Geweldig!

Met dan aan Lisa is mijn registratie weg! Heel erg meedenkend, reageert snel. Nu is mijn toekomst met mijn partner in zicht voor het kijken van een nieuwe huis, aangezien de BKR registratie niet meer in de weg zit !

Wij werden goed ingelicht wat er gebeuren ging en we werden goed op de hoogte gehouden hoe we er voor stonden. Wij zijn goed geholpen en hebben positief resultaat. Bedankt.

Geweldige support!

Ik had drie A2 noteringen en het heeft even geduurd (bijna 1 jaar) maar uiteindelijk heb ik met hulp van Dynamiet alle 3 de registraties weten te laten verwijderen. 2 gingen vlotjes maar de derde was lastiger. De support in het process alsmede de coaching was fantastisch. Ik had in het begin echt twijfels en dacht dat het allemaal maar praatjes waren maar de screening is real. Let op: het process is absoluut niet gegarandeerd succesvol maar met Dynamiet ben je in goed handen!

Professioneel, klantgericht en een duidelijke aanpak

Na eerst zelf geprobeerd te hebben de BKR te verwijderen in mei 2021 Dynamiet benaderd. Zelf liep ik iedere keer tegen de muur van het bankwezen aan. Vera van der Vliet van Dynamiet heeft mij de eerste maanden heel goed en professioneel bijgestaan. Goede informatie verstrekking vanuit hen. Samen hebben we een plan van aanpak gemaakt. Na enkele maanden droeg zij het dossier over aan Lisa van Gulik. Ook met haar hadden we een hele goede verstandhouding. Zij gaf allerlei tips en mogelijkheden aan. De correspondentie die door zowel Vera als Lisa werden verstuurd naar de banken zijn van zeer goede opzet en erg professioneel. Gedurende de "lange zit" (we wisten dat het dit zou worden) hield men ons goed op de hoogte. Het werd uiteindelijk een hoorzitting bij Kifid in Den Haag. De voorbereiding van Lisa (Dynamiet) was zeer professioneel net als haar betoog richting de voorzitter van de zitting. Met haar kennis zette ze de vertegenwoordigers van de bank in een wankele positie. Kortom: een jaar later en we zijn BKR vrij dankzij de aanpak van Dynamiet. Ze zijn de door mij gemaakte kosten meer dan waard. Maw: 5-sterren plus Dank jullie wel. Nu kan ik en mijn gezin verder met de toekomstplannen.

TOP bedrijf!

Wij zijn zeer positief over Dynamiet. Wij zijn aangenaam verrast dat wij zo snel al een positieve bericht hebben ontvangen. Ik raad het iedereen aan! Wij zijn erg dankbaar voor de service die wij hebben gekregen! Je hebt te maken met echte specialisten die eerlijk aangeven of je kans maakt of niet. Daarnaast zijn ze zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam

Duidelijke afspraken hulp en een oplossing

Na zelf geprobeert mijn bkr te verwijderen en bot beantwoord te worden door de firma waar de bkr vanaf kwam contact gezocht met dynamiet na een kort gesprek een telefonische consulte en een duidelijk antwoord hulp gekregen van Lisa. Zij hield me bij iedere stap op de hoogte en ook bij tussentijdse vragen een duidelijk antwoord. 1.5 maand nu verder en mag heel blij zijn en een pilsje open trekken want mijn bkr is verwijderd en kan mijn hypotheek krijgen. Zelf 3 maanden bezig geweest zonder resultaat. zorgen vrij geholpen. Een aanrader voor iedereen want door het spinnenweb aan regels en mogelijkheden is er zelfstandig ook moeilijk tot niet uit te komen. Super dank jullie wel en in het bezOnder Lisa Gegroet Perry

Uitstekend Klantservice

In de toekomst adviseer iedereen die hulp nodig heeft met bijvoorbeeld ivr of evr registratie contact op te nemen met dynamiet want ze hebben mij uitstekend geholpen en probleem op beste manier opgepakt Toppers!!

Wat een goede juristen

Ik ben zeer positief over Dynamiet Nederland. Wat een vakmensen en wat een vriendelijk personeel. Ik ben ontzettend dankbaar wat ze voor mij gedaan hebben en Ik kan Dynamiet Nederland dus iedereen aanbevelen.

Zeer teleurstellend

Mijn partner en ik zijn in contact gekomen met Dynamiet nadat wij werden verrast door 3 negatiefe A2 coderingen. Toen wij voor de eerste keer belden gaven zij (Dynamiet) ons gelijk al de indruk dat het verwijderen van de codering eigenlijk vrij wel zeker zou lukken. Één medewerker heeft zelfs gezegd dat de kans van slagen 99% zou zijn. Eenmaal een spoedverzoek ingedient te hebben en maat liefst €**** armer, heeft Dynamiet uitrindelijk geen van de coderingen kunnen laten verwijderen. Zo als u hier boven wel begrepen heeft zijn wij er alleen maar op achteruit gegaan. 2 weken na deze uitslag heb ik zelf een jurist in handen genomen. Haar is het ineenkeer gelukt om alle coderingen te laten verwijderen en dat voor maar €*** Resume, als u van uw negatieve codering af wil zou ik eerder een jurist aan het werk zetten inplaats van aan te kloppen bij dynamiet. Groetjes John

Top bedrijf vol passie en recht door zee !!!

Wij zijn bij Dynamiet Nederland terecht gekomen, i.v.m. onze negatieve BKR codering. We zijn direct geholpen met veel begrip en passie. Ik raad het een ieder aan die serieus van de BKR codering af wil. Top bedrijf, en serieus met aanpakken van verschillende obstakels. Dynamiet Nederland is er voor iedereen....Top bedrijf...Bedankt Dynamiet voor de goede service !!!!! Wij zijn positief !!!!

Heel goed !

Ik ben echt tevreden met Dynamiet Nederland! Binnen 1 maanden mijn BKR registratie zijn al af. Goed service en uitstekend met communicatie. Ik raad mensen aan om je BKR registratie te verwijderen

Zeer zeer tevreden.

We hadden eindelijk besloten om ons huisje te verbouwen. Lekker naar een adviseur gestapt en alles was in orde. Bouwdepot werd aangevraagd. En ja hoor. Kreeg ik daar een telefoontje dat ik een negatieve BKR heb staan. Via onze adviseur hebben we gehoord over Dynamiet. Eerst wat reviews gelezen en vervolgens heel snel een intake gevraagd. Ow wat ben ik fijn geholpen, door dhr Kocak. Ik kon mijn verhaal doen en er werd goed naar me geluisterd. Ze gaven duidelijk aan dat er altijd ook een kleine kans is dat het anders loopt. Prima! Vandaag kreeg ik een belletje en ja hoor! Mijn registratie is verwijderd! Ik kan weer heerlijk aan de slag. Zo tevreden! Ik kan Dynamiet iedereen aanraden! En nogmaals bedank ik ze voor alle moeite.

In shock nog steeds!

Als eerste wil ik graag mijn dank uitspreken naar mevrouw Temizisler dankzij haar hulp is mijn registratie snel verwijderd! Ook omdat zij mijn privé leven beschermd heeft heel professioneel! Vanochtend een belletje gekregen en nu is de registratie al verwijderd. In nog geen 2 maanden tijd! Het wachten was het waard. Nogmaals mijn dank!

Doen precies wat ze moeten doen!

geweldige service, professioneel, snel, doortast en uitermate effectief!

Om een hypotheek rond te krijgen kan je natuurlijk geen negatieve BKR registratie op je naam hebben. Voor een mooi bedrag en wat financiële informatie heeft Dynamiet nederland mij binnen 3 maanden geholpen om van mij registartie af te komen. Mijn dank is groot. Mijn advies ‘ verwijder je registratie met behulp van dynamiet nederland’.

Hele goede service van Dynamiet, ik heb alle documenten in 1 dag verzonden en verder gaan zij voor en met de cliënt aan de gang, bij mij binnen 5 weken een positief resultaat!

Geweldig!

Snel geholpen en binnen 3 weken het gewenste resultaat! Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ongelofelijk hoe snel ze het kunnen regelen!!!

Dynamiet team heeft mij binnen 3 weken van 3 negatieve meldingen van mijn BKR registratie afgeholpen. Ik ben super blij met de dienstverlening. Ze zijn deskundig, luisteren goed en allerbelangrijkste ze zijn eerlijk. Ze hebben me om de 5 dagen op de hoogte gehouden van hoe het ervoor stond. Top mensen!!!!

Dynamiet besteed veel tijd aan de intake, geeft eerlijk advies. Wanneer de zaak in behandeling is wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Binnen 2 maanden een positief resultaat en BKR registratie wrggehaald

Uitstekende service en slagingsgarantie

Dynamiet is het zeker waard voor je geld! 10 out of 10. Ik was eerst super sceptisch over het hele BKR verwijdering proces en of dat uberhaut kon. Dynamiet heeft het 100% laten lukken en met succes mijn BKR kunnen verwijderen. Zeker een aanrader voor anderen die toch twijfelen.

Duidelijk, snel en vriendelijk. Ze hebben me enorm goed geholpen

Ik had een a2 codering bij de bkr. Deze is nooit zichtbaar geweest voor mij. Door het aanvragen van een hypotheek kwam ik hierachter. De notering was al 14jaar aanwezig. Er heeft 14jaar geleden iemand spullen op mijn naam via een boekje besteld op een adres waar ik dus niet meer woonde. Gelukkig heeft Mw van der Vliet deze notering met een goed succes kunnen verwijderen.

Dynamiet Nederland raad ik zeker aan!

Ze doen wat ze moeten doen... Registratie verwijderd en klaar is Kees. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

Bkr niet verwijderd door Dynamier

Ik heb zelf door een heleboel telefoontjes te plegen en een brief te schrijven de BKR kunnen verwijderen. Toen ik Dynamiet belde nadat ik net 2 dagen daarvoor hun hulp in had geschakeld en betaald zeiden ze dat die verwijdering waarschijnlijk een foutje was en dat ik er maar snel van moest profiteren. Toen ik mijn hypotheek al rond had kwamen zijn 5 weken daarna met een bericht dat ze nog niets hadden gehoord. En als ik hulp nodig of vragen had ik ze kon bereiken. Tele2 had langer nodig vanwege de complexiteit (terwijl de registratie al lang weg was en mijn hypotheek inmiddels rond was. En hier had ik Dynamiet ook over bericht dus ik snapte niks van deze correspondentie. Nu (alsof ze een bord voor hun kop hebben) heb ik uiteindelijk de brief ontvangen dat de registratie is verwijderd. (Maar niet door hun inspanningen). Ik vind het schandalig dat als ik bel dat het zelf al gelukt is, er gedaan wordt alsof ik gek ben en ze vervolgens net doen alsof zij het werk verzet hebben en **** euro in hun zak steken.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.