Pluspunten

keurig netjes te wordt gestaan , klant vriendelijk en meedenkend

Pluspunten

in een paar worden: duidelijk, snel en vriendelijke medewerkers. TOP

geen

Pluspunten

Vriendelijkheid, behulpzaam en verrichten uitstekende resultaten.

Pluspunten

doen wat ze beloven , codering verwijderd

meer heldere communicatie over voortgang

Pluspunten

Betrouwbaar, keurige afwikkeling en professioneel

Pluspunten

Zeggen waar ze voor staan. Ik wist dat ik in me gelijk stond, vandaar dat ik me niet bij die onterechte registratie heb neergelegd. Was bij voorbaat wel sceptisch, aangezien ik nog nooit van Dynamiet heb gehoord, en het een behoorlijke smak geld koste, maar het is het uiteindelijk helemaal waard geweest.

Zorg voor meer naamsbekendheid!! Nu kwam ik jullie toevallig tegen en met meer naamsbekendheid zou de weg naar jullie een stuk eenvoudiger te vinden zijn. Keep up the good work!!

Pluspunten

Ik zat al 2 jaar onterecht in bkr helaas. Het niet wetende van studentenrekening overzetten naar priverekening en wat daaraan vast zit. Bank heeft er geen enkel moeite voor gedaan totdat ik bij dynamiet kwam. 1 week later na aanmelding dynamiet kreeg ik een telefoon van bank dat ze me uit het bkr hadden verwijderd vanwege onterechtheid. Dus ze hadden het veeel eerder kunnen doen maar waarschijnlijk heeft het woord dynamiet al genoeg gezegd. Voor de rest erg tevreden met communicatie en informatie. Toppertjes allemaal, ben blij dat we als burgers jullie achter ons kunnen hebben. Groetjes

Alles is al toppunt niks om te verbeteren super!!!!

Pluspunten

Ik werd negatief gemeld bij het BKR. Ik dacht het allemaal zelf wel te regelen met wat gezond verstand, maar dit werkte niet. Heb toen Dynamiet Nederland om hulp gevraagd. Het is de beste keuze die ik heb kunnen maken. Binnen een dag was alles rond, en er werd duidelijk gecommuniceerd. Niet alleen kan ik dankzij Dynamiet Nederland eerder een hypotheek afsluiten, maar krijg ik ook nog eens te veel betaalde rente teruggestort van de bank. Ook bleek het document dat de bank had opgesteld niet voldoende te zijn voor een bkr-registratie. Had ik Dynamiet Nederland niet gehad dan zat ik volgende maand dus zonder woning.

Moest soms zelf bellen om naar de stand van zaken te vragen. Dit zou beter kunnen, maar het heeft geen invloed gehad op het eindresultaat.

Pluspunten

nu kan ik mijn droomhuis kopen door jullie hulp bedankt

meschien kan wel de prijs op basis van de probleem bepaald worden.

Pluspunten

Dynamiet doet wat ze beloven. Ze hebben gedaan wat ik gevraagd heb en dat was mijn A codering laten weghalen. Kan nu weer door met mijn leven. Dynamiet bedankt !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hebben gedaan zoals belooft.

Betere communicatie naar klant toe.

Pluspunten

Snel, direct, communicatief, duidelijk en verstaan hun werk

Pluspunten

ik heb er voor moeten betalen maar het is wel gelukt !! Zeer tevreden !!

Duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is gelukt om de registratie te verwijderen.

Communicatie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het uiteindelijk kunnen verwijderen van de registratie

slechte communicatie met de klant , je moet zelf bellen wat de stand van zaken is . prijs kwaliteit verhouding is wat uit balans

Pluspunten

In het verleden ben ik in een hele vervelende situatie terechtgekomen, hierdoor heb ik een negatieve BKR beoordeling gekregen welke absoluut onterecht was. Na jarenlang diverse paden te hebben bewandeld ben ik uiteindelijk bij Dynamiet terechtgekomen. Zij vonden mijn zaak een grote kans van slagen hebben, en zijn met mijn gegevens aan de gang gegaan. Na 4 maanden bleek dat er 1 halsstarrig probleem overbleef, dus geen verwijdering van de negatieve notering helaas. Na echter nogmaals contact te hebben gehad is besloten nogmaals deze schuldeiser aan te schrijven, gezien de toch wel uitzonderlijke situatie. En jawel,,,,, ook deze heeft uiteindelijk dank zij de inzet van de mensen van Dynamiet nederland besloten de negatieve notering te verwijderen. Sinds 2 weken dus weer een hele schone lei, dankzij de hulp van deze prettige juristen. Bedankt Marijn.

klein puntje, echter wel een belangrijk punt. Ik kreeg te horen dat het mogelijk een rechtszaak zou worden. De kosten hieraan verbonden, zouden bij verliezen van de procedure op mijn naam komen. Dit bedrag was mij helaas niet duidelijk gemaakt bij het ingaan van de hulpverlening. Verder ben ik werkelijk Fantastisch geholpen. Ga zo door, topbedrijf

Pluspunten

Duidelijk communicatie. Ze doen wat ze beloven. Maandelijkse update per mail werkte prima en bij vragen kon je altijd bellen. Mijn zaak hadden ze ingeschat voor 4 maanden en dit hebben ze volledig en naar tevredenheid afgewerkt en opgelost want ik ben BKR vrij!!!

Geen.

Pluspunten

Heb contact met Dynamiet gezocht omdat ik van mening was dat mijn negatieve BKR registratie onterecht was en door bemiddeling via Dynamiet is deze negatieve codering netjes verwijderd. Na een klein vooronderzoek heft Dynamiet beoordeeld dat deze zaak haalbaar was en zijn deze toen netjes aangegaan. Keurige afhandeling en duidelijk communicatie.

Er mag wel iets meer communicatie zijn omtrent openstaande zaken, maar daar speelt ook een stuk gevoel mee, voor de person die Dynamiet inschakelt zijn de belangen meestal vrij hoog, en dus wil je graag meer op de hoogte gehouden worden. Voor het eindresultaat heft dit weinig invloed, maar gevoelsmatig is het prettig om iets vaker op de hoogte te worden gehouden.

Pluspunten

Altijd vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Tot stand komen van de overeenkomst, snel zakelijk en duidelijk. Eerste reactie termijn van dynamite

Ik zou een maandelijkse update krijgen, na een maand en een week heb ik geïnformeerd. Inmiddels was mijn registratie verwijderd, ik wist dat toen nog niet. Ook heb ik nu nog geen informatie waarom de registratie is verwijderd op grond waarvan. Ik hoop deze informatie nog te ontvangen.

Pluspunten

prettig contact met de medewerkers. duidelijke informatie over de gang van zaken. Ik ben blij dat ik in zee ben gegaan met Dynamiet, ze hebben mij goed geholpen met het oplossen van mijn probleem met de BKR.

Pluspunten

Klanten service & snelheid van dossier afhandelen

Kosten iets te duur

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.