Top ! Goed geholpen

Eindlijk mijn ouder negatieve Bkr registratie is verwijderen. dankjewel team Dynamiet Nederland. Jullie zijn best. Ik ben echt blij !

Binnen 2 maand van m’n negatieve BKR registratie af.

Beste Nurettin, Vriendelijk, snel en adequaat geholpen en de benodigde stukken in één mail gevraagd, tussendoor nog een paar tips gegeven om toch weer contact te zoeken met de bank en voor de kerst het bericht gekregen dat de registratie zou worden verwijderd. Mt vr grt Andre de Groot.

Ervaar het zelf indien je Dynamiet/Burcu nodig acht!!!

Echter met gemende gevoelens ingestapt omdat ik sceptisch kan zijn over de geplaatste reviews. Zoek in je omgeving dertig personen op die voor jou positieve reviews wil gaan zetten en "voila"......!!! Zelf heb ik het kunnen ervaren en zou graag een citaat uit de berichtgeving met jullie willen delen. "wij halen de bijzonderheidscodering weg omdat wij vinden dat u (Burcu Temizisler) uw belangen voldoende heeft onderbouwd". Dit is echt een topresultaat na dik acht jaar in onzekerheid te hebben gezeten. De codering is weg!!! Burcu, bedankt!!!

WAUUUUW!

Wat een top service. We hadden ongelooflijk spoed dossier. Koopcontract was al ondertekend. Door 2 negatieve A2 coderingen kon het niet doorgaan. Binnen een paar dagen hebben we het nieuws gekregen dat ze beide worden verwijderd. Speciale dank voor Dhr. Kocak. Maar ook alle mensen die ik telefonisch heb gesproken hebben ons super geholpen!

Supper behulpzaam

Ben erg blij dat ik met Dynamiet heb ingeschakkeld ze zijn erg profecional in hun werk. Het geven van update is ook erg goedgelopen.

Professionals

Dynamiet.nl Ik wil jullie via deze weg een diepe buiging geven. Dankjewel voor jullie professionele aanpak. Mijn aangewezen jurist. MR. N ( nurettin) KOCAK. Bijdeze Dankjewel voor je opgemaakte rapport. En voor de snelle reactie . Ik en mijn gezin zijn blij en kunnen nu eindelijk verder met ons leven. Mensen dynamiet is zeker een aanrader. Coderingvrij. Top specialist.

Uitstekend ervaring door professionele hulp

Ben heel tevreden m.b.t. mijn zaak. Professionele hulp, eerlijke uitspraken etc... Realistisch inzicht of wel/niet kan helpen...

Snel en professioneel

Nadat ik een huis kocht kwam ik erachter dat mijn bkr registratie een A2 codering problemen gaf. Sterker nog het was niet mogelijk een hypotheek hiermee af te sluiten. Als een gek op zoek gegaan om hiervan af te komen. Zelf meerdere malen contact gezocht met de opdrachtgever van de registratie en kreeg het niet voor elkaar. Uiteindelijk dynamiet ingeschakeld toch wel met een beetje twijfel 1 het koste behoorlijk wat centen en 2 waarom zou het hun wel lukken?? Na een hoop papieren ingeleverd te hebben kreeg ik een week later te horen dat de registratie verwijderd zou worden. Ik kon het niet geloven. Het duurde wel even voordat het zichtbaar was en ook in de tussentijd heeft mevrouw Temizisler van dynamiet Nederland mij ontzettend geholpen. Reageerde altijd snel en ondernam actie en hield me op de hoogte. Ik ben ontzettend dankbaar en blij met het resultaat. Dankjewel! Ga zo door!

super geregeld. top bedrijf.

Wij hadden al jarenlang een onterechte registratie bij BKR. Na wat telefonisch overleg de zaak bij Dynamiet Nederland uit handen gegeven. We kregen een super juriste toegewezen en deze heeft binnen vrij korte tijd er voor gezorgd dat de registratie is verwijderd. Heel veel dank hiervoor. Wij zouden iedereen in een zelfde situatie aanraden om met hun contact op te nemen. Eerlijk advies. TOP

Super goed

Zeer professioneel, met kennis van zaken en met goede resultaten

Ongeloofelijk

We willen Dynamite bedanken en in het bijzonder de heer Kocak N. die ons dossier heeft verzorgd! We hebben een positief reactie ontvangen binnen slechts 4 werkdagen. Het is ongeloofelijk!!! Bedankt voor je professionaliteit! Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan! Heel erg bedankt!

Alles was goed in mijn ervaring, respect voor de klant en professionele mensen

Alles was goed in mijn ervaring, respect voor de klant en professionele mensen

Ze zijn goed

Ze hebben me goed geholpen. En ze geven alle informatie waar ze mee bezig zijn ..ze houden je op de hoogte van alles. Is een goed teken. Ze leggen je goed uit als je even niet begrijpt.

Fantastisch geholpen

Vandaag hebben we te horen gekregen dat onze BKR melding is verwijderd. We zijn er zo enorm blij mee... Onze grote dank gaat uit naar Dhr N kocak die zo zijn best heeft gedaan voor ons echt 100+. Nogmaals dankjewel. Wij gaan jullie zeker aanbevelen team dynamiet. Peter en Ellen Wind

Professionele en gerichte werking, top.

Dynamiet Nederland heb mij hele goed geholpen door mij negative BKR registratie te verwijderen zonder Dynamiet Nederland was mij niet gelukt de 2 codering te verwijderen, nu kan ik mij hypotheek oversluiten ik dank jullie hier voor zonder jullie was ik bijna mij huis kwijt.

Vakkundig en eerlijk!

Mijn allereerste contact was zeer vriendelijk en begripvol. Ze begrepen het probleem wat was ontstaan en gaven gelijk aan dat de kans zeer groot was dat mijn registratie verwijderd kon worden. Daarnaast werd in de communicatie heel duidelijk aangeven wanneer ik een reactie zou kunnen verwachten en wat de procedure is, deze duidelijke communicatie was zeer fijn. Ik kan het iedereen aanraden om zijn of haar registratie te laten verwijderen en te weten te komen wat de mogelijkheden hierin zijn!

Dynamiet made it possible for us to buy a house

After having lived outside of the country for many years, I was shocked to find out I had a negative BKR registration after attempting to buy a house with my partner. It was a serious registration, A4, that was registered in 2017. Our mortgage advisor told us almost immediately that we would have zero chance of securing any kind of mortgage with this type of registration, and this was already after we had signed the sale contract! Needless to say, my partner and I were heavily dissapointed and in a panic. Luckily, a colleague of our mortgage adivsor told us to check out Dynamiet, as they specialize in removing these types of BKR registrations. We called on a friday afternoon at 4:30pm and explained our situation. Within 30 minutes we had an intake conversation with an advisor and they were positive about being able to assist us. We were assigned a lawyer, Jan Doeke, who was very clear in his communication and helpful in directing us in what type of documents we needed to deliver in order to build a case. After Jan Doeke's extremely accurate and convincing letter was sent to the ABN Amro, we heard within 6 days that our BKR registration would be removed!! Jan Doeke/Dynamiet made it possible for us buy our dream home. We are so thankful for their work and quick thinking. It was worth every penny. I highly recommend Dynamiet's services to anyone who may find themselves with a BKR negative registration.

De werkwijze van Dynamiet, en hoe ik geholpen ben geworden is naar mijn tevredenheid.

Zeer slecht

Bijna *** euro lichter en resultaat 0

Behulpzaam, vriendelijk, snel erg proffesioneel

Wat ben ik goed geholpen . Het is iedere cent waard !!! Zeer behulpzaam en erg snel mijn case opgelost. Ik ben erg dankbaar en raad dynamiet bv met al het personeel zeker aan , aan mensen die het nodig hebben !! Nogmaals mijn dank is groot . Jeff Snoeck

Fout op fout en wel betalen. En geld terug volgens hun regels... daar kan je naar fluiten

In een woord: geweldig!

We werken goed op de hoogte gehouden van de voortgang van ons dossier. Medewerkers waren deskundig en meedenkend. Ik zou het iedereen aanraden! Ze hebben onmogelijke mogelijk gemaakt!

Super geholpen is en pak van mijn hart.

Snelle, professionele en goede begeleiding

Tijdens onze hypotheekaanvraag kwamen wij erachter dat er een negatieve codering bij mijn naam stond (A2). Hierdoor werd ik bij iedere bank geweigerd. Ik was mij er niet van bewust dat ik deze codering had (de schuld was laag en ook al voldaan). Wij moesten binnen 3,5 week onze financiering rond krijgen, dus er zat flinke spoed bij. Na eerst zelf contact te hebben opgenomen, maar geen (snel) antwoord te krijgen van de kredietverstrekker hebben wij Dynamiet ingeschakeld. Dynamiet Nederland is meteen voor ons in actie gekomen. We zijn door mevrouw Van Gulik perfect en erg snel begeleid. Op vrijdag begon Van Gulik met ons dossier en op maandagochtend werd deze al verstuurd naar de kredietverstrekker. Wij hadden zelf zo'n dergelijk dossier niet kunnen opstellen. Een week later kregen wij al een telefoontje van mevrouw Van Gulik; met positief nieuws! De registratie wordt verwijderd. Enorm bedankt voor jullie snelle, professionele en goede begeleiding. De prijs is het dat zeker waard.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.