Subliem!

Na wikken en wegen besloten om toch contact op te nemen met Dynamiet Nederland. Na een korte intakegesprek mijn situatie besproken en wat de mogelijkheden waren. Netjes en haarfijn uitgelegd wat mijn slagingskansen waren. Het wachten is uiteindelijk beloond! Een positief resultaat. Elke situatie is natuurlijk anders maar het belangrijkste is om open kaart te spelen. In ieder geval dank aan mijn jurist Lisa!

een heel spannende tijd..

Al 7 jaar woon ik met gezin in bij mijn vader. Toen wij ein-de-lijk een huisje vonden waar de verkopers bereid waren met ons in zee te gaan, kwam er een BKR registratie van een van de meest nare partijen naar boven. In paniek belde ik Dynamiet Nederland, na de intake mocht ik met de billen bloot. Ik schaamde mij voor ons verhaal. Hoofdpijn kreeg ik van het verzamelen van alle documenten die ik aan moest leveren.. Door het niet mee willen werken van de tegenpartij moest er uitstel komen voor de ontbindende voorwaarden. Dit uitstel kregen we. Ik ben Dynamiet Nederland eeuwig dankbaar, voor het snelle handelen, de duidelijke communicatie, voor het doorzettingsvermogen en het POSITIEVE RESULTAAT (verwijdering bkr registratie). Afgelopen woensdag hebben wij de sleutel van ons eerste, eigen koophuis in handen gekregen! Proost op Dynamiet Nederland en haar werknemers.

Eindelijk vrijheid

Super bedankt was geld dubbel en dwars waard!

Ge-wel-dig, ik ben zeer tevreden.

Na een lange zoektocht kwam ik Dynamiet tegen via google. Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen met een specifiek geval. Al heel snel werd mijn casus opgepakt. In iets meer dan een maand kon dit worden afgewikkeld; alles is met behulp van Dynamiet rechtgetrokken. Super!!! Ze hebben een geweldig team die persoonlijk aandacht geeft, je voelt dat ze je hand vasthouden om een oplossing te vinden. Ze zijn ook eerlijk met je, elke casus wordt beoordeeld. Als het niet haalbaar is wordt het ook gecommuniceerd. Top.

Super geholpen , codering is echt weg!

Erg goed en snel geholpen door deze vak mensen ! Een ouwe negative bkr codering was dankzij dit top team van juristen in mum van tijd verdwenen ! Niet verder zoeken , maar contact op nemen voor een snelle , heldere en eerlijke uitleg hoe u ervoor staat .

Goede communicatie, je word goed op de hoogte gehouden van het proces . Na allen documenten te hebben aangeleverd. Was binnen 3 weken de bevestiging van de bkr verwijdering rond

Door een BKR registratie, konden wij niet geen overbrugging hypotheek krijgen om ons droomhuis laten bouwen. Met hulp van Dynamiet met mevrouw Temizisler, was de registratie in een maand verwijderd. Alle lof voor de inspanning, nu laten we ons droomhuis bouwen.

Zeer professioneel, snel, meedenkend, volledig en dus een prettige organisatie. Ik kreeg iedere keer een keer een update van de stand van zaken. Mijn verzoek tot BKR registratie werd binnen 1 week ingewilligd door de credit versterker. Terwijl de credit versterker mijn eigen goed opgebouwd verzoek had afgewezen. Het kost je dus iets van 1200 euro maar dan bespaar je een hoop werk en ellende. Ik moet wel zeggen dat ik zelf ook veel werk aan heb verricht door allerlei documenten te verstrekken en extra uitleg en argumenten te bedenken.

Super ervaring! zeer betrokken medewerkster, kortom alle lof!

Wij konden lezen en schrijven met de ons toegewezen juriste Lisa. Vanaf begin tot het eind was er een heel goed contact. Ze is alert, snel van begrip, kortom er was een zeer prettige samenwerking en we hadden gelijk al alle vertrouwen in haar. We kunnen Dynamiet dan ook ten zeerste aanraden!

Komen beloftes na⭐

Geweldige services en afspraken. Doen waar voor gevraagd wordt. Heel erg dankbaar hun werkzaamheden en aanpak van het verwijderen van BKR registratie. Echt top!

Zeer professioneel

Zeer professioneel, duidelijke afspraken rJe word goed op de hoogte gehouden van het gehele proses. Ik ben echt tevreden met Dynamiet Nederland! Binnen 2 manden mijn BKR registratie zijn al af. Jan Doeke Biesheuvel bedankt. Ik zou het bedrijf aanbevelen.

uitstekend, ze zijn een kei in het verwijderen van neg.BKR toetsing

Mijn naam is Carmen. Ik heb twee jaar in een nachtmerrie geleefd. Omdat ik zonder mij weten onterecht van DEXIA een negatieve BKR toetsing geregistreerd was. Op aanrader van een makelaar die in hypotheken adviseert mij op attendeerde dat ik Dynamiet moest benaderen. Ik geloofde hem eerst niet omdat hij zei ze zijn een kei in het verwijderen van BKR toetsing. Ik heb het gewaagd en werkelijk binnen 3 maanden is het gelukt. Ik kan nu voor een hypotheek, lening etc,...

Met 1 woord; UITSTEKEND!

In het begin had ik mijn twijfels of het wel echt mogelijk zou zijn om van de BKR registratie af te komen, ondanks er sinds mijn eerste gesprek met Dynamiet Nederland positief werd gesproken over mijn situatie. Het duurde eventjes maar gisteren heb ik een fantastisch belletje gehad, want ik ben zojuist BKR VRIJ! Het is mijn eerste review die ik achter laat voor een bedrijf, omdat zij het gewoon oprecht verdienen! Een dikke vette aanrader!! In het bijzonder wil ik mijn jurist Nurettin Kocak vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle moeite, geduld en medeleven! Je bent een topper!!

Netjes, betrouwbaar en maken waar wat ze beloven.

Omdat ik een ander huis wilde kopen even voor de zekerheid BKR getoetst. Tot mijn grote schrik stond er ineens een negatieve melding van meer dan 12 jaar geleden en die er een jaar eerder niet stond. Contact gezocht met de melder en aangeboden het verschuldigde bedrag te betalen en dat zij dan de BKR er gelijk af zouden halen. Hier gingen ze niet mee akkoord. Daarna contact opgenomen met Dynamiet. Het heeft wel even geduurd omdat de schuldeiser meer dan eens niet op tijd reageerde, maar het is gelukt! Zeer tevreden hiermee! Bedankt voor jullie hulp! Groet, Petra

Goed betrouwbaar bedrijf

Kundig en snel opgelost! Goed contact en t tevens mooi resultaat!

Deskundig,en ze maken hun beloftes waar

Het was niet eenvoudig, en stapte er met gemengde gevoelens in, maar ze hebben alles waargemaakt wat ze beloofd hebben, we zijn erg blij met hun geleverde werk van het verwijderen van twee BKR registraties. Echt fantastisch werk Gr jeroen en chantal

Zeer tevreden met het resultaat

Ik ben zeer resultaat over de uitkomst. Het was geen gemakkelijke proces, maar mijn jurist heeft mij er uitstekend er doorheen begeleid. Ik ben nu van mijn BKR registraties af en kan iedereen van harte Dynamiet NL aanraden!

Netjes , persoonlijk en helder

Wij bleken nog een zeer oude bkr notering te hebben van bijna 15 jaar geleden ( waarvan wij geen weet hadden ) Deze was dus niet verwijderd en daardoor kregen wij onze hypotheek niet rond bij de bank. Onder de verjaringswet heeft dynamiet zich sterk gemaakt om deze met spoed te laten verwijderen. En met krap 2,5 maand is het hun gelukt. Zeer professioneel en discreet hebben ze gewerkt Geen wijzende vinger of veroordeling dat een bkr iets is wat je jezelf hebt aangedaan Ze hebben echt geluisterd naar ons verhaal en zich hard gemaakt voor onze zaak. Echt super !!

Super geholpen bij het verwijderen van een BKR echt super service. Ze houden je op de hoogte van de voortgang zeer fijn contact een eerlijk en open benadering. Beloften komen ze ook na. Echt aan te raden wij zijn ze heel dankbaar. Vera is onze held in deze nogmaals BEDANKT!!!

Vera is onze heldin van Dynamiet!

Omdat wij een hypotheek wilde verkrijgen maar nog een A2 notering bleken te hebben werd ons geadviseerd om Dynamiet in te schakelen. Na een hoop papierwerk ingevuld en ingeleverd te hebben (alles voor het doel) via Whatsapp (ideaal!) werd ons dossier opgebouwd. Wij kregen Vera van der Vliet toegewezen als onze belangenbehartiger. Wat een fijne en kundige vrouw. De verwijdering van de A2 had wat voeten in de aarde waardoor er verlenging van de voorwaarde voor de hypotheek noodzakelijk was maar uiteindelijk zijn de noteringen dusdanig aangepast en/of verwijderd dat wij een hypotheek hebben kunnen krijgen! Al met al heeft het 6 weken in beslag genomen. Echt wij zijn Dynamiet Nederland en zeker Vera super dankbaar. Het is veel geld maar iedere euro waard! Ik kan mij ook voorstellen dat het voor sommige niet uitpakt zoals je hoopt en dan is het inderdaad ook veel geld en doet het extra pijn, maar in onze situatie waarin ik ook in het begin gereserveerd was heeft het toch goed uitgepakt.

Vanaf het eerste moment volledige inleving in en betrokkenheid bij mijn situatie!

In mijn situatie speelde het juridische aspect een iets mindere rol. Met name het aspect "billijkheid en redelijkheid" was voor mij de grootste drijfveer om een BKR-registratie verwijderd te krijgen. Met volledige inleving en betrokkenheid ben ik perfect begeleid om dit uiteindelijk gerealiseerd te krijgen. Een eerlijke, realistische en pro-actieve opstelling tijdens het gehele traject. Ik ben de betrokken jurist Jan Doeke, oprecht dankbaar!

Great!

Dynamite team is very professional and can be relied on, since I came into contact with them to assist me getting deleting the code on my BKR they are always contacting me the update my on development and now the code has been removed. Thank you Dynamiter

Superblij met de bkr verwijdering!

Goede service, snelle behandeling, goed op de hoogte gehouden en superblij dat de codering wordt verwijderd!

Geweldige ervaring en service.

Vanwege een A-A/2 BKR registratie was het voor mij niet mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Dankzij Dynamiet is dit nu wel gelukt ze hebben mij geholpen met de opbouw van een dossier en dit verzoek ingediend bij de Rabobank. Eerst werd mij verteld dat het rond de 6 weken kon duren maar uiteindelijk is alles binnen 3 weken verwijderd en verhuis ik 2 mei naar mijn volgende woning. Melissa bedankt!!

Ben dynamiet dankbaar voor hun hulp

Zooo ben heel bly dat ik voor dynamiet Nederland heb gekozen en ben hun dankbaar voor het verwijderen van mijn bkr. Thank you dynamiet Nederland

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.