Pluspunten

betrouwbaar,goede service,persoonlijk gericht,resultaat gericht

geen

Pluspunten

Het werd snel in werking gezet en we werden goed op de hoogte gehouden

Die hebben wij niet we zijn erg tevreden

Pluspunten

Komen na wat men belooft

In mijn casus geen verbeterpunten mogelijk

Pluspunten

Binnen 3 maanden bkr positief .!

Geen tips voor dynamiet , dank je wel

Pluspunten

Pluspunten

Echt top! Ze beloofden mij binnen een week mijn zaak af te ronden en wat denk :) geflikt!!! Bedankt jongens. Geen valse beloftes dus

Ook top dat je ze zaterdag ook kan bereiken :)

Pluspunten

Dit bedrijf opent je weg naar een tweede leven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke pitch, overzichtelijk proces.

Gedurende het dossier werd alle communicatie via mail en/of telefoon gedaan. Het zou nog beter zijn als een client een online inlog had waarin documenten geupload/download kunnen worden en je status/ontwikkelingen kunt volgen en nieuwe informatie zelf kunt toevoegen.Dynamiet heeft me goed geholpen met de negatieve registraties, ik had ook graag hulp gehad met de positieve registraties, waarover ik nog steeds onzeker ben of een bank daar stiekum toch over gaat vallen.

Pluspunten

Top bedrijf

Pluspunten

Geen worden maar daden top gewoon

Pluspunten

Toch heel snel gedaan

Meer informatie melden naar klanten

Pluspunten

Goede communicatie. Ik werd voldoende op de hoogte gehouden van de voortgang. Snelle afwikkeling en zeer tevreden eindresultaat

Pluspunten

Erg service gericht en snel in de correspondentie

Pluspunten

Reageren snel op mail. Ze hebben onze BKR notering weg kunnen krijgen waardoor wij verder kunnen met een andere woning.

Pluspunten

Had al 2 jaar een onterechte BKR registratie waardoor ik niks meer op afbetaling kon kopen. Dankzij de heren van Dynamiet ben ik daar nu van af. Goede service en klantvriendelijk.

Pluspunten

In het begin was ik ook wat onzeker, het leek inderdaad te mooi om waar te zijn. Niemand kan toch zo'n codering verwijderen? Ik dacht er 5 jaar aan vast te zitten. Maar ook voor mij hebben de medewerkers van Dynamiet Nederland mijn A2 codering weten te verwijderen. Keurig maandelijks een update over de voortgang van het dossier. Heel blij met het resultaat!

Geen verbeterpunten. Ga zo door!

Pluspunten

Binnen 5 weken onze A2 codering verwijderd door het snelle handelen. Top alleen maar lof!!!

Pluspunten

Ik heb op 24 maart contact met Dynamiet gehad en mijn zaak uitgelegd. Ik had een A2 codering, die ik in 2009 bij een faillissement had opgelopen. Ik zou hier tot 2019 last van houden en een hypotheek werd lastig. Het was mogelijk maar dan 12 % zelf financieren. Dynamiet wou mij helpen, omdat ik een goed inkomen had en kon aantonen dat ik goede jaarcijfers had vanaf 2011 en de kans op herhaling gewoon niet aanwezig is. Dynamiet hield mij volgens afspraak op de hoogte en donderdag 23 juni kreeg in bericht dat de codering was verwijderd. Ik ben erg blij en mij hypotheek is in een afrondende fase

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich redelijk goed bedrijf. Waren erg positief over mijn kansen voor verwijdering BKR, maar nu na veel geld betaald te hebben weigert Vesting Finance nog steeds de registratie te verwijderen. Uiteraard heeft het negatieve resultaat ook invloed op mijn beoordeling.

Beter resultaat halen.

Pluspunten

Het kost wat, maar ze leveren goed werk. Ik kan eindelijk verder gaan met mijn leven. Ze houden je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Er werd 3 maanden aangegeven maar het was binnen 7 weken al opgelost. Ik ben jullie zeer dankbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

A2 codering eruit gekregen. A3 codering met einddatum terwijl hij is ingelost niet verwijderd kunnen krijgen. Alleen maar 2 mailtjes gestuurd naar de ING bank, snel opgegeven. De codering alleen maar verlengd in mijn nadeel, Mooi praatjes over de fouten bij ing, die in mijn voordeel zouden zijn.

No cure no pay .

Pluspunten

Binnen ruim 3 maanden van mijn negatieve A3 coderingen af. ING bank was snel geregeld alleen DSB bank deed wat moeilijk maar uiteindelijk na telefonisch contact met de aan mij toegewezen Juriste werd ook de A3 codering van DSB bank verwijderd. Het zijn wel doorzetters bij dynamiet....ik kan niet anders zeggen dan dat ik het iedereen kan aanraden! Nogmaals hartelijk dank Dynamiet Nederland. We kunnen nu eindelijk ons droomhuis kopen!!

Ik heb geen verbeterpunen want ik werd prima op de hoogte gehouden zowel per mail als telefonisch! Ga vooral zo door!

Pluspunten

Bijna besloten om niet met Dynamiet in zee te gaan. Het klonk te mooi om waar te zijn. Niemand kon me helpen. Toch het risico genomen en met succes. Binnen 3 weken van m'n A3 code af. M'n hypotheek eindelijk kunnen afsluiten. Bravo Dynamiet.

Inloggen op de site om het dossier in de gaten te houden.

Pluspunten

- Vriendelijke medewerkers - Goed bereikbaar - Komen hun afspraken na Dynamiet Nederland heeft mijn negatieve BKR registratie code A23 binnen 2 maanden weten te verwijderen. Ik heb zelf een poging gewaagd maar ben door de verschillende instanties van het bekende "kastje naar de muur" gestuurd. Ook hebben de medewerkers van de bank mij op een verkeerde spoor gezet en heb hierdoor extra kosten moeten maken. Door de hulp van Dynamiet kan ik weer verder bouwen aan mijn toekomst en gezin, heb inmiddels een koopcontract met een gerust hart ondertekend. Ga zo door !

- Meer reclame maken - Kortere screeningsprocedure

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.