Pluspunten

Dynamiet houdt goed contact met je over alles wat er speelt en, zet goed in. Was een moeilijke zaak maar dankzij hun en inzet van een goed advocaat zaak toch gewonnen. ..

Pluspunten

Vakkundig, snelle terugkoppeling, goed op de hoogte worden gehouden

zijn er niet

Pluspunten

Hallo langs deze weg wil ik jullie bedanken voor het helpen en weghalen van mijn negatieve bkr meldibg super blij en kan hierdoor een nieuwe start maken

Ga zo door

Pluspunten

Goede communicatie van het begin tot het eind. Een realitisch en duidelijk beeld geschetst van het traject en mogelijke uitkomst. Snelle service. Medewerkers luisteren goed naar je zonder oordeel. Zeer redelijke prijs voor deze goede service. Gespecialiseerd in deze materie.

Ga zo door!

Pluspunten

Je word , correct door iedere medewerker te woord ,gestaan, en door verwezen naar een juridisch adviseur, nadat je jou, probleem hebt uitgelegd, krijg een duidelijke uitleg, van de kans van slagen in procenten, zodat je ,gelijk weet waar je aan toe bent.

Voor mij niet het, bedrijf doet het uitstekend. in cijfers uitgedrukt, minimaal een 8.

Pluspunten

Klant gericht en klantvriendelijkheid staat voorop,blijven niet bij de pakken neer zitten,maar gaan écht op zoek naar oplossingen,kortom ik ben heel tevreden over ze,ga zo door jongens.

Wel ik zou er geen kunnen bedenken.

Pluspunten

Open, duidelijk en correct. Persoonlijk contact en proffesioneel

Afhankelijk van de situatie zou een snellere oplossing gewenst zijn.

Pluspunten

Snel van begrip, deskundig, doortastend, goed georganiseerd. Communiceren snel en goed. Hebben grote dossierkennis en staan op scherp.

Neem het verhalen van schadevergoeding voor kosten rechtsbijstand (rekeying van Dynamiet zelf op in het aanbod.

Pluspunten

Door problemen met een schuld uit het verleden, kon ik niet verder met mijn toekomst plannen. Ik dacht laat ik de risico nemen met dynamiet. Was hier niet echt bekend mee, en vond het best wel eng. Je betaalt er toch voor. Nu achteraf is dit het beste Wat ik heb kunnen doen. Zo klantvriendelijk. Er wordt met je meegedacht en zoeken samen met je naar een oplossing. Nog niet eens 8 weken later ben ik van mijn openstaande schuld af en heb vanaf 1 juli geen BKR registratie meer. Heel erg bedankt voor jullie hulp. Ik had dit al veel eerder moeten doen. Groetjes samira

Voor mij persoonlijk waren er geen verbeter punten. Je kan altijd bellen met je vragen. Je wordt constant op de hoogte gehouden van alles. Voor mij is het een 5 sterren bedrijf

Pluspunten

Top bedrijf, mijn zaak is echt super geregeld, enorm bedankt, overigens ook conform de vaste prijs afspraak, eindelijk geen bkr coderingen mee, voelt als een bevrijding, waar ik jaren zelf het niet voor elkaar kree, regelde Dynamiet Nederland het keurig netjes binnen de afgesproken termijn, SUPER!!!!

Pluspunten

Het bedrijf heeft me met succes uit het negatieve lijst gehaald. Goed mail contact en altijd op tijd beantwoord. Goed geluisterd naar mijn verhaald en ik was 2 maanden later verwijderd. Top!! Ze waren vanaf het begin duidelijk of ze het wel zagen zitten. Dus niet als het niet slaagde dat ze zeiden, sorry maar niet gelukt en toch wel betalen.

Geen negatieve ervaringen.

Pluspunten

Je wordt keurig behandeld en constant op de hoogte gehouden van de vorderingen en resultaten in de zaak die wordt behandeld. Hopelijk niet meer nodig maar als het wel zo is bel ik dit bedrijf direct weer.

Pluspunten

Zeer snel geholpen. Kreeg snel iemand toegewezen waardoor ik niet bij verschillende personen mijn verhaal moest herhalen

Pluspunten

Zeer ervaren Juristen, zij hebben mij vanaf het begin gerustgesteld en weten waar ze over praten. Binnen 4 weken was mijn BKR verwijderd en kreeg telefonisch een bericht.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

- Duidelijkheid - Korte lijnen

- Soms te laat bericht nadat termijn voor reageren was verstreken.

Pluspunten

Goede communicatie. Je wordt constant op de hoogte gehouden van het verloop.

Pluspunten

Iedereen die je spreekt is goed onderlegd over het dossier. Zeer te spreken over dhr Jagroe zeer goed onderlegd en in samenspraak een goed onderbouwd schrijven gedaan naar de bank. Het wachten wat we hebben moet doen is altijd lastig maar uiteindelijk wel de moeite waard. Dus ik ben zeer te spreken over de werkwijze en de afhandeling van dynamiet Nederland

Pluspunten

Snelle eerlijke service

Kan geen verbeterpunten opnoemen

Pluspunten

Dennis Beekman is een topper! Hij heeft me geholpen met A4 en A3 codering. Ik zal dynamiet nooit vergeten. Ik kan nu mijn droomhuis kopen. Youpyy

Helemaal niks. Ga zo door!

Pluspunten

Snel, efficiënt en gewenste resultaat! Op naar een koopwoning in deze overhitte markt!

Pluspunten

Een moeilijke casus in een korte tijd opgelost. Bedrijf heeft de bkr laten verwijderen en nu kunnen we alsnog een hypotheek krijgen.

Nee

Pluspunten

Vooraf werden mijn kansen op een geloofwaardige manier ingeschat. In duidelijke taal werd me verteld wat ze zouden doen en hoe ze de registratie ongedaan zouden maken. Waar ik zelf 6 maanden mee bezig ben geweest is het Dynamiet in een kleine 2 maanden gelukt om het probleem op te lossen.

Niks, noppes nada.

Pluspunten

vriendelijk/duidelijk/betrouwbaar

Pluspunten

Contact verliep heel goed. Je wordt continu op de hoogte van de ontwikkelingen gehouden.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.