Pluspunten

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers, die ook aangeven of de kans van slagen reëel is, De kosten zijn ook zeer acceptabel ,en van te voren bekend ,mij hebben ze binnen 2 mnd 3 negatieve bkr registraties verwijderd .

Pluspunten

Daadkrachtig en woord is woord

Pluspunten

Medewerkers informeren keurig over de stappen die zijn uitgevoerd BKR is verwijdert!

Pluspunten

Men is altijd vriendelijk aan de telefoon. Update 14-11-2016: Naar aanleiding van mijn klacht is er met mij contact gezocht en is men tot de beoordeling gekomen dat mijn klacht op de meeste punten terecht was. Men laat onze zaak opnieuw in behandeling nemen door een andere jurist, aangezien men nog steeds denkt dat onze BKR codering aan te vechten valt. Mocht het onverhoopt niet (meer) lukken dan heeft men ons een compensatie toegezegd. Op het moment dat de BKR codering weg is of dat we gecompenseerd zijn zullen wij de beoordeling aanpassen. Update 17-01-2017 Het is Dynamiet Nederland na 2 maanden nu toch gelukt om onze BKR codering te laten verwijderen. Wij zijn hier ontzettend blij mee! Veel dank aan Mr. N. Edelschaap voor de professionele hulp en aan Dhr. Thakoerdien voor het honoreren van onze klacht.

Stuur niet alleen standaard mails, op een gegeven moment wisten we precies wanneer er een e-mail zou komen n.a.v. de eerder gestuurde mail. Zorg dat alle informatie goed in de standaard brieven en mails staan. De brieven zijn zo standaard dat er soms onjuiste informatie in staat, Kom je afspraken na en stuur de juiste (juridisch) informatie naar de betrokkene instanties. Wij zijn erg ontevreden over Dynamiet en hebben het idee dat we ons geld net zo goed in de prullenbak hadden kunnen gooien. Alles is standaard aan dit bedrijf. Ze zijn uiteindelijk na vele maanden net zover gekomen als wij al waren. Dit is mede te danken aan het verstrekken van niet juiste informatie aan de betrokken instanties. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aan een ieder afraden. Ik ben zeer verbaasd over alle 10-en die dit bedrijf krijgt, werkelijk onbegrijpelijk. Update 17-01-2017 Blijkbaar hebben wij te maken gehad met een medewerker die niet goed in haar werk was. Gelukkig voor Dynamiet Nederland werkt deze mevrouw niet meer bij hun.

Pluspunten

Ze hebben bij mij in zeer korte tijd mijn bkr notering laten verwijderen, ze hadden mij een zeer royale kans gegeven dat dit ging lukken en ze hebben het perfect voor elkaar gekregen zal dit bedrijf zeker bij andere mensen aanbevelen die een bkr notering achter hun naam hebben staan.

Pluspunten

Pluspunten

Snel, betrouwbaar

Pluspunten

Snel, vakkundig, vriendelijk, in 1 woord TOP!

Pluspunten

Ben heel goed geholpen , en me bkr was weg gehaald bij de anb, gelukkig kan ik nu me huisje kopen :) Dank je wel dynamiet ! Super

Ga zow door met de klantvriendelijk ! Erg leuke mensen die je helpen aan de telefoon. Topie

Pluspunten

Tijdens de telefonische intake werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan, alles werd helder en duidelijk uitgelegd. De vaste jurist die ik toegewezen kreeg was ook heel vriendelijk, al mijn vragen werden met geduld en netjes beantwoord! Dit bedrijf is echt een aanrader!

Pluspunten

Netjes geholpen en altijd bereikbaar

Pluspunten

Je word goed op de hoogte gehouden zonder er zelf achteraan te hoeven.

X

Het is wel vrij prijzig

Pluspunten

Zeer duidelijk en makkelijk benaderbaar

Pluspunten

Ze gaan voor je aan de slag. En na wat heen en weer bellen, zelf initiatief nemen, wordt de informatiestroom ook prima.

Mensen die in de schuldsanering hebben gezeten hebben een veel mindere kans op een positieve uitkomst dan bij mensen bij wie dit niet het geval is. Dus bedenk goed waar je aan begint. De voorlichting van te voren was iets te rooskleurig gesteld.

Pluspunten

houden zich aan de afspraken

geen

Pluspunten

Klant vriendelijk en altijd berijkbaar. Bkr registratie is dankzij dynamiet nederland verwijderd.

Pluspunten

Eerlijk informatief geen valse beloften

Pluspunten

Heldere communicatie, je weet wat je kan verwachten

Pluspunten

Binnen 6 weken van mijn negatieve bkr registratie af! Echt een super bedrijf!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Telefonisch redelijk bereikbaar

Betere communicatie naar de klant Genaakte afspraken nakomen. Weinig duidelijke overzichten. Pas als ernaar gevraagd wordt Niet altijd even fijne juristen in communicatie. Beloftes doen die moeilijk tot niet nagekomen worden Voor de reclame die gemaakt wordt, worden de punten niet goed nagekomen

Pluspunten

Toen ik belde om te vragen hoe of wat is mij netjes uitgelegd hoe Dynamiet Nederland te werk gaat. Er is mij een keus gegeven of ik met hen verder wilde. Ik heb de keus gemaakt om verder te gaan met Dynamiet Nederland. De communicatie met mijn contact persoon is prima verlopen. Niets op aan te merken.

Wellicht is het een optie indien de klant de factuur krijgt ook een status update te geven betreft het dossier. Indien alle betalingen al zijn voldaan iedere 2 weken een update aan de klant te geven

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.