Pluspunten

Perfekt 1000% goed

geen

Pluspunten

voor mij hele snelle oplossing van het probleem

kon nog niets verzinnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was de moeite waard om het te doen. Ze hebben grotendeels kunnen verwijderen van de BKR registratie waardoor ik nu een huis heb kunnen kopen.

Pluspunten

Ik had een BKR 2 codering bij de Rabobank. Tijdens het eerste telefonisch contact werd mij duidelijk verteld hoe de gang van zaken was, het werd een spoedprocedure, omdat wij al de koopovereenkomst van een nieuwe woning hadden getekend. Bij vragen tussendoor wordt je ontzettend plezierig te woord gestaan, compliment! Binnen twee weken hadden wij bericht dat de codering was opgeheven. Super fijn! Bedankt Dynamiet!

Geen!

Pluspunten

Goede service en komen de afgesproken dingen na

Nvt.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de manier hoe mijn probleem werd behandeld. Ik had hele hoge schulden, wat achteraf allemaal verjaard bleek te zijn. Dankzij de professionele aanpak van de juristen in het bedrijf ben ik er binnen 7 maanden helemaal van af gekomen. Dit bespaarde mij een schuldsanering van minimaal 3 jaar. Er was goede communicatie en ik werd van alles op de hoogte gehouden. Nogmaals bedankt Dynamiet Nederland!

Ik heb geen tegenvaller opgemerkt.

Pluspunten

Vijf sterren. In korte tijd zo snel iets bereiken

Pluspunten

De daad bij het woord gevoegd, Spoedaanvraag gedaan en hebben ze ook gedaan. Toen ik belde voor een tussenstand, namen ze weer contact op met het betreffende bedrijf Erg tevreden over benadering en uitleg

Ik kan er geen vinden

Pluspunten

Snel en duidelijk. De map met de grafische toelichting over de werkwijze is geweldig.

Pluspunten

Direct contact/ goede bereikbaarheid gelijk opvolgen van vragen duidelijke afspraken en geen grappen achteraf

eigenlijk geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Communicatie naar mij toe was heel slecht

Alles

Pluspunten

Juiste advies en vooral (snelle)aanpak

Pluspunten

Hele duidelijke en snelle afhandeling van de BKR registratie. Ze informeren eerst uitgebreid over de kans van slagen en er word duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaan. Erg vriendelijk contact en binnen 2 weken was mijn registratie verwijderd! Enorm tevreden over het hele proces!

Pluspunten

Dit bedrijf helpt mensen en lossen de problemen van mensen op.

Nee ik heb geen verbeterpunten volgens mij is het bedrijf zo goed.

Pluspunten

Ik vind alles zeer proffessioneel hoe men met de klant omgaat. Mijn probleem werd gelijk grondig aangepakt en binnen een week waren alle problemem weg gepoest !

Pluspunten

Zeer uitgebreid ben ik geïnformeerd over de kans van slagen na uitleg van mijn codering. Heb hiervoor met andere partijen contact gehad om mijn codering te verwijderen en dit is dus niet gelukt. Binnen 4 weken heeft Dynamiet Nederland dit wel voor elkaar gekregen!! Dus top prestatie. De codering was een obstakel omdat ik geen hypotheek kon krijgen voor een huis. Nu is dit wel mogelijk!! BEDANKT DYNAMIET NEDERLAND!!

Alles is naar wens verlopen!

Pluspunten

Snel geholpen, duidelijke uitleg, goed op de hoogte gehouden van de voortgang en een positief resultaat :)

Pluspunten

No Nonsens bedrijf. klant wordt adequaat geïnformeerd over de stand van zaken. Vooraf prijsafspraak dus geen kosten achteraf

Pluspunten

Snelle reactie op vragen.

Iets vaker de klant op de hoogte houden. Niet eens per 4 weken maar bijvoorbeeld om de 2 weken.

Pluspunten

Ze komen hun beloftes na. Zeer professional

Kosten waren wat hoog..

Pluspunten

Heel positief over Dynamiet Nederland!! Ik had een spoedaanvraag gedaan, mijn BKR zou binnen 6 weken verwijderd worden, binnen 3 weken was die verwijderd. Tijdens het traject word je heel goed op de hoogte gehouden. Dankzij dit kan ik alsnog m'n huisje kopen!! Kost wel wat, maar dan heb je ook wat!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Persoonlijk, snel en houden je goed op de hoogte van de stand van zaken. Onwijs tevreden over het gehele proces!

Pluspunten

Goede service klantvriendelijk

Niets is perfect

Pluspunten

Houden je goed op de hoogte van alles..alles wordt duidelijk uitgelegd...ze doen hun best voor je..

N.v.t

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.