Fantastisch!

Door een ogenschijnlijk simpele miscommunicatie tussen mij en de bank tijdens mijn verblijf in buitenland is er een BKR A registratie ontstaan. Wat een simple miscommunicatie was is uitgelopen op een A3 registratie. Eenmaal terug in Nederland bleek deze notering mij bij alles tegen te werken en kwam mijn privé leven en carrière op het spel te staan. Overleg met de bank over het aanpassen van de registratie (het krediet was al beëindigd )was onmogelijk; je word afgesnauwd bij vraag om extra info, de persoon wie je document beoordeelt is er nooit. Het leek een enkeltje naar het buitenland weer te worden, tot er Dynamiet, en in het bijzonder heer Speelman, was. Uitermate professioneel, snel en doeltreffend; binnen 3 maanden was de registering weg en kan ons leven toch in Nederland verder gaan. Duizendmaal dank!

Beloftes waargemaakt, alle BKR registraties verwijderd

Dynamiet Nederland heeft in mijn geval de beloften waargemaakt, alle BKR registraties zijn ongedaan gemaakt, ook al was er een bedrijf die in eerste instantie niet mee werkte, kon Dynamiet Nederland in een tweede poging toch deze partij overtuigen de registratie te verwijderen, en daarmee het mogelijk maken dat ik een hypotheek kon gaan afsluiten.

Super goed geholpen! Echt Super!

Dankzij Dynamiet onze nieuwe woning kunnen betreden! Echt super!

Master op mastersssssss

Ik heb deze negatieve bkr als verrassing op mijn naam komt te staan dus mensen hebben sommige Info van mij gebruikt en ik komt op negatieve bkr te komen staan ik was heel nerveus en kwaad ik heb de nummer van Dynamiet Nederland gekregen ik heb ze gelijk gebeld. Een ding kan ik zeker zeggen ik raad iedereen die een negatieve bkr heb aan de duer van Dynamiet Nederland kloppen deze mensen staan meer dan klaar om je te helpen uit de sh..... te komen. Ik ben nu bkr vrij dus positief door aan de deur van Dynamiet Nederland te kloppen ik heb geen woorden om te bedanken en zeker aan mijn contract persoon Lisa petje af voor jullie allemaal en dankjewel aan de hele team van Dynamiet Nederland.

Vera van Vliet heeft mij zeer goed geholpen met een spoedverzoek om onze BKR registratie te verwijderen, dit is succesvol gelukt en heeft voor ons gezorgd dat wij alsnog de hypotheek voor onze droomwoning kunnen krijgen.

Super blij met samenwerking en service

Super blij met samenwerking en service uitslagen van verwijdering van bkr binnen 8 weken gekregen zo als beloofd 100% professionals in het zaak zelf en het service is echt een aanrader ben blij dat ik samen heb gewerkt met dynamiet nederland

Lange adem

We moesten allebei de kanten een lange adem hebben om het voor elkaar te krijgen maar door een fijne samenwerking met de werknemer van Dynamiet en er steeds bovenop te zitten is het gelukt om de BKR registratie te verwijderen.

Moeite en geld waard !!

Super blij met de service en de samenwerking . Ik was eerst heel sceptisch en durfde het niet aan omdat het best veel geld is ik was bang dat de coderingen niet verwijderd zouden worden omdat het om best zware codering ging. Maar ben heeeel blij dat ik het toch heb gedaan het heeft niet lang geduurd en er zijn 3 coderingen binnen 4 weken verwijderd . Heel erg bedankt Walid je hebt me super goed geholpen en elke x op de hoogte gehouden ! ZEKER EEN AANRADER

Snel geholpen en uitstekend resultaat.

Ik heb Dynamiet Nederland ingeschakeld om mij te helpen met 2 negatieve BKR-Registraties te verwijderen. Binnen een week waren beide registraties er af. Geweldig resultaat en erg snel. Ontzettend tevreden!

Geweldig!

Dankzij Sarah is mijn codering verwijderd en hebben wij onze droomwoning kunnen kopen! Wat een inzet, vertrouwen, expertise maar vooral betrokkenheid. Je bent geen nummer bij Dynamiet maar een echt persoon!

Ik raad dit bedrijf van harte aan om negatieve vermeldingen in BKR te annuleren.

Ik wil Dynamiet Nederland bedanken voor hun professionele ondersteuning bij het opheffen van mijn negatieve kredietrapportage bij BKR. Dankzij hun vastberadenheid en efficiëntie was ik in staat om mijn kredietstatus in zeer korte tijd te verbeteren. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan!"

Geweldig geholpen!

Dynamiet heeft ons heel goed geholpen. Ook al hadden we een lastige tegenstander, de ING. Steeds weer werd er een luisterend oor geboden en hadden we overleg over het vervolg. Uiteindelijk is de notering verwijderd zonder dat het een gerechtelijke procedure werd. We zijn nu aan het zoeken naar ons droomhuis. Ik ben Dynamiet eeuwig dankbaar en kan ze aan iedereen aanbevelen!

Wat hebben zij mij geweldig geholpen met 2 van mijn bkr registraties te laten verwijderen. Echt een aanrader voor iedereen.

Dynamiet Nederland

Ik ben zeer tevreden over Dynamiet Nederland. Ik ben ze ontzettend dankbaar. Zij hebben mij goed geholpen. Alles was duidelijk en ze waren super snel. De medewerkers zijn heel vriendelijk aan de telefoon en correct en duidelijk. Ik wil mevrouw Sarah van den Berg bedanken voor haar geweldige en coöperatieve inspanningen om ons te helpen met deze grote last die ons heeft uitgeput. heel erg bedankt voor jullie interesse.

Superlijm droomhuis gekocht

Na m’n bkr ingelost te hebben en 2 van de 5 jaar erop erop te zitten met m’n vrouw toch graag een andere koophuis willen kopen samen door m’n coderingen was dit onmogelijk na veel bellen en ellende wilde abn AMRO m’n codering absoluut niet verwijderen. Op internet dynamiet tegengekomen en besloten erop te wagen ergste geval zou het m’n 1700€ kosten maar dan wel rust in m’n kop en nog drie jaar maar moeten wachten vanaf het begin tot eind wat 6 weken ongeveer gestuurd heeft heeft Vera een hele lieve dame mij bijgestaan en een wonder verricht vandaag is m’n codering verwijderd en kunnen we onze droom verwezenlijken ik kan Vera zeker aanraden want ze heeft ons zo goed geholpen van a tot z

Super bedrijf!!

Ik ben zeer tevreden over Dynamiet Nederland. Ik ben ze ontzettend dankbaar. Zij hebben mij goed geholpen. Alles was duidelijk en ze waren super snel. Binnen 2 maanden was alles weg. De medewerkers zijn heel vriendelijk aan de telefoon en correct en duidelijk.

Uitstekend geholpen door Walid Rabat. Hartelijk en vriendelijk contact.

Super goed!!!!

Snelle en professionele service, vriendelijke en hartelijke medewerkers, bereid om te helpen bij het oplossen van problemen. Ik raad DYNAMIET aan!!!

Super geholpen

Erg fijn en snel geholpen. Erg kostbaar, maar het heeft gewerkt.

Een professionele team

We zijn zeer tevreden over Dynamiet Nederland. We hebben in het verleden, namelijk zelf geprobeerd om van de BKR-registratie af te komen, maar de ING - Bank werkte helaas niet mee! We hebben contact opgenomen Dynamiet Nederland. Na een goed gespreek met één van de Juristen en mijn stukken had door genomen, werd meteen gezegd dat de registratie allang verwijderd moest worden , omdat het al langer dan 5 jaar was. Met hulp van de professionele team van Dynamiet Nederland zijn wij eindelijk verlost van onze codering. We willen het team en meneer Kocak heel erg bedanken voor het werk en inzet.

Top prestatie

Contact was goed en duidelijk. Hoe zij te werk gaan het proces. Alles wat duidelijk zeker je geld waard. Goed en behulpzaam.

Dynamiet Nederland ging slagvaardig aan het werk

Na het betalen van m’n eerste deel, gingen ze direct aan het werk en hebben ze mij alle informatie gevraagd om aan te leren. Op basis hiervan gingen zij aan de slag en na drie weken was m’n negatieve bkr notering verwijderd. Ik ben als normaal mens behandeld door mijn jurist en er was sprake van een groot vertrouwen. Ik kan ze echt aanraden.

Geweldig!

Ik wilde graag een review schrijven om mijn oprechte dankbaarheid te uiten voor Dynamiet en Dhr. Walid Rabab. Ze hebben me echt geholpen in een situatie waarin ik aanvankelijk twijfelde. Ik was bezorgd over de kosten en of het bedrijf wel akkoord zou gaan, maar Dynamiet en Dhr. Walid hebben me gerustgesteld. Wat me echt opviel, is dat ze zeker van hun zaak waren en me eerlijk hebben verteld wanneer iets wel of niet mogelijk was. Dhr. Walid Rabah is een zeer bekwame jurist die precies weet wat hij doet. Hij heeft er echt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik succesvol uit de situatie kwam. Ik ben zo dankbaar dat ik nu BKR-vrij ben en dat heb ik echt aan Dynamiet en Dhr. Walid te danken. Ze hebben me gesteund en me geholpen om sterk te staan. Het voelt geweldig om dit samen te hebben bereikt. Nogmaals, ik wil mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Dynamiet en Dhr. Walid Rabah. Ze zijn vastberaden en zeer professioneel. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft. Yusra

indrukwekkend !

Onwijs goede dienstverlening, na bijna 9 jaar schuldhulpverlening en een registratie bij BKR voor 5 jaar bleek het niet mogelijk om een woning te kopen. Hierop heb ik dynamiet Nederland ingeschakeld en na eerst een afwijzing van ABN een bezwaar ingediend, en nu dan toch geen registraties meer. Ik ben in het bijzonder mijn contactpersoon Walid dankbaar voor zijn inzet, zonder hem was het niet gelukt.

Voor Sarah van den berg wat een top advocaat.

Ik had 6 Bkr registratie staan en dat is allemaal verwijderd door het bedrijf Dynamiet.NL Wat ben ik Sarah van den berg dankbaar En kan ik me leventje weer oppakken met me zoontje met een beperking. En zal het me wat makkelijker maken in de toekomst Nogmaals dank je wel Sarah van den berg Zeker een aanrader ze gaan door het vuur voor je

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.