Pluspunten

Goede klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niks

Wat ze tot nu toe gedaan hebben kon ik zelf beter maar als dat niks opleverd neem ik stappen maar zover zijn we nog niet .ik hoop een beter einde

Pluspunten

Prima afhandeling !! Constant goede info over het lopende traject !!! Aardige mensen. Ga zo door !

Pluspunten

Ze hebben bij mij 2 BKR registraties weten te verwijderen. Was sceptisch vooraf maar echt geweldig!

Ik kan er geen opnoemen 123...

Pluspunten

Er werd snel en efficiënt gehandeld en altijd correct

Pluspunten

Doelgericht

Communicatie met de klant, moest er zelf te veel achteraan zitten.

Pluspunten

Zeer snelle en actieve club, die snel handelt en meedenkt met de aanvrager. Bovendien zeer goede en correcte mailwissel en telefonisch contact.

Enige is dat de facturen niet uitgeprint krijg..maar dat kan ook aan mij liggen. Zou mogelijk wat makkelijker kunnen door bijv. PRINT buttom te plaatsen. Nu moet ik hem eerst downloaden. Dan omzetten naar Pdf.

Pluspunten

Duidelijke service en goede communicatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

beter contact houden met de klanten niet te veel posetieve dingen in de maile zetten die je niet waar kan maken

Pluspunten

In augustus via de reclame bij Dynamiet terecht gekomen en na een paar gesprekken, heb ik mijn gegevens naar ze toe gestuurd. Ze maken een afspraak over de kosten en daarna gaan ze aan het werk voor je. Nu zijn we 6 maanden verder en voor 99% ben ik BKR vrij. Dynamiet doet wat ze beloofd en doen het werk voor je wat je als normale "burger" tegen aanloopt. Ik raad Dynamiet zeker aan.

In plaats van 1 keer per maand een mail, liever 2 keer per maand een mededeling. Het geeft dan meer een gevoel dat je niet vergeten wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dat ze snel zijn met de rekening sturen

dat ze stoppen met mensen voor de gek te houden. Dit bedrijf doet niets voor de klant. en dan proberen ze je af te schepen met een cadeau bon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kundig, vriendelijk, goed bereikbaar

Iets duidelijkere informatie over procedures en tijdsverloop voorkomen onnodige frustratie (waar overigens inhoudelijk ook Dynamiet niets aan kan doen).

Pluspunten

Staan je altijd vriendelijk te woord juiste inschatting over de tijdsduur van het traject. Echt aandacht voor de klant en zijn problemen.

Vaker een update geven over de stand van zaken.

Pluspunten

2 registraties Eentje is al weg!! Superblij!! als ze de andere ook voor elkaar krijgen(ik twijfel niet aan Dynamiet, maar of de tegenpartij toegeeft) dan ben spring ik een gat inmijn plafond. Bedankt!

GEEN

Pluspunten

Toppie!

Nee

Pluspunten

snelle afhandeling met positief resultaat na 3 weken ipv de verwachte 3 maanden. goede communicatie, goed op de hoogte gehouden zowel via mail als telefonisch.

geen

Pluspunten

Het bedrijf bleek tegen mijn aannames in zeer professioneel Eerst dacht ik dat het enkel beloftes waren die meer afhangen van het geld, maar ik was verkeerd. Ze zijn altijs aanspreekbaar en bereid om te helpen Voor elke vraag die ik had kreeg ik een antwoord, ik zou dit bedrijf aanraden

Pluspunten

Snelle acties en oplossingen

Flink aan de prijs

Pluspunten

Een A3 registratie van ICS is verwijderd met behulp van Dynamiet Nederland. De registratie stond al in 2001 voor een zaak uit 1996. Maar omdat de Crediteur pas in 2010 zijn schuld opeiste is de registratie veel te lang blijven staan en pas in 2012 als volledig betaald gemeld. Hij zou pas in 2017 verlopen. Dynamiet heeft geholpen met verwijderen. Ik had dit al veel eerder moeten doen! Nu kan ik eindelijk een Huis kopen.

Ik heb elke keer zelf om een update moeten vragen. Er was helaas geen Duidelijke strategie. Deze heb ik zelf aangedragen. De hele zaak heeft ongeveer 4 maanden gelopen. overigens buiten hun schuld om.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Duidelijk.

Pluspunten

alles nagekomen wat besproken was en alles kunnen verwijderen en had alle coderingen niet 1 maal maar 2 maal bedankt nogmaals.

kan niets verzinnen

Pluspunten

Duidelijke uitleg vooraf. Kort, bondig en leuk. Geen valse hoop.

Nee

Pluspunten

Alles

Kan niet veel zeggen

Pluspunten

Mevrouw Marris en Dhr. Oekelenburg (hopelijk schrijf ik het goed). Onze dank voor hun luisterend oor en deskundigheid!

Totdat mevrouw Marris onze zaak over nam, zeer slechte tot geen terugkoppeling van een medewerker. We kregen sterk de indruk hierdoor dat onze eerst zo hoopvolle zaak als verloren werd beschouwen en als zodanig behandeld werd. De medewerker beweerde zelfs dat zijn collega's bv helemaal geen spoed terugbelfspraken naar hem doorgestuurd hadden, dus met andere woorden: zij zouden niet de waarheid zeggen.

Pluspunten

het is gelukt mijn BKR notering weg te krijgen

Betere communicatie

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.