3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd correct te woord gestaan door dynamiet. Hoewel ik er geen vertrouwen in had is het toch gelukt om bkr te verwijderen. Veel kennis bij de juristen om juist te handelen. Ik ben zeker een ambassadeur geworden van Dynamiet Nederland.

Meer informatie gedurende het proces. Op de hoogte houden wat is gedaan en waar staan we in het proces. Evt. Ook laten zien wat naar de tegenpartij wordt gestuurd.

Pluspunten

Geweldige dienstverlening. Binnen een half jaar van mijn BKR-registratie af! Duidelijke communicatie

Nvt

Pluspunten

Zeer posities dynamiet gaat echt voor je als ze weten dat het onterecht is. En daar ben ik blij mee

Pluspunten

Fantastische service!! Hebben waargemaakt wat ze zeiden dat ze zouden waarmaken. Ik ben ze enorm dankbaar! Hebben echt een donkere wolk die boven mij hing weggehaald. Had dit zelf nooit voor elkaar gekregen! Ik had een A3 code. Het BKR en de banken proberen Dynamiet Nederland constant zwart te maken door leugens te verspreiden, maar het is absoluut waar dat ze binnen de regels van de Nederlandse wetten mijn codering op basis van verjaring hebben kunnen laten vervallen. De vordering was inmiddels opgelopen tot over de 126.000 euro......waarvan het merendeel zgn. ´kosten´ van de bank en incasseringsbureaus. Dynamiet Nederland, nogmaals, ontzettend bedankt!! Werkelijk top wat jullie voor elkaar hebben gekregen. Ik hoop dat jullie nog vele anderen na mij kunnen helpen!!

Vond de facturering wat onduidelijk. Er kan beter omschreven worden waarvoor betaald wordt. Heb dit ook tegen ze gezegd en mij is beterschap beloofd :)

Pluspunten

Ik heb het als een zeer profesioneel bedrijf ervaren als ik belde over de status kon telefoniste/nist mij onmiddellijk antwoord geven Houden zich ook aan de terugbelafspraken in een woord zeer accuraat en vertrouwd ,zeker in mijn geval is het uitgekomen wat van te voren begroot was een enorm sucses wat in de meerdere honderdduizenden euro,s beloopt

Pluspunten

accuraat, snel en doen wat ze beloven

****

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communication is good

quicker results

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Aanvaardbaar resultaat

- Berichtgeving richting klant soms chaotisch - Interne communicatie

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Gewoon eerlijk, duidelijk, realistisch en empathie. Vind jullie toppers.

Ik heb ze niet kunnen betrappen op verbeteringspunten. Die zullen er vast wel zijn. Mijn aanvraag is erg voortvarend aangepakt waardoor het heel gauw succesvol was afgerond.

Pluspunten

Geloof me op me woord,als de Schuld zeker verjaard is of echt onterecht is,dan vechten ze als leeuwen,de mensen van dynamiet. Ik ben zo blij,niet te geloven,de 1ste notering was een A3 zonder einddatum dit was de grootste bank van Nederland,zeker te weten dik verjaard,en inmiddels geheel weg bij BKR de 2de was eerst een A2 toen verandert naar A3 met einddatum,en was ook de moeilijkste van de 2(ik zal geen namen noemen,maar dit incasso buro is de meest irritantste in verwijderen of in tuig gaan..pff..begint met een L..eindigt met een F,al met al..alles is verwijdert doormiddel van dikke verjaring,mijn advies,als je denkt,dat het is verjaard,betaal niets,en laat dynamiet dit voor je bekijken. Nogmaals..dynamiet,super bedankt..koste me wel wat,maar dan heb je ook wat,ik kan verder met me toekomst,en die ziet er door jullie zeker veel rooskleuriger uit Dank je wel!!!

Het duurde wel wat lang,maar daar konden ze echt niets aan doen,ze houden je op de hoogte als je zelf maar veel beld/mailt hoe het er voor staat,maar je krijgt wel altijd netjes antwoord

Pluspunten

Het doet wat het heeft beloofd.

Heeft wel wat langer geduurd dan was afgesproken

Pluspunten

Ze helpen je hartstikke goed !! En zijn duidelijk !

---

Pluspunten

Ze hebben waargemaakt wat ze hebben beloofd. Ik geloofde het niet met name na uitzendingen van Radar. Maar ik ben nu BKR-vrij. Bedankt!

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ik persoonlijk langs kon komen! Heel fijn dat ik ook op de hoogte werd gebracht van de voortgang. Nog veel fijner dat mijn registratie kon worden verwijderd. Vriendelijke mensen, ik had niet verwacht dat het zou lukken dus ik ben er wel blij mee!

Die met kleine letters geschreven tekst over automatische incasso vind ik ongepast; je vult niet eens een rekeningnummer in, er wordt gekeken naar het rekeningnummer waarmee je handmatig de eerste betaling doet. Vandaar dat ik geen 5 sterren geef. Er zijn sjablonen voor een SEPAmachtigingsformulier, om te voorkomen dat men onbewust een machtiging afgeeft.

Pluspunten

top geholpen super vriendelijke personeel echt een aanrader

Pluspunten

had 2 coderingen die verwijderd zijn, dynamiet nederland heeft het heel goed afgehandeld.

Pluspunten

Ze denken goed mee met je, stap voor stap overleg met de juriste. In mijn geval wat mag wel en wat mag niet gezegd worden.

De prijs

Pluspunten

Doen wat er is afgesproken.

Beter communicatie over de voortgang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beste 700 euro die ik heb uitgegeven in jaren. Ik begon aan het avontuur nogal sceptisch omdat het in mijn situatie het om een BKR notering van een bank ging maar ik wilde alles geprobeerd hebben. Ik wist dat dat een moeilijk verhaal ging worden. Mijn Dynamiet jurist heeft alle wegen verkend en besproken en was in de communicatie realistisch over de kansen van het verwijderen van de BKR notering. Uiteindelijk hebben we samen een strategie besproken en met succes. Geen enkele situatie is hetzelfde dus een succesvolle uitkomst is niet altijd gegarandeerd maar de manier van werken van Dynamiet sprak mij erg aan en rijmt helemaal niet met het beeld wat gegeven wordt door programma's als Radar bijv. Als je zeker wilt zijn dat je alles gedaan hebt om van je BKR notering af te komen is dit zonder twijfel je club.

Pluspunten

Uitstekende uitleg over de aanpak, goed op de hoogte gehouden en netjes afgewikkeld!

Pluspunten

Ik had nooit gedacht dat ze mijn A2 codering van de ING bank konden verwijderen.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.