3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar, zeer klantvriendelijke klantenservice, komen afspraken na en houden je op de hoogte van de procedure.

Pluspunten

Maken beloftes waar Hebben veel geduld Zijn altijd vriendelijk Leggen alles goed uit Houden je volledig Up to Date

Pluspunten

Erg duidelijk. Snel en klantgericht gehandeld.

De kosten vind ik aan de hoge kant. Ik vind dat de kosten bepaald moet worden aan de soort zaak (soort BKR codering). A1 BKR codering met een herstel melding moet gewoon goedkoper worden voor de cliënt.

Pluspunten

Dynamiet nl heeft gedaan wat er werd beloofd! Na het navragen en het opvragen, hebben wij 2 maal contact gehad in 4 weken tijd.De betaling kon in gedeeltes en hoefde niet vooraf voldaan te worden. Zij gingen gelijk aan de slag voor ons. de belofte was ongeveer 8 weken, maar na 4 weken kregen wij al een enqueteformulier per mail, de dag daarna de uitslag: Missie geslaagd, over 7 dagen is uw BKR verwijderd!

geen! wel wil ik u vriendelijk bedanken voor de geleverde service!

Pluspunten

Dit is een bedrijf met zeer deskundige medewerkers die een professionele, no nonsense beleid hebben. Super service! Binnen 3 maanden was ik geholpen. Top!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat het niet gelukt is. Dynamiet valt in principe weinig te verwijten, ik kreeg bij het begin al te horen dat de slagingskans erg klein was, maar ik heb zelf gekozen om toch maar een poging te wagen. Ik had een A3 code en nu alleen een A2, dus ik ben er toch wel iets mee opgeschoten, de vraag is alleen kan ik nu wel een financiering krijgen.

Nee

Pluspunten

Ze flikken het gewoon !! Afspraken worden nagekomen.

Meer contactmomenten

Pluspunten

Zeer correct en uitermate vriendelijk geholpen, beloftes nagekomen en binnen 6 weken resultaat. Super.

Misschien online tool waarbij je inzicht hebt in de status van het dossier.

Pluspunten

Prima bedrijf !!!!! Je kan echt geloven wat ze jou beloven !!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd netjes aangesproken en de uitgleg is duidelijk en concreet. Verder ben ik heel erg tevreden over de service toen mijn traject met spoed behandeld moest worden. Daardoor is het gelukt om optijd de starterslening aan te vragen! Bedankt!

De gemaakte afspraken zijn niet altijd nagekomen; zoals terug gebeld worden en de doorlooptijd van mijn traject is ook langer uitgevallen dan gepland.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen. Snel en goed behandeld. Snel antwoord op eventuele vragen! Kortom, prima bedrijf om zaken mee te doen!

Geen, alles was perfect geregeld!

Pluspunten

Snelle antwoorden

Aftersales. De sns bank zegt de codering te verwijderen. Helaas hadden ze het niet correct doorgevoerd.

Pluspunten

Wat mij in 10,5 jaar niet is gelukt heeft Dynamiet Nederland wel voor elkaar gekregen! Eindelijk ben ik van die vervelende BKR notering af! Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben kennis van zaken. Als zij een mogelijkheid zien om een notering te verwijderen dan lukt het ze dus ook. Ze zullen niet zomaar een zaak aannemen als er geen kans is op verwijdering. Ik ben blij dat ze bestaan!

Iets meer op de hoogte gehouden worden van de vordering van het dossier.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Binnen 8 weken van bkr af! Doen wat ze beloven!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

doen wat ze zeggen

geen

Pluspunten

Snelle service, in maart alles opgestuurd en nu al mn codering bij BKR in Tiel verwijderd. Het was een zaak bij de Wehkamp uit 2004, dus dit zal wel meegespeeld hebben. Ik ben in ieder geval blij dat het nu opgelost is. Ik wilde dit eerst zelf oplossen maar de Wehkamp had geen gegevens meer over mijn openstaande schuld, dus ik dacht dat het na 5 jaar weer verwijderd zou worden. Maar als je niets doet bij een negatieve registratie die niet is afgemeld, dan blijft de codering dus gewoon staan. Dit wordt niet vanzelf verwijderd na 5 jaar, wat ik dus eerst dacht.

Pluspunten

Een snelle en zeer fijne procedure

Pluspunten

Gelukkig van de negatieve bkr registratie af nu kunnen we eindelijk ons droomhuis kopen

Meer op de hoogte houden van stand van zaken houden verder top dankje wel

Pluspunten

Snelheid, stiptheid en deskundigheid

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.