Uitmuntend!

Kort maar krachtig: meesters met het oplossen van je bkr registratie. Niet denken, maar gewoon doen. Ik ben eindelijk vrij na 17 jaar.

En weg is bkr

Zeer vakkundige specialisten. Conform afspraak gehandeld en daadkrachtig gestreden.

Zeer slecht

Absoluut geen aanrader. Tijdens het eerste gesprek laten ze je geloven dat ze van alles kunnen doen en je een hele goede kans maakt dat de codering verwijderd wordt. Bij mij hebben ze meer dan een maand over gedaan om een verzoek in te dienen voor het verwijderen van mijn registratie en hierop kregen ze via een mail in twee regeltjes als antwoord dat ze niet van plan waren om deze te verwijderen. En dat was het en heeft mij bijna € 600 gekost

Zeer goede

Super service!

Na wat onderzoek gedaan te hebben online uitgekomen bij Dynamiet Nederland. Vanaf het eerste contact is alles duidelijk geweest. De communicatie is geweest met meerdere werknemers maar iedereen was precies op de hoogte van mijn zaak. Vandaag is na (1 maand!) mijn BKR registratie verwijderd! Ik kan weer verder dankzij Dynamiet Nederland! Super bedankt iedereen.

Ik had vertrouwen in dat het zou lukken

Uk was blij dat mijn bkr registratie was verwijderd. Dat ik de mensen van Dynamiet heb bedank wat ze hebben gedaan voor mij

wacht nog op wat mogelijk is

Heb het formulier ingevuld, en wacht af.

Waardeloos veel beloven en nada waarmaken

Mij is toegezegd dat de negatieve codering verwijdert kon worden werd er zelfs nog op aangedrongen om Door te zetten 630 eurie naar de kloten en nog steeds codering trap hier niet in !!!!

Uitstekend geholpen en 2 coderingen verwijderd!

Mijn ervaring met Dynamiet is zeer goed en ben uitstekend geholpen. Elke afspraak is 100% nagekomen en kan iedereen aanraden met een negatieve BKR melding om hier eens te informeren naar de mogelijkheden.

Toppers

Zij hebben mijn zaak met spoed behandeld en binnen 3 weken een goede resultaat. Terechte BKR registratie van de GKB is verwijderd. Wij kunnen nu onze droomhuis gaan kopen, dankzij Dynamiet. Jullie werkwijze is echt top: - klantvriendelijkheid - snelle reactie - bereikbaar - mijn zaak is gelijk op de zelfde dag, behandeld. - zij doen uiterst hun best om de deadline te halen.

Super vriendelijk

Ik had niet gedacht dat het mogelijk zou zijn om mijn bkr te laten verwijderen, ik had in het begin getwijfeld of ik dynamiet Nederland zou inschakelen.  Ik ben super blij met dynamiet Nederland, super vriendelijke medewerkers.  Ze verdienen allemaal echt een pluim en een dikke 10 voor de moeite en doorzettingsvermogen. Dank jullie wel dynamiet Nederland.

Een fantastisch bedrijf die er alles aan doet om je te helpen. Kundige mensen die je dossier behandelen. En als je het algemene nummer belt weten ze direct je dossier op te halen en weten ze de status van je dossier. In mijn geval heeft Dynamiet een rechtszaak aangespannen tegen de wederpartij en die hebben we gewonnen. En dit is geheel te danken aan de manier zoals Dynamiet zich in de zaak heeft verdiept. Ik ben ook binnen het hele traject volledig op de hoogte gehouden. En er was ook tijd om elkaar persoonlijk te leren kennen wat erg fijn is als je met dit soort soms emotionele situaties te maken hebt. Alleen maar positief over mijn contact met Dynamiet.

Klasse!!!

Binnen enkele weken van mijn BKR af. Codering stond niet in verhouding tot de besparingen die ik kon bereiken met een nieuwe hypotheek. Snel en adequaat geregeld. Grote klasse, Dynamiet!

Vandaag contact gehad met dit bedrijf voor het verkrijgen van markclips ten behoeve van mijn verzameling. Aardig dat de clips naar mij door hen worden verzonden

Nog niet bekend

Nog geen ervaring met Dynamiet Nederland

Top ervaring

Na een eerdere poging om mijn BKR registratie kwijt te raken via een ander bedrijf kwam ik via een vriend in aanraking met Dynamiet. Na een eerste kennismaking gesprek, voelde het vertrouwd en kwamen hun beloofde afspraken goed na. Duidelijke mondelinge afspraken welke bevestigd werden via mail. Binnen de beloofde 4 weken was ik mijn BKR registratie kwijt en kon heel snel met mijn toekomst verder. Een top prestatie Dynamiet. Heel erg bedankt.

Zeer slecht.Beloven veel maar kunnen zeer weinig.

Vorig jaar augustus 2018 heb ik aan Dynamiet Nederland gevraagd of het in mijn geval mogelijk was om een BKR registratie met code H te verwijderen. Mijn casus voorgelegd en er werd mij verzekerd dat het verwijderen geen probleem zou zijn. Helaas was ik drie maanden later € 630,- armer en de registratie staat er nu nog steeds. Sowieso niet aan beginnen zonder rechtsbijstand. Dat zeggen ze niet bij de intake maar nadat je in zee bent gegaan met Dynamiet vragen ze daarnaar. Zeer onbetrouwbaar bedrijf en ik begrijp niet waar al die sterren vandaan komen. Mijn geval was,volgens Dynamiet,zeer eenvoudig. De schuld ,door werkverlies, aan de ING had ik twee jaar eerder afgelost. Verwijdering van de registratie kwam neer op een coulance verzoek aan de ING. Maakt u zich geen zorgen mijnheer uw geval is zeer duidelijk en dat gaan we voor u doen. Mooi niet dus :(

Top bedrijf

Een open duidelijke communicatie. BKR was binnen paar weken verwijderd. Vera vd Vliet die mijn dossier behandelde dank voor je grote inzet.

Een zeer professioneel en snelle afwikkeling

Ben erg blij dat jullie mij zo goed en spoedig geholpen hebben.... Nu kan ik met een gerust hart een huis gaa kopen...

Een uitstekende partij!

Transparante en eerlijke partij die er alles aan doet om je verder te helpen. Heldere en snelle communicatie. Ze weten wat er mogelijk is en wat je kansen op succes is. Daar mag je ze echt op vertrouwen!

Top gegaan

Door omstandigheden. Moest ik dit bedrijf inschakelen door dat ik een bkr met een 2je had. Na een goed gesprek te hebben gehad met een van de medewerkers en mijn verhaal goed uit kon leggen. Zijn ze aan de gang gegaan. Met als resultaat dat ik mijn droom huisje kan kopen. Top bedrijf

12 jaar gewerkt voor schulden alles afbetaald dacht ik en toch kwam er een schuld naar boven waar ik niks vanaf wist weer 12 jaar later shok van mijn leven nooit iets gehoord maar toch wilde ze mij laten betalen de makelaar rade mij dynamiet aan ik twijfelde door alle onzin verhalen van iedereen dat ze zeggen dat het goed komt en dan toch niet ik heb mijn stoute schoenen aan gedaan wie niet waagt die niet wint contact gehad en ja hoor 1 maand later hebben ze mijn schuld weg gepoetst en bkr registratie van mijn naam af gehaald ik ben supper blij ps dit is niet om reclame te maken alle bewijzen liggen voor mijn neus ik luister nooit meer naar negatieve mensen dank je wel dynamiet ik zal dit zeker aan iedereen door vertellen die onterecht aan bkr vast zit liefs een supper blije vrouw die nu eindelijk een huisje kan kopen 😘

Super kwaliteit

Super samenwerking De goede juristen helpen je tot op de punten na en ze weten waar ze het over hebben.. mocht iemand echt problemen hebben met bkr ‘dynamiet nederland’ kan u het beste helpen

Heel duidelijk en eerlijk naar mij toe.

Van het begin van het traject hebben ze altijd naar me gecommuniceerd over de gang van zaken. Op telefonisch altijd bereikbaar en ze zijn zeer duidelijk in hun gang van zaken. Ik ben zeer blij dat Dynamiet Nederland bestaat, want heel veel mensen verdienen het niet om hun hele leven lang negatief geregistreerd te staan.

Goed geholpen van de mensen

Ik berveel dynamiet

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.