Pluspunten

Snelle hulp, zeer klantvriendelijk. Houdt zich aan alle gemaakte afspraken

Ik heb geen verbeter punten. Voor mij was de hulp van dynamiet een 10!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aan het begin van het traject wordt je enthousiast en vlot geholpen en te woord gestaan. Ik weet niet zeker of dit gemeend is of dat dit vooral is om dat er dan nog iets te verkopen is. Gezien de neerwaartse trend nadat " de koop gesloten" was, vermoed ik het laatste.

Eerlijker zijn over wat er gedaan wordt voor de overeengekomen kosten en ook had ik meer en betere follow-up verwacht. Als je bedrijf Dynamiet heet dan mag je wel wat (pro) actiever zijn en ook echt voor je klanten opkomen. Helaas was dat in mijn geval niet zo en ben ik in feite veel geld kwijt voor geen resultaat.

Pluspunten

De eerste kennismaking en afspraken verliepen zeer professioneel welke hoge verwachtingen schepte. De zaak is meer dan voortreffelijk behandeld en met zeer positieve afloop in een zeer kort tijdsbestek van nog geen 3 maanden. Echt super goed geregeld. Blij dat er ook nog organisaties zijn die weten hoe ze moet het logge orgaan als banken en BKR om moeten gaan om het recht van een natuurlijk persoon te behalen. Chapeau! Dank voor jullie geweldige inzet in deze en ga zo door om andere gedupeerde te helpen zodat zij de toekomst weer vol geloof in onze staat tegemoet kunnen zien.

Mijn advies qua verbeterpunt is communicatie met de klant tijden het proces. Het zou prettig zijn als gedurende het proces de status kan worden gedeeld zodat men weet wat er is verzonden en ontvangen en in welk stadia het totale proces zich bevindt zonder dat de klant hier zelf om moet vragen. Dit staat professioneler waardoor je als Dynamiet altijd vanuit een positieve situatie regeert. Een klant die niets hoort krijgt altijd argwaan en is daardoor wat prikkelbaarder in de communicatie. Mijn tip. Informeer en deel de informatie en saus hierdoor sta je altijd in welke situatie dan ook met 1-0 voor. Succes met jullie goede job.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke mensen, goed geholpen

jammer dat er zoveel voor moet betalen

Pluspunten

Zeer goede servies komen de afspraken na voor een zeer goede prijs hebben me.super goed geholpen

Pluspunten

snel, duidelijke uitleg

wat regelmatiger de cliënten op de hoogte houden.

Pluspunten

Komen alle afspraken na. Duidelijke communicatie zowel telefonisch als per e-mail. Ze hebben ons perfect geholpen zodat wij nu weer verder kunnen!

Geen verbeterpunten te bedenken

Pluspunten

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Ik zou het werkelijk niet weten. Meer publiciteit misschien.

Pluspunten

Doen wat ze beloven Elke week contact

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Alleen maar losse beloftes en erg slecht bereikbaar. Na het tekenen van overeenkomst was de communicatie minimaal. Ze zijn wel snell met incasseren van het geld. Enige wat Dynamiet heeft gedaan is 3 standaard brieven gestuurd naar Lasercards verder niets. Ze zijn nog erger dan creditcard maatschappijen.

Pluspunten

Transparant en snelle werkwijze

Pluspunten

Komt afspraken na

Prijs

Pluspunten

De vriendelijkheid en duidelijke uitleg

Pluspunten

We zijn geweldig geholpen door Dynamiet. Bij vragen hadden we heel snel antwoord. Vriendelijke en professionele mensen, wat ze beloven daar staan ze voor.

Pluspunten

Het proces netjes afronden.

Pluspunten

Bekwaamheid, kennis en doelmatig.

Initiatief ging meestal van mij uit. Alle BKR registraties op mijn naam zijn verwijderd. De gezamenlijke registratie van SNS op mijn als mijn vrouw naam bleef gedeeltelijk staan. Daarom aanzienlijke vertraging voor het oversluiten van de hypotheek met NHG. Deze wil een blanco registratie BKR. Kost maanden hogere rente.

Pluspunten

Goede communicatie en zeer snelle service

Slechte prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

Pluspunten

- Betrouwbaar - Maakt beloftes waar - Snelle communicatie

- Enige minpunt is dat de doorlooptijd wat lang is

Pluspunten

Het gewenste resultaat en de goede informatie die ik kreeg als ik contact opnam

Geen tips

Pluspunten

Het waar maken wat er gezegd word

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden met de service van Dynamiet Nederland, mijn BKR notering is binnen 4 maanden verwijderd! Ik kan nu eindelijk weer een creditcard nemen en gaan informeren voor een hypotheek:)

Pluspunten

heel goed geholpen ben echt meer dan te Vreden

Pluspunten

Mijn ervaring is dat Dynamiet Nederland precies doet wat ze zeggen! Ze zijn professioneel, grondig en objectief. Ze staan naast de klant en lijnrecht tegenover de logge, trage en beklemmende instituten en ik ben enorm geholpen. Mijn dank is groot!

Ik kan alleen maar noemen dat ik tussentijds een update kon gebruiken maar dat was meer voor mijn gemoedsrust. Die tijd is blijkbaar benut voor het aanpakken van het probleem en dat is uiteindelijk waar het om draait. Nogmaals bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een A2 code en nu alleen een A code.

Geen totaal oplossing gekregen, zoals mij was beloofd. Ik had liever gewild dat de code A ook verwijderd zou worden. Duurde ook allemaal erg lang.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.