uitstekend werk verricht

Nadat ik contact had opgenomen, werd mij duidelijk verteld wie dynamiet is en wat ik van ze kan verwachten. Na wat twijfels heb ik toch een gokje gewaagd. Binnen 2 weken kreeg ik al melding dat mijn BKR verwijderd zou worden. Ik dacht eerst dit is te goed om waar te zijn. Nu denk ik ...zo goed zijn ze gewoon.

BKR registratie weghalen

Registratie is code A3 is weggehaald zoals verwacht. Door een faillissement achterstanden opgelopen. Uiteindelijk de schulden tegen finale kwijting afgekocht. Niet wetende dat er een BKR zou worden gemeld. Dan gaat het zakelijk mis, en dat wordt je privé de dupe. Maar goed, ik ben een ondernemer dus ik ga verder. Ik had lease auto’s nodig, maar die kreeg ik niet door de codes. Toen dynamiet gebeld, en Viola het is opgelost.

Betrokken en duidelijke communicatie

Eindelijk kan ik verder met mijn leven en heb ik mijn financiële vrijheid terug. Vanaf 2009 achtervolgde de registratie mij welke kwam van een scheiding. Het was best zwaar om alles weer te moeten vertellen aan de juristen en het liefst sprak ik er ook niet over.. Ik heb altijd mijn best gedaan om alles netjes af te lossen maar er kwam geen einde aan. Uiteindelijk heb ik het afgekocht na jaren goed betaald te hebben en moest ik weer 5 jaar wachten!! Ik kon mezelf wel voor de kop slaan dat ik het nog geen steek verder was gekomen. De mensen die er werken leven erg mee en hielden mij op de hoogte. Het duurde wel wat langer, maar het is gelukt. Ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ik 4 jaar eerder met mijn toekomst kan beginnen. GEWELDIG!!

Professionele werk wijze en betrokken

Tijdens het proces was het contact, de terugkoppeling en communicatie heel efficiënt en keurig. Het verzoek tot verwijdering van mijn BKR registratie werd afgewezen door de schuldeiser. Echter heeft Dynamiet hier bezwaar op gemaakt en wacht ik nog op de uitslag. Ook al wordt het verzoek weer afgewezen dan heeft Dynamiet naar mijn gevoel gedaan wat ze beloofd hebben en mij hierin gesteund. Wat dat betreft is Dynamiet Nederland zeker een aanrader.

Zeer specialistisch bedrijf

Binnen 12 weken was mijn probleem opgelost. Vanaf het eerste contactmoment goed geïnformeerd over de stand van zaken. Alle mensen zijn ook op de hoogte van het dossier als je belt en ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan eindelijk mijn woning verbeteren die erg noodzakelijk was omdat het onderhoud achterliep. Kudos Dynamiet!!

De beste bkr service

Uitmuntende service. Eerst gesproken met Michael over de haalbaarheid. Hij beoordeelde mijn zaak en bracht een gedegen advies uit. Daarna ging het snel. Ik stuurde de gevraagde gegeven op. De jurist nam stappen. Stappen die via een strategisch plan werden genomen. Het resultaat is zoals verwacht. Ik kan weer mijn zoektocht naar een woning hervatten.

Dishonest assessment and amateuristic service

I reached out to Dynamiet in May 2020 to ask their advice on my BKR registration. During the initial conversation I asked them to be honest and only take my case if they see a possibility of success. They assured me that the chances are very high that my BKR registration will be removed. With that said, I sent all documentation within a week. They sent a confirmation saying that they will keep me updated on progress. From that moment I didn't hear anything from them until they send me the next invoice. I called them to ask if there were any updates on my case mentioning that I find it odd and very impersonal to be sent an invoice when I haven't been informed about the progress. On July 22 I was contacted by their Jurists who asked for additional information. Again, I spend a tremendous amount of time getting all the requested paper work sorted and sent. Just like the first time, I had to call myself to ask for updates, and ensure that the paper work arrived well. Two weeks later they sent an example letter asking me to verify that all the information was correct. After reading that letter I realized that the arguments were not strong enough so I called to ensure that my points and my story are coming across clearly to the creditors. At the end of August both Creditors that have me registered at BKR declined the request. Their conclusion was that the importance of my request was not strong enough. Dynamiet sent me an email to inform me about these facts and I was promised to be called the week after for a follow up. I never heard anything from them since. I would like to tell Dynamiet the following: next time be honest to your potential clients. I spent nearly on having you sent two letters that turned out insufficient. I spent a lot of time on documentation which at the end was not properly used by your lawyer. If you want to offer a good service then keep your clients updated and informed and follow up.

Fantastisch!!

Waar wij onze droom in duigen zagen vallen door een negatieve registratie bij mijn man. Wij hadden al een woning aangekocht dus dit waren een paar weken vol spanning! Wij zijn jullie eeuwig dankbaar voor wat jullie voor ons hebben gedaan!!

Uiteindelijk alles opgelost

Ik had een klacht over dynamiet maar dit is uiteindelijk goed opgelost. Tevreden over de service van de afhandeling van de klacht!

Zeer fijne en professionele werk wijze

Na enkele intake gesprekken ...ben ik snel en goed geholpen met een jaren lange onterechte BKR notering ...Zeer vriendelijke en daad krachtig hulp da waar het nodig was.

Totaaloplossing

Stond geregistreerd met twee zware schulden nog uit de tijd van de financiële crisis. Ik was ondernemer, assurantie tussenpersoon. Na 9 jaar ondernemen kwamen er steeds een in 2008 van de een op andere dag geen klanten meer. Hierdoor ontstonden er schulden. Met in relatie was hier niet tegen bestendigd. Ons huis moest wordn verkocht. Het gevolg was dat ik met twee schulden van 80.000 en 90.000 euro achterbleef. Nu wil ik hier niet de slachtoffer uithangen. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen daden. Maar dat neem niet weg dat de banken niet in beweging kwamen. Geen empathie, niks. Koude mensen die alleen betaald willen worden. Had ik Dynamiet niet ingeschakeld zou ik nog steeds in een uitzicht loze situatie zitten. Dit zijn no nonsens specialisten.

Loze beloftes, bijna een jaar verspild op advies van Dynamiet en geen geld terug...

Nadat ze mijn zaak aannamen, waar in het allemaal rozengeur en maneschijn was bleek het in de realiteit zwaar tegen te vallen. Door alle bedrijven werd er een keiharde nee verkocht, daarna kreeg ik van Dynamiet het advies om zelf met de klachtcommissie van het BKR aan de slag te gaan. Dit zou volgens hun maximaal 3 maanden duren. Dit duurde 10 maanden in totaal, en getuigt wederom van hun onkunde en mooipraat. Ik krijg sterk het gevoel dat ze zelf de reviews schrijven, want ik zie soortgelijke zaken die binnen 6 weken waren opgelost. Ik ben ruim een jaar verder en ik zit nog steeds tussen wal en schip qua woningen.

Professioneel en toch betrokken

Er was haast bij, en er is haast gemaakt. Toch leed daarbij de grondigheid niet. Profsssioneel en toch betrokken was de houding die ik trof. Met een indrukwekkende brief werd een lastige hobbel snel genomen.

Goed, snel en doen wat er nodig is

Ik heb, heel snel en adequaat, twee bkr coderingen weten te verwijderen zodat ik mijn hypotheek rond kon krijgen. Heel blij met de geboden diensten. Kost wat, heb je ook wat.

Als je een negatieve bkr codering heb is het zeker een aanrader!!

Heel goed werk geleverd

Na twee onterechte A coderingen zijn. deze met behulp van Dynamiet met succes verwijderd, gelukkig een schrijven dat het idd onterecht was, deed ook goed, en nu een blanco lijst voor een nieuwe woningaanschaf.

BKR verwijderen

Ik stond bij het bkr geregistreerd met een A2 en een A3 bkr-registratie. Beide registraties waren afbetaald. Eigenlijk moest ik nog 5 jaar wachten tot ik financiële zaken kon doen. Wachten was voor mij geen optie. Toen contact opgenomen met dynamiet. Zij zagen muziek in mijn zaak. Het intakegesprek en informatievoorziening kwam vertrouwt over. Ik koos ervoor om met ze in zee te gaan. Daarna ging het vrij snel. Ik moest documenten opsturen. En er werden gelijk stappen richting de kredietverstrekkers gezet. De advocaat deed echt moeite om de zaak op te lossen. Soms was ze telefonisch lastig te bereiken, maar ze deed haar best. Toch had ik er een hard hoofd in dat de bkr-registraties daadwerkelijk zouden worden verwijderd. Maar toen kreeg ik 4 weken later het goede nieuws. Beide bkr-registraties zijn verwijderd. Dit is dan ook gewoon een geweldige dienst.

Super maar iets vertraagd

Uiteindelijk na twee en halve maand toch behaald

BKR verwijderen is gelukt

Wil ik samen met mijn vriendin een huis kopen bleek er een BKR op mijn naam te staan. Ik schaamde mij kapot. Niet alleen bij mijn vriendin, maar ook bij de hypotheekadviseur. Ik dacht dat alles voorbij was, maar helaas het verleden is er nog steeds. De Hypotheker verwees mij door naar Dynamiet, die ik nog kende van die reclames over BKR. Ik dacht gelijk dat het mij klauwen met geld zou kosten, maar dat viel reuze mee. Achteraf gezien was het dubbel en dwars waard geweest. Dynamiet voegt daad bij woord, schakelt snel, is professioneel en zeer goed te bereiken. Dankjewel dames en heren.

nog meer schuld!

na een telefonisch gesprek met een adviseur, is er afgesproken dat hij achter mijn BKR zou gaan en dat ik documenten zou ontvangen die ik dan moest ondertekenen en terugsturen. ik heb geen documenten ontvangen en heb ook niks kunnen ondertekenen maar heb ik wel rekeningen gekregen die nu bij een incassobureau zijn en die eisen dat ik dat bedrag zo snel mogelijk wilt betalen. Dit is niet leuk en zeker niet omdat de adviseur ze: dat Dynamiet Nederland er is om mensen te helpen. nu zit ik wel met een rekening bij het incasso terwijl ik niks hebt ondertekend.

Uitmuntende service!

In verband met de aankoop van een andere woning deden wij een aanvraag voor hypotheekadvies. Tot onze schrik bleek een van ons 3 A(1) coderingen te hebben, waarvan één op de hypotheek (wel hersteld in 2017). De overige coderingen kwamen voort uit een ‘misverstand’ met de bank. Om een lang verhaal iets korter te maken boekten zij geld af van een rekening waarvoor een overstapservice was geregeld, ten bate van hun eigen incasso’s. Zij hebben ons dit pas laten weten toen zij al twee coderingen hadden geplaatst. In paniek gebeld met Dynamiet. Daar vriendelijk te woord gestaan door Vincent die ons zeer snel terug belde. Hoewel resultaat nooit gegarandeerd kan worden, vooral door de stugheid van de desbetreffende bank, raadde Vincent ons aan de gok te wagen. Gezien de tijdsdruk hebben wij gekozen voor een spoedprocedure. Uiteindelijk is er woensdag, na het overleggen van de hele papierwinkel, een verzoek tot informatie en een kennisgeving naar de bank gegaan. Wij zijn hier keurig van op de hoogte gehouden per e-mail en telefoon, en hebben echt het gevoel gehad dat er voor ons werd gevochten. Vera, naar mijn mening uitermate deskundig, heeft de zaak opgepakt en belde vrijdag (een week na ons eerste telefoontje) met het goede nieuws: BKR vrij! Naar alle hypotheekadviseurs die we hebben gesproken: het kan wél! Vincent, Vera en alle anderen die ik heb gesproken: we zijn jullie zeer dankbaar!

Een super ervaring, snelle, duidelijke werkwijze!!

Binnen 5 dagen was het rond. Van het eerste telefoongesprek t/m het verwijderen van mijn negatieve BKR registratie. Super blij ben ik met deze uitkomst!! Na jaren lang ellende nu eindelijk door met een schone lei...

Ik heb betaald en is niks gebeurd

Ik heb betaald en is niks gebeurd

Perfect!!

Eindelijk ben ik van m’n negatieve bkr melding af!! Deze mensen zijn echt geweldig. Binnen een maand hebben ze het voor elkaar! Super service.. vriendelijke mensen en echt vakmensen!! Kost wel wat maar je krijgt zeker waar voor je geld!! Echt dank jullie wel!! Toppers!!

Top juristen

Door een aantal zakelijke conflicten in de financiële problemen gekomen. Ik zat er aardig doorheen en desondanks de situatie weer stabiel gekregen. Toen kwamen opeens die vervelende bkr-coderingen naar voren. Ik ben gaan googelen en kwam uit bij dynamiet Nederland. In de ochtend gelijk gebeld en binnen een uur werd ik terug gebeld door Marcel. Mijn eerste ervaring was gelijk goed, Marcel weet precies waar hij over praat.Zijn collega stelde voor om een overeenkomst op te laten stellen en deze te versturen naar de banken. De banken gingen met wat tegenstribbelen akkoord en haalde de zwaardere codes weg. Ik sta nog steeds negatief geregistreerd, maar niet meer dusdanidg dat ik belemmerd wordt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, want ik had dit niet verwacht.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.