2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Weet ik niet heb nog geen uitsluitsel over mijn dossier.

Weet ik niet mijn dossier is nog niet afgerond

Pluspunten

Één en al positiviteit over Dynamiet en haar medewerk(st)ers! Op 10/12 heb ik een case ingediend m.b.t. een A1-codering bij BKR dat een hypotheekaanvraag volledig in de weg zat. Geen bank die wilde/durfde te offreren... De codering betrof een R.O. / Restant Obligo (persoonlijke borgstelling uit een zakelijk faillissement), geen gemakkelijke... Ondanks de feestdagen is Dynamiet deskundig en voortvarend van start gegaan. Spoed (tegen een geringe meerprijs want wij hadden haast) betekent 6-8 weken, maar... Op 29/12 ontvingen we van BKR de melding dat niet alleen de negatieve registratie was verwijderd, maar ook het 'gehele' krediet. Alsof deze nooit had bestaan. Ondanks dat Dynamiet van tevoren geen 100% garantie kan geven: zij maakt waar wat ze belooft (en meer). Chapeau en heel erg bedankt voor alles, namens ons hele gezin! Op

Pluspunten

Dynamiet krijgt alles voor elkaar. Super bedankt!!

Ga zo door, niets op aan te merken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk

Als ik al die reviews lees over "wel 4 coderingen verwijderd"moet ik nu heel hard lachen. Bij mij een simpele A2 codering die al binnen 6 maanden was betaald en hersteld, geen enkele kans dat die verwijderd wordt door ING. Ik was al sceptisch en had het idee dat er nep-reviews tussen staan (gemaakt door bedrijf zelf) geloof ik het nu zeker. Na 1 maand en weinig inzet ( 1-2 brieven naar BKR-melder) krijg je bericht: Het is niet gelukt..... nee natuurlijk niet! Je moet wel meer inzet tonen voor dat bedrag. Dus klant betaald-hun salaris kan worden betaald-BKR notering blijft-klant dupe en verdrietig.

Pluspunten

Afspraken worden goed nagekomen snel en vakkundig wordt het probleem opgelost

Pluspunten

Goede informatie zonder gouden beloften. Mijn zaak is naar volle tevredenheid afgerond

Regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken. Dit was voor persoonlijk mij geen probleem daar ik Dynamiet de tijd gunde om de zaken goed en zonder druk uit te voeren.

Pluspunten

Na gebruik te hebben gemaakt van de Nationale HypotheekGarantie (NHG) hebben mijn ex-vriendin en ik één van de zwaarste BKR coderingen (A1) op onze naam gekregen. Met deze codering is het haast onmogelijk om bij een bonafide hypotheekverstrekker een hypotheek af te sluiten, wat mij heeft doen besluiten DN in de arm te nemen. Inmiddels 2 maanden verder en de codering is weg! DN hanteert een transparante service door periodiek een statusupdate te sturen en doet wat zij belooft. Zeker een aanrader!

Eigenlijk geen...

Pluspunten

Goede communicatie en een goed resultaat. Mijn dank

Pluspunten

6 sterren dus. Top bedrijf/organisatie. Gelukkiger had niemand me kunnen maken.

Heb ik niet. Ben tot tevredenheid geholpen. Een mooier kerstcadeau hadden jullie me niet kunnen geven. Echt een hele grote zorg minder voor ons. Jessica heel heel heel erg bedankt.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Punctualiteit. Klantvriendelijk

Pluspunten

Na een slechte start, door mijn toedoen en een klant die mij niet betaald een slechte start met Dynamiet Nederland gehad. Nu inmiddels daar voorbij. Communicatie verloopt goed via mail en word gebeld met status updates, heel goed! Ik heb 2 A-coderingen waar ik graag vanaf wil ivm het toekomstige kopen van woonruimte. Ik zit dus nog helemaal in de procedure. Maar wacht rustig af, maar heb goede hoop dat dit tot een positief resultaat zal leiden.

Pluspunten

Super team Mensen van afspraken

Pluspunten

Houden je goed op de hoogte en zijn goed in hun werk. Mijn A4 codering en 2 A2 coderingen zijn door tussenkomst van Dynamiet verwijdered bij het BKR

Pluspunten

ze doen wat ze beloven. Bij mij zeiden ze dat ze het misschien wel voor de kerst klaar hadden. Nou, ruim een week voor de kerst kreeg ik al bericht dat alles werd of was verwijderd. gewoon TOP

Pluspunten

Betrouwbaar,eerlijk, snel aan de slag ik ben heel tevreden over.

Pluspunten

Ik ben heel goed en vriendelijk behandeld door een ieder die mij heeft geholpen.

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Positief aan dit bedrijf vind ik dat ze precies gedaan hebben wat ik ze gevraagd heb, en dat is mijn negatieve codering weghalen ;)

Het resultaat mag er wezen, en daar draait het uiteindelijk om, en uiteindelijk nog redelijk snel, 6.5weken. Wat minder vond ik het dat ik na 6 weken belde, om te vragen hoe het er voor stond, en ik te horen kreeg dat ze nog wat documenten miste, het dossier daardoor nog niet compleet was. Terwijl ik die missende documenten 1 dag nadat ze erom vroegen, reeds had toegestuurd. Hoe kan in godsnaam een mail niet aankomen, terwijl ik aan deze kant zie dat hij verstuurd is naar hen? En waarom bellen/mailen ze dan niet na een paar weken, dat de missende documenten nog niet binnen zijn?? Dus ik was in de eerste instantie boos, ik dacht aan 6 weken tijdverlies. Dezelfde dag de documenten nogmaals gestuurd. 3 dagen later kreeg ik het bericht dat de BKR notering weg was. Ik heb het gechecked op Mijn BKR, en dat klopte!! Heel blij hiermee. Dus het bedrijf heeft zijn werk goed gedaan. En daarom raad ik het aan. Maar zorg er dus voor dat je een ontvangstbevestiging op al je mailcontact met hen hebt!!

Pluspunten

Vooraf bepaald resultaat wordt behaald.

Mag iets persoonlijker. Alles gebeurd per mail. Telefonisch contact kan soms net dat extra maken.

Pluspunten

Ben zoiezo positief omdat ze mijn BKR registratie eraf hebben gehaald

Ga zo door

Pluspunten

De (ruime) tijd die er wordt genomen voor het eerste gesprek. De updates over de genomen stappen. De snelle manier van handelen.

Pluspunten

Niks anders dan lof over dit bedrijf. Inmiddels een A2 codering en een A codering verwijderd. Het ging om Otto en Klingel. Super team en een hele goede juriste mevrouw J. Geers. Dikke pluim! Het kost wat maar dan heb je ook wat en wij zijn weer kredietwaardig voor een hypotheek / lening Kortom wij kunnen het iedereen aanraden.

Prijs = echt heel duur Communicatie moet naar mijn idee meer zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, alleen negatief Ze vertellen je sprookjes en doen beloftes totdat je het contract getekend hebt Betaling in 3 termijnen en hun regelen alles. NIET DUS Na de betalingen komen ze met verhalen waar je weer voor moet betalen terwijl we een vaste prijs hebben gemaakt. Vervolgens ga je hier niet mee akkoord omdat je een vaste prijs heb afgesproken en krijg je vervolgens een mail dat ze je dan niet verder kunnen helpen en het dossier sluiten. Dit zijn voor mij oplichtingspraktijken. Profiteren van mensen die een BKR registratie hebben waardoor ze bv. geen hypotheek krijgen enz. Ik raad het niemand aan, ga gewoon naar je eigen advocaat en betaal het geld liever aan hem. Het voordeel is ook nog dat je deze persoon kan spreken. Dynamiet reageert alleen als ze een betaling van jou binnen hebben. Ben zelfs aan het denken om hier verder mee te gaan, heb alles op papier.

Beloftes nakomen.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.