Heb dynamiet ingeschakeld Omdat ik 3 negatieve bkr had en mijn vriend 1 in het eerste telefoongesprek was het volgens de de jurist van dynamiet Geen elke probleem nou geen elke kredietverstrekker ging akkoord
Beste relatie, Uw klacht ontvingen wij in goede orde. Binnen 14 dagen komen we bij terug op deze kwestie. Onze doelstelling is om met u te zoeken naar een oplossing. We danken u bij voorbaat voor uw geduld. Indien u tussentijds vragen en/of opmerkingen heeft, vernemen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Dynamiet Nederland
Zeer goede ervaring met het bedrijf, binnen 2 maanden van een negatieve BKR registratie af. . Gewoon goed zonder al te veel poes pas, gewoon direct en to the point, met begrip en geduld. Voor het gene wat geregeld moet worden, instanties waar de schulden lopen, goed aangeschreven. Al met al zeer tevreden, en het geld meer als waard.
Vertel alles eerlijk en duidelijk dan komt het zeker goed althans was dit bij mij het geval zeer positief kan het iedereen aan raden.
I had a long-standing debt with AMEX, and they registered me on the BKR. I wanted to request a mortgage but with my Codering it was impossible. I contacted Dynamiet and they started working to help me solve it. The whole process took a few months but Dynamiet always kept me informed about the state of the process. Finally after sending a few letters and making a very good case on my behalf, AMEX decided to remove the Registration. Im very gratefull to The Dynamiet Team and ,specially, to Suraya for her great job.
Dynamiet heeft mij erg geholpe om van een BKR registratie dat ik een paar jaar mee zat er van af te komen. Goede service en duidelijk
Ik ben niet van het schrijven van reviews. Maar voor het gerenommeerde Dynamiet Nederland maak ik een uitzondering. Vanaf het eerste contact viel mij op dat Dynamiet goed te bereiken is. Het is een bedrijf dat zeer snel schakelt en de lijnen kort houdt. Na het doen van een aanvraag wordt er spoedig contact opgenomen door een juridisch adviseur. In mijn geval Michael de Zwart. Hij komt over als een ouwe rot in het vak. Een doorgewinterde BKR-specialist die alle kneepje van het vak weet. Tijdens ons gesprek zat ik er overigens helemaal doorheen en was ik niet in staat om helder na te denken. Ik stond op het punt om een bedrijfsovername te doen en dat zou niet lukken door de BKR-registratie. Op mijn allerzwakste moment kon ik, terwijl ik hem nooit eerder gezien of gesproken had, blind vertrouwen op Michael en de zaak uit handen geven. Hij wist, zonder veel woorden, goed in te schatten wat mijn situatie was en wat mijn belangen waren. Zijn advies was no nonsens. Precies zoals hij had voorspeld verliep het gehele traject bij Dynamiet. Dat is geen kwestie van geluk, maar verstand van zaken op hoog niveau.
Hierbij een oproep naar iedereen! Aub verspil je geld niet in deze soort praktijken. Advies is ga naar een juridische loket en informeer je situatie! Of mocht je een rechtsbijstandsverzekering hebben informeer daar of je in een dekking val over de juiste jaren! Trap niet in hun leugenverhalen! We wachten nog op de definitieve antwoord van hun om onze verhaal met jullie uitgebreid te delen. Ik laat een blog en YouTube film opnemen met de ervaring van deze bedrijf! Waarop iedereen kan reageren. Ik vindt dat zulke bedrijven moeten stoppen. We willen zoveel stemmen gaan verzamelen! Mijn advies is aan jullie nogmaals ga niet met deze soort zaken mee in zee. Wij hebben veel betaald aan Dynamiet Nederland! Alvast de waarschuwing binnenkort de uitgebreide verhaal. Ik weet zeker dat we veel mensen zullen gaan beschermen!
Beste relatie, U schetst helaas een onjuist beeld over de situatie. Wij hebben diverse procedures (waaronder een gerechtelijk procedure tegen een bank) voor u in gang gezet. U gaf aan slachtoffer te zijn van fraude. Uiteindelijk is duidelijk geworden dat u geen slachtoffer bent, maar dader. En dat is helaas een cruciaal verschil. Om die reden kunnen en willen wij u niet langer meer van dienst zijn. Hier bent u boos over geworden. Vervolgens heeft u diverse rare berichten op internet geschreven. Wij verzoeken u vriendelijk om een andere advocaat of jurist in de arm te nemen.
betrouwbare organisatie die voor je probleem opkomt om te onderhandelen met andere bedrijven onze zoon is zo van zijn bkr registratie afgekomen
Wat mijn advocaat na twee jaar niet is gelukt, heeft Dynamiet binnen 4 weken opgelost. Twee keer een A2 code verwijderd. De juristen hier pakken de zaak snel op en houden je goed op hoogte. Ze weten waar ze mee bezig zijn en passen de strategie aan op basis van de situatie. Het scheelt dat ze deze wereld als geen ander kennen en daardoor snel kunnen schakelen. Zonder Dynamiet zou ik geen financiering voor mijn bedrijf kunnen afsluiten. Ik ben ze dan ook zeer dankbaar.
Besye probleemlopers met bkr coderingen. Niet doen Betaal liever aan de bank extra dan dynamiet nederland, dan maak je meer kans bij de bank zelf. Dynamiet De naam zegt het al dynamiet onder de problemen zodat groter wordt Dus financieel weer meer kwijt voor niets.
Beste, In uw zaak is het logisch verklaarbaar dat het resultaat niet is behaald. Tijdens het traject kreeg u opeens te maken met loonbeslag. U bent toen ook gestopt met het voldoen van onze rekening. Overigens beloven wij geen resultaat. Mocht u dat bedoelen. Wij beloven wel ons werk naar behoren uit te voeren.
Ik had Dynamiet ingeschakeld vanwege een negatieve BKR-codering. Deze codering is terecht, ik heb dit vanaf het begin aangegeven. In het eerste telefoongesprek werd bij mij de indruk gewekt dat ik een goede kans had om deze codering te laten verwijderen met behulp van de diensten van Dynamiet en ik heb hier dan ook gebruik van gemaakt. Vanwege het snelle en duidelijke contact had ik zelf ook een goed gevoel erbij. Echter, nadat ik alle informatie had opgestuurd en het de beurt was aan Dynamiet om te presteren begon de situatie een vreemde gang van zaken te vertonen. Het contact verliep vanaf dit moment stroever, het duurde steeds langer voordat ik een reactie terug kreeg. Toen ik uiteindelijk reactie kreeg wezen ze mij erop dat er geen verzoek van verwijdering gedaan kon worden omdat ik geen bewijs van inkomen had opgestuurd, dit klopt, ik geniet namelijk geen inkomen. Dit is een feit wat ik al bij het eerste telefonische contact heb aangegeven. Mijn situatie is op geen enkele manier gewijzigd sinds het eerste contact. Daarbij vind ik het vreemd dat hier niet eerder naar is gevraagd, maar pas op het moment dat er eigenlijk een oplossing/resultaat hoort te komen. De eerdere keren dat er naar een bewijs van inkomen is gevraagd en ik die niet heb opgestuurd is er niks over gezegd. Het komt op deze manier over alsof het op mij wordt geschoven dat er geen resultaat haalbaar is. Vervolgens gaf Dynamiet aan dat de zaak zou worden gesloten, omdat er uit de informatie van de wederpartij duidelijk is geworden dat er geen tot weinig kans van slagen is. Ik ben erg benieuwd wat voor informatie de wederpartij heeft aangeleverd, want naar mijn weten heb ik alle informatie en correspondentie aangeleverd, geen details achterwege gelaten, dus die informatie kan nooit veel verschillen van de informatie die ik heb aangeleverd. Ik heb in een van de laatste telefonische contacten nog gevraagd of er uberhaupt wel een kans was aangezien de codering terecht was, hier werd positief op gereag
Beste relatie, Graag reageren we hierbij op uw reactie. U heeft relatief veel eigen vermogen. Daarnaast wilde u van de registratie af om te gaan ondernemen. Achteraf is gebleken dat u enkel op basis van uw eigen vermogen niet financieel stabiel genoeg bent. Althans, dat is wat de bank betoogde. Wij konden toen kiezen uit twee opties. (1) We gaan door met uw zaak, terwijl de kans op succes gering is. (2) We stoppen met uw zaak. In gezamenlijk overleg is voor het laatste gekozen. Daarbij hebben we u voorzien van een restitutie van 50 procent in de gemaakte kosten. Overigens ontvingen we na 2,5 maand uw medewerking inzake het aanleveren van de gevraagde documenten. Hadden wij deze documenten eerder ontvangen, dan hadden we eerder conclusies kunnen trekken. Vooralsnog snappen we dat de situatie vervelend voor u moet zijn.
Binnen 2 maanden mijn bkr weg! Dynamiet stond er zelf ook versteld van.. Maar ik ben blij! Mooi huis gekocht inmiddels, dankjulliewel!
Binnen 2 manden mijn negatieve kodering weg :)
Super goed, Ondanks dat de tegenpartij super vervelend was en. Niks wou betekenen voor mij Dynamieknederland ingeschakeld, ondanks ze als nog vervelend bleven doen heeft mevrouw juriaans haar best gedaan en resultaat Eindelijk af van mij onterechte codering !
Een hele goede en snelle service.
Ze hebben twee standaard brieven geschreven die ik uiteindelijk zelf ook had kunnen schrijven. Hierna komen ze niets meer doen. Ik heb toen zelf contact opgenomen met de bank en mij is het wel gelukt. Met hetzelfde verhaal, alleen met iets meer geloof en energie kom je zelf verder dan deze ploeg.
Beste relatie, U stelt dat u zelf uw zaak heeft opgelost. Dat kunnen wij helaas niet begrijpen. Het is alweer enige tijd terug dat wij uw zaak hadden behandeld. In het jaar 2016 zijn wij voor u aan de slag gegaan. Naar aanleiding van ons werk heeft de bank een tweetal 3-coderingen uit het systeem gehaald. De 2-coderingen bleven echter staan, omdat er nog een schuld open bleek te staan. Vervolgens hebben wij u voorzien van verdere advies. Vrijwel direct daarna had u zelf contact opgenomen met de bank en ging zij over tot het verwijderen van ook de 2-coderingen. Wij hebben er dan ook samen voor gezorgd dat uw zaak succesvol is opgelost. Overigens werken wij niet met standaardbrieven, maar leveren wij van geval tot geval maatwerk. Iedere zaak is immers een unieke zaak.
Ik had een negatieve bkr registratie uit het jaar 2002 bij de rabobank waar ik pas okt 2018 achter kwam. Ik had zelf al meerdere malen contact gezocht met de rabobank en bkr want dit was natuurlijk allang verjaard en opgelost. Ik kwam bij de bkr niet verder stuurde mij naar de rabobank. Bij de rabobank geen antwoorden ontvangen. Vervolgens dynamiet nederland ingeschakeld. Ik ben netjes te woord gestaan goed geinformeerd over de kosten. Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers. Het is niet goedkoop. Maar het eindresultaat bkr registratie wordt verwijdert. Ik ben een tevreden en blije klant van dynamiet.
Boven verwachting, erg snel gehandeld binnen enkele weken bkr registratie verwijderd. Chapeau Dynamiet
Ik had een bkr registratie van ABN AMRO Bank waar ik van af wilde ivm afsluiten van een hypotheek. Ze hebben mij goed geholpen om van die registratie af te zijn met succes! Ze houden je ook goed op de hoogte van hoe en wat.
Duidelijke communicatie, heldere afspraken en een uitstekende resultaat in korte tijd. Dankjewel Dynamiet.
Vier maanden langer financieel kaler en weinig tot geen resultaat opgeleverd. Ik ben er klaarblijkelijk ingetrapt in de mooie beloftes. Het was natuurlijk ook te mooi om waar te zijn. Ook duurde het lang voor mijn gevoel er aan de zaak gewerkt werd. Mooier zou zijn als Dynamiet Nederland vanuit een basishouding zou werken: no cure no pay. Dit schept vertrouwen en transparantie. Het is al ellendig genoeg, dat je negatief geregistreerd staat bij bkr, door toedoen van het handelen van de ander en vervolgens financieel en emotioneel verder wordt kaalgeplukt. Met mooie beloftes en geen steek verder bent gekomen.
Beste relatie, Uw reactie kunnen wij helaas niet begrijpen. Uw zaak hebben wij ruim 3 jaar geleden behandeld. Destijds is met u besproken dat uw zaak zeer lastig is op te lossen. Desondanks wilde u dat wij voor u aan de slag zouden gaan. We hebben slechts de vooraf besproken kosten bij u in rekening gebracht. Daarnaast hebben we uw zaak (gezien de complexiteit) regelmatig laten behandelen door twee juristen. De kosten van deze tweede jurist hebben wij achterwege gelaten. We begrijpen dan ook niet waarom u zegt dat wij u financieel hebben kaalgeplukt. Tot slot hebben wij begin 2017 onze bevindingen per brief naar u verstuurd. U heeft ons toen niet laten weten dat u ontevreden bent. U had gerust contact kunnen opnemen. We hadden dan graag met u gekeken naar de situatie. Mocht u behoefte hebben aan gesprek, dan staan wij u alsnog graag te woord. U kunt ons bereiken op 079 - 820 02 63 (keuze 2).
Zeer accuraat bellen altijd terug binnen gestelde tijd Mijn zaak gedaan met Vera vd Vliet zeer vakkundig Chaupeau!
Zeer positief
Ben met weinig vertrouwen en moet de samenwerking aangegaan met Dynamiet. Na een intake met duidelijke en menselijke taal hadden ze me het vertrouwen gewonen. Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb dynamiet de opdracht te geven. De medewerkster bij Dynamiet was zo begripvol en duidelijk. Helemaal geweldig. En dan na een lange juridische weg toch gered de registraties te kunnen verwijderen. Top en super bedankt
Tot mijn grote schrik kwam ik erachter dat bij het oversluiten van mijn hypotheek dat ik twee negatieve coderingen had achter mijn naam had staan terwijl dat die allang verwijderd had moeten wezen in het verleden. Ik heb via een kennis het adres van Dynamiet Nederland gekregen en heb gelijk contact gezocht en advies gevraag en ze hebben mij gelijk hierbij geholpen,en het resultaat mocht er wezen want na ongeveer drie weken kreeg ik een brief dat mijn coderingen waren verwijderd en nu kan ik met een gerust hart weer verder en dat allemaal dankzij de goede hulp van Dynamiet Nederland. heel erg bedankt voor jullie goede hulp en inzet,ik ben zeer tevreden over jullie hulp en inzet en ik beveel jullie zeker aan bij vrienden enz.. met vriendelijke groet en heel erg bedankt voor alles Henk uit Drachten,
Jacob Leendert van Rijweg 127
2713 HZ Zoetermeer
Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.