Succesvol resultaat binnen 1 maand

Onlangs heeft Dynamiet voor mij een negatieve BKR ‘A’ registratie met succes weten te verwijderen. Hierdoor hebben ik en mijn partner weer meer perspectief en mogelijkheden w.o. het aangaan van een nieuwe gezamenlijke hypotheek voor een huis waar wij ons leven samen verder kunnen opbouwen. De bemiddeling door met name Lisa is op professionele wijze uitgevoerd en ben haar daar ook zeer dankbaar voor. Geplaagd door enkele negatieve reviews heeft Dynamiet in ons geval weer bewezen wel degelijk waar te maken waar zij voor staan.

Mijn ervaring met dynamiet is uitstekend, Dynamiet is snel met handelen en creëer vanaf moment 1 een eerlijk beeld hoe een proces mogelijk kan verlopen. Ik had binnen 3 weken mijn negatieve BKR a codering verwijderd door een strakke eerlijke samenwerking met jurist Seher. Seher staat paraat en onderneemt direct actie! Dynamiet is zeker een grote aanrader voor iedereen om snel en accuraat in actie te komen.

Mijn onterechte BKR is verwijderd, goede service.

Bkr verwijderd

De mensen die er werken zijn netjes. Gelijk na eerst betaling resultaat mogen ontvangen met als volg dat mijn Bkr registratie wordt verwijderd ! Zeker een aanrader CL

positieve resultaat voor ons.

Met dank aan Dynamiet is onze BKR-registratie succesvol verwijderd. Ondanks de lastige zaak en korte termijn hebben ze hun handen uit de mouwen gestoken en een positief resultaat voor ons achtergelaten. Met dank aan de behulpzaamheid van Lisa en Vera. we raden Dynamiet met volle vertrouwen zeker aan. Groet, Ibazer

Ik ben top geholpen.

Dynamiet heeft ivm onze A2 codering een spoedprocedure in gang gezet (ivm hypotheekaanvraag) en heeft ervoor gezorgd dat onze A2 codering wordt weggehaald! Een super organisatie.

SUPER!!

Dit is mijn twee ervaring en wederom weer met succes is het gelukt! Super tevreden en snel afgehandeld

Praatjes vullen geen gaatjes

Met alle hoop omdat we tegen BKR problemen aanliepen met de aanvraag van onze hypotheek hebben we dynamiet benaderd heel snel een gratis intake gehad en dan praten ze je een heel hoovol gevoel aan . Snel het gevraagde bedrag betaald want we kregen te horen binnen 8 weken hebben we resultaat snel alle papieren ingestuurd en opgevraagd . Na 1 week krijg je netjes een mailtje dat ze iedereen hebben aangeschreven maar nog geen reacties hebben na 4 weken hebben ze nog geen verwachtte reaktie in de 5e week hebben ze ineens reakties ontvangen en zeggen ze we gaan verder in het dossier . We zijn nu inmiddels bijna 3 maanden verder ik vraag nu al meerdere malen om een schriftelijke voortgang over ons dossier maar dit willen ze alleen telefonisch doen want op mijn vragen krijg ik geen antwoord en met een telefoon gesprek kunnen ze alles zeggen . Wij hebben onze hoop maar laten gaan op het kopen van een huis en gaan wel een ander huis huren ..

Zeer positief

Zeer positief , maken waar wat ze kunnen, heel helder een goed gesprek gehad . Als je openheid van zaken geeft en de volledige informatie dan gaan ze direct voor je aan de slag. Ik zou Dynamiet zeker aanbevelen als je een bkr registratie achter je naam heb staan en ervan af wilt. Je zult versteld staan wat zij kunnen. Heel erg bedankt Dynamiet

Heel erg dankbaar

Ik kan nog steeds niet geloven, dat mijn naam is verwijderd van de bkr. Ik wil mw Seher Sahin heel erg bedanken. Ik kan weer gaan dromen om een droomhuis te kopen.

Absolute juridische topprestatie

Binnen twee weken een verjaarde (opgekochte) schuld die de kop opstak bij de aanvraag van een hypotheek. BKR notering weg, schuld kwijtgescholden. Echt super snel geregeld!

uitstekende service

Na ondertekening van het koopcontract kwamen we erachter dat onze Bkr-status negatief is. In een oogwenk verloren we alle hoop om onze dromen waar te maken en de toekomst voor ons gezin te verzekeren. We zochten meteen iemand op internet die ons kon helpen. We kwamen het bedrijf Dynamiet tegen dat, na van ons de nodige documenten te hebben ontvangen, direct onze zaak in behandeling nam. Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor hun hulp en toewijding. Iedereen is erg behulpzaam en professioneel en in het bijzonder mevr. Vera van der Vliet die onze zaak heeft behandeld.

Ze doen wat ze beloven!

Binnen een maand na opdracht heeft Dynamiet Nederland het voor elkaar gekregen dat mijn negatieve BKR registraties weg zijn. Beiden van een hypotheekverstrekker, twee verschillende. Dit had ik niet durven dromen. Echt geweldig.

Super snel geholpen

Na contact te hebben opgenomen kreeg ik dezelfde dag al een reaktie terug ,na wat heen en weer gemail en mijn stukken door gestuurd te hebben kreeg ik al snel een reaktie dat mijn zaak aangekomen zou worden omdat ze het positief in zagen. De zaak heb ik ook gewonnen. Het zijn mensen op de juiste plek met verstand van zaken dus ik geef Dynamiet een WARME DOUCHE

Absoluut geweldig!!!!

Ik had ondanks een ‘schone lei’ toch nog jaren last van BKR registraties. Mijn leven is drastisch veranderd in korte tijd en heb nu een gezin maar we konden weinig door mijn registraties. Heb me gemeld bij Dynamiet en nu 2 a 3 mnd later ben ik helemaal van alles af. Ben ze geweldig dankbaar voor alle inzet! Bedankt!!!

Superblij!

6 jaar geleden heb ik door mijn ex man een frauderegistatie achter mijn naam gehad. Had zelfs een jurist ingeschakeld destijds maar zonder resultaat. 6 jaar later dacht ik het nog een keer te proberen na goede verhalen over Dynamiet.. ongelooflijk maar waar, het is hun gelukt om mij te zuiveren van deze nare “ strafblad” achter mijn naam. Ik had verwacht dat het een lang proces zou worden maar na een paar weken was er al meteen goed nieuws voor me. Tegenpartij wilde het na 6 jaar overzien en hebben akkoord gegeven om de registratie per direct helemaal te verwijderen:) Team Dynamiet, je betaalt er wat voor maar jullie zijn het 100% procent waard. Dank jullie wel

I am speechless I was in bkr from 2 years and my whole zakklijk career was stopped They helped me alot,In just 2 months and now i am free to go,Hypotheek Lening alles gaat gewoon door They are amazing If i will get a bkr again i will come back here lol

Enorme teleurstelling

In augustus heb ik een intake gesprek gehad. Ik was werd telefonisch gezegd een schoolvoorbeeld om met succes je bkr registratie te laten verwijderden. Daarna de boel in gang gezet nadat wij eerst de 1e termijn betaald hebben. Een maand later weer een termijn, het enige wat wij kregen is dat de banken na ingebrekestelling niet gereageerd hebben. Na een mail dat ik teleurgesteld ben en ons “droom” huis aan ons neus voorbij zag gaan - we hadden een koopovereenkomst van een huis - werd er contact op genomen. Moet zeggen dat zij het goed oppakte en voortvarend te werk ging. Binnen een week een afwijzing gekregen geheel tegen wat voorgespiegeld was en een verwerping van de feiten waarop min of meer is toegezegd dat je een schoolvoorbeeld ben voor succes. Conclusie we zouden het kunnen aanvechten middels een kort geding. Ook dit resultaat is dan onzeker. Dus huis kwijt en de betaalde termijnen en dat na ruim 2 maanden onzekerheid. Terwijl er spoed achter gezet zou worden en wij eerlijk alles hadden vermeld. Wij waren in de problemen gekomen door faillissement eigen bedrijf. Advies. Doe het niet kost je veel geld en verdriet.

Super!!!

Binnen 2 manden mijn probleem opgelost bij BKR! Dank jullie wel,super team!

Snel en goed resultaat

Ik heb Dynamiet benaderd omdat ik er bij toeval achter was gekomen dat er nog een registratie bij BKR achter mijn naam stond. Dit was een A3 registratie bij ABN Amro. De reden dat ik niet zelf achter de registratie aan wilde gaan was mijn eerdere ervaring met ABN en haar incassobureau. Ik kreeg eigenlijk nooit antwoord op vragen, en was bang tegen een muur op te lopen of aan een zeer tijdsintensieve en frustrerende klus te beginnen. Bovendien weet je dat als het eenmaal misloopt je nog maar beperkte tijd hebt om in beroep te gaan. De kosten leken me aanvankelijk hoog, maar ze hebben er ook echt wel wat tijd ingestopt met een snel positief resultaat. Volgens mij had ABN al binnen een werkdag na het verzoek de codering volledig verwijderd. Enige kritiek die ik me kan bedenken is dat ik mijn verhaal een aantal keer heb moeten herhalen. Ik denk dat de overdracht van het eerste contactpersoon naar de jurist die mijn zaak heeft behandeld beter had mogen gaan. Ik heb uiteindelijk mijn verhaal 2 keer op de mail gezet en tweemaal telefonisch toegelicht. Ik kreeg het gevoel dat de beoordeling van mijn aanvraag en de afhandeling door de jurist los van elkaar stonden. Mijn verzoek had geen spoed, maar alsnog was ik binnen anderhalve maand van de registratie af. Alleen de onderzoeksfase en het opvragen van documenten nam wat tijd in beslag. Als je zelf niet weet hoe je het kunt aanpakken of de tijd niet wil vrijmaken zou ik Dynamiet zeker aanbevelen. Ik ben geholpen door Dhr Buddenberg, die na zijn eerste conclusies ook de moeite heeft genomen uitgebreid met mij te overleggen en de extra informatie die ik gaf mee te nemen in zijn brief naar ABN.

Super!!

Supergoed service. Eerst heb ik gesproken met Michael over de haalbaarheid. Hij besprak mijn zaak met collega’s en bracht een positief advies uit. Daarna ging het snel. Ik moest gegevens opsturen. Vervolgens ging de jurist verder. Het resultaat is zoals verwacht. Ik kan weer mijn zoektocht naar een woning hervatten en ben ze enorm dankbaar!!

Snelle en professionele hulp met het gewenste resultaat.

Enorm blij met de hulp van Dynamiet Nederland. Zonder hun hulp en het het opzetten van professionele brieven was het mij zelf nooit gelukt om de BKR registraties te verwijderen. Het kost wel iets om de registratie proberen weg te halen, maar dat had ik er meer dan voorover voor het krijgen van een hypotheek. Het is in mijn geval gelukt de 2 tal registraties weg de kunnen halen maar ook met de achterliggende gedachten als het niet lukt heb ik er in ieder geval alles aan gedaan om het te proberen, zodat ik achteraf niet kan denken of zeggen het is weggegooid geld geweest. Die keuze maak je vantevoren en niet achteraf. Dynamiet Nederland en in het bijzonder mv dan Gulik nogmaals heel erg bedankt voor jullie hulp.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.