voor hun hulp bij het verwijderen van mijn BKR registratie. En dan met name mijn contactpersoon Walid Rabah. Hij heeft ons zo ontzettend goed geholpen. Duidelijk in wat hij nodig had om mijn BKR registratie te verwijderen, open over de kans van slagen en snel in de terugkoppeling. Ik raad iedereen aan om Dynamiet Nederland te contacten bij het verwijderen van een negatieve BKR registratie. Het heeft ons enorm veel rust gegeven dat een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd het voor ons heeft gedaan in plaats dat wij dit zelf moesten gaan doen.

Dynamiet Is snel en komt afspraken na. Vera is duidelijk,en houd je goed uptodate.

Ze maken waar wat ze bloven

Het Dynamiet team vooral mevr. Burcu, hartelijk dank voor het laten verwijderen van mijn negatieve bkr registratie. Mijn hypotheekaanvraag was geweigerd door een negatieve bkr toetsing, mijn hypotheekadviseur heeft me Dynamiet geadviseerd, gelukkig heb ik naar hem geluisterd en bij Dynamiet aangeklopt, Vanaf het eerste moment nam mevr. Burcu mijn zaak heel serieus en ze deed echt alles om voor een positieve resultaat te zorgen en het is haar gelukt, binnen 4 dagen was de negatieve toetsing verwijderd, door mevr. Burcu is mijn hypotheekaanvraag nu goedgekeurd en ik heb nu bijna mijn eerste huis. Zij is echt een professioneel. Team Dynamiet, mevr. Burcu nogmaals bedankt, ik zal jullie nooit vergeten

goed en snel reactie tevreden

Ik ben tevreden

Door mijn onvoorzichtigheid kreeg ik A2-negatieve codering, las ik per ongeluk over Dynamiet op google en nam ik contact met hen op. Om eerlijk te zijn, ik geen verwachtingen, maar ik heb geprobeerd om de negatieve codering met hun hulp te verwijderen. Het resultaat is werkelijk uitstekend. Mijn zaak is overgenomen door mevrouw Burca Temzisler en zij heeft er toegewijd en gedetailleerd aan gewerkt, in minder dan twee maanden was de negatieve codering bij BKR verwijderd. Ik ben dankbaar Mw. Burcu Temzisler en het hele Dynamiet-team, en ik beveel ze ten zeerste aan!

Open, eerlijk en vasthoudend

Na eerst zelf tevergeefs geprobeerd te hebben met de kredietverstrekker om de codering te verwijderen, contact opgenomen met Dynamiet. Ze doen wat ze beloven, geven eerlijk aan wat de kansen zijn en communiceren helder over het traject. Lisa heeft de zaak behandeld met het gewenste resultaat, geen codering meer, ik kan weer vooruitkijken! Ik raad je aan om echt contact op te nemen!

Geweldig en zo blij

Lisa heeft onze zaak behartig en ik zit vol complimenten over hoe dit team dit heeft aangepakt. Er is een brief gestuurd die zo goed onderbouwd was met feiten waar wij als leken nooit zijn opgekomen. Lisa is een dame die overal bovenop zit en goed wekelijks communiceert met de belanghebbende en de tegenpartij. Ze zijn eerlijk en rechtvaardig in hun advies bij de intake. Tijd over de gang van zaken kunnen ze niet geven want je blijft altijd afhankelijk van de tegenpartij. Ik kan iedereen aanraden met een BKR notering om de stap met Dynamiet te maken om deze te laten verwijderen. Dank je wel Lisa dat wij onze toekomst dromen nu kunnen realiseren. Angelique

Evr registratie verwijdering

Ze hebben mij geholpen met evr registratie verwijdering met succes

Bkr registratie verwijderd

Mw. Godaya heeft mij zo goed geholpen, al jaren kampte ik al met een bkr registratie waar ik niet onderuit kon komen, totdat ik Dynamiet ontdekte. Zij hebben mij geholpen en mijn bkr registratie A3 verwijderd. Nogmaals heel erg bedankt zonder jullie had ik mijn nieuwe huis niet kunnen aankopen!!

Reageren snel, resultaat behaald!

Werd goed op de hoogte gehouden, dachten ook goed mee. Werd fijn begeleid bij toch een redelijk stressvol moment

Bij aanlevering van de juiste oprechte informatie helemaal geweldig!

Als men oprechte en juiste informatie aanlevert dan kan Dynamiet met hun juristen zeer veel voor je betekenen. Heb deze partij al twee keer mogen gebruiken en naar volle tevredenheid!

Het wel goed dat zo iets bestaat maaarhet wachten op alle uitslagen mduurt zeer lang voor ons gevoel . Veder is handigdat het bestaat en fat er werk van gemaakt wordt. Ben tevreden

Ze zeggen dat mijn negatieve registratie een heel grote kans van slagen heeft.

Na mijn intakegesprek had ik een heel goed gevoel dat ik van mijn negatieve registratie af zou komen. Maar na twee pogingen bij de volksbank kreeg ik tehoren dat de bkr codering blijf staan terwijl ik had aan gegeven dat ik toe de codering onstaan is,ik in bewind zat. En dat het niet aan mij lag.moest wel 1300 euro betalen.achteraf had ik dat geld liever voor wat anders kunnen gebruiken. Ik vond wel dat jullie mijn zaak goed hebben behandeld ( Mevr van de Bos)maar alleen zonder goed resultaat. Richard,

Transparant overduidelijk doelgericht en doelbehalend chapeau resultaat (rust)

Dynamiet Nederland in mijn geval is Lisa een top jurist die jou verhaal goed aanhoort en direct zoekt na de juiste oplossingen wat haalbaar is ben van mijn registraties af nog korter dan binnen 1 week. Had ik het eerder geweten was ik eerder opzoek geweest naar Lisa die het voor mekaar heeft gekregen nogmaals hartstikke bedankt voor de verwijdering en ze zijn gewoon waar ze voor zijn VERWIJDERD en dat was de bedoeling.

Had ik veel eerder moeten doen.

Had wel eens van de mogelijkheid tot verwijdering BKR noteringen gehoord maar dacht niet dat dit voor mij haalbaar zou zijn. Na prettig intakegesprek werd aanvraag geaccepteerd en na toezending van een aantal stukken en nog een paar korte gesprekjes, kreeg ik enkele weken na het eerste gesprek al te horen dat het gelukt was. Heeel blij mee. Kan een vervelend boek eindelijk voorgoed dicht. Over Dynamiet; Ik ben netjes en vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Ze hielden er goed de vaart is met een mooi resultaat tot gevolg. (speciale complimenten aan Nurretin) Kost wel geld maar ik heb er geen euro spijt van.

Deze mensen zijn zo goed .heel goed geholpen en het zijn toppers

Dynamiet Nederland doen wat zij zeggen!!

Jan Doeke Biesheuvel heeft mij zeer snel geholpen met het verwijderen van een negatieve BKR A2 registratie. Van het begin tot het eind heeft hij mij op de hoogte gehouden van alle stappen. Het meedenken vanuit zijn kant, mij op de hoogte houden door mij even snel te bellen, emails te versturen, ik heb het als zeer prettig mogen ervaren. Namens mij en mijn vrouw, dankjewel Jan Doeke Biesheuvel voor de vlotte afhandeling je bent een topper en een aanwinst voor Dynamiet Nederland.

Correcte communicatie en afhandeling met een positief resultaat

Open, eerlijk en doeltreffend, dat zijn woorden die ik aan Dynamiet Nederland verbind.

Als eerste moet ik zeggen dat ik sceptisch was over het verwijderen van een BKR-registratie. Maar omdat ik een hypotheek wilde afsluiten, ik nog 8 maanden een registratie had. Heb ik toch gekozen om met Dynamiet Nederland te proberen de code te verwijderen. Dynamiet Nederland is erg betrokken en altijd bereikbaar. Degene die de telefoon opnam neemt de tijd voor je en dat maakt deze service erg persoonlijk. Ik hoefde niet elke keer hetzelfde verhaal uit te leggen. Dynamiet Nederland heeft mij op de hoogte gehouden van het proces. Ze hebben erg snel gehandeld en ook gepusht bij de betrokken partijen waardoor mijn codes binnen 2 weken verwijderd was. Met speciale dank aan mr. Biesheuvel. Die ik erg dankbaar ben voor zijn directe manier van handelen. Open, eerlijk en doeltreffend, dat zijn woorden die ik aan hem en Dynamiet Nederland verbind.

Opluchting

Geholpen door mevrouw Temizisler en wat een goede service. De uitkomst helpt uiteraard ook mee maar kan niet anders zeggen dan Bedankt!!! Goed gelopen en een super uitkomst. Het leven gaat weer verder !!

Zeer Positief!

Dynamiet ingeschakeld voor een hele oude negatieve BKR Registratie. Deze is uiteindelijk verwijderd , zoals dhr Kozak ook aangaf bij het eerste gesprek. Dhr Kozak zag een hele goede kans van slagen, en dat is zeer zeker gelukt! Mijn dank hiervoor ! Zonder Dynamiet en dhr Kozak was dit zeker niet gelukt.

Zeer tevreden over de diensten, dynamiet heeft mij zeker laten zien dat er voor alles een oplossing is!!!

Goede communicatie, goed geholpen en snel resultaat.

Mijn ervaring is uiteindelijk goed geweest, met de juiste resultaat.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.