Pluspunten

communicatie is goed ze maken waar wat ze zeggen ben zo blij dat ik ze heb ingeschakeld

Pluspunten

Daadkrachtig handelen. Duidelijke uitleg tijdens het intake gesprek.

Vaker contact met de klant opnemen mbt de voortgang

Pluspunten

Je hebt 1 contactpersoon die jou dossier behandeld je weet met wie je wat afspreekt

Pluspunten

Goede snele oplossing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was spoed.. dit is zeer snel en goed opgepakt. Zijn van alles op de hoogte gehouden!

Pluspunten

Goede intake gesprek, communicatie via mail duidelijk, goed bereikbaar, en duidelijke stappenplan.

Kopieën van verzonden brieven/mail met de klant overleggen zodat die meer inzicht heeft hoe het allemaal verloopt.

Pluspunten

We zijn verlost van onze BKR A2 notering, Binnen 4 maanden na opstarten van onze case is deze door hulp van Dynamiet omgezet naar een 3 notering. Omdat wij geen 3 jaar wilden wachten op de verjaring van deze notering (we wilden graag een huis kopen) Hebben we hebben we uiteindelijk wel moeten schikken met de tegenpartij, maar als wij dit zelf hadden moeten doen, dan was dit misschien niet gelukt en/of veel te lang geduurt. De mensen van Dynamiet hebben alles goed uitgelegd en ons op de hoogte gehouden van de voortgang. We zijn blij met de uitkomst.

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

Het is wat aan de dure kant. Maar wat is zo'n bedrag als je een hypotheek wil afsluiten en het lukt niet door een BKR codering. Ik had in het begin erg mn twijfels over dit bedrijf, maar we hadden geen keus dan het risico te lopen. Dit gedaan, en ze hebben alles waargemaakt. Uiteindelijk toch nog een half jaar bezig geweest, maar dat lag aan de Rabobank.

Pluspunten

Goede informatie over de zaak

Pluspunten

Gewoon alles, een Vette 10 voor dit bedrijf.

Pluspunten

Dynamiet Nederland reageerde snel op een urgente zaak die ik bij hen had neergelegd. De vriendelijke contacten, de professionele wijze van communicatie ervaren ik als zeer prettig. De terugkoppelingen zijn snel. De zaak was snel afgerond, kortom; een uitstekende service.

Niet

Pluspunten

goed geholpen aardige mensen aan de telefoon verder geen klachten

Pluspunten

Ze komen hun afspraken na Binnen 2 maand ben ik van mij bkr af Bedankt dynamiet Nederland

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie, komen afspraken na en helpen je waar mogelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers

Beter contact met klanten onderhouden. En in het begin eerlijk zijn. Heel jammer dat er in begin werd gezegd dat het haalbare kaart was. We moesten wel wat meer betalen dan anders maar het zou voor 95% goed komen 100% ging niet maar we werden belemmerd in onze financiele groei en dit mocht niet. Heb vanaf begin aangegeven hoe de situatie was maar uiteindelijk na vele malen zelf contact op te moeten nemen een nee te horen gekregen. En een juridische procedure heeft volgens uw telefoniste weinig of geen kans van slagen. Rara hoe kan dit. Erg jammer dynamiet. Dat zon goed vermogend stel met een grandioos financieel draag vlak toch niet kan winnen

Pluspunten

goeie werk gedaan Duidelijk.email's en correct

Geen verbetering punten

Pluspunten

Goede intake gesprek Goede resultaat

Pluspunten

Ik ben augustus 2014 gaan informeren bij Dynamiet Nederland naar de mogelijkheden om 3 registraties BKR DEXIA en een woekerpolis van mijn naam te halen. Zijn gaven mij aan na het intake gesprek dat zij deze registraties in 4 maanden van mijn naam konden halen. Op 24 november 2014 waren alle registraties van mijn naam af. HULDE. Ik wil dynamiet Nederland bedanken voor hun werk en duidelijkheid over de kosten. Goed contact en elke maand en update.

geen

Pluspunten

Duidelijke communicatie en juiste advies.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke en eerlijke uitleg plan van aanpak. Vriendelijke helpdesk. Beloofde aanpak wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd.

Periode tussen dossier updates zijn m.i. iets te lang.

Pluspunten

Hele prettige samenwerking gehad met Dynamiet Nederland, ze hebben uiteindelijk de (onterechte) negatieve codering kunnen laten verwijderen waardoor we weer verder kunnen met ons leven. Verder ook positief dat ze het bedrag in termijnen laten betalen en ze je financiële situatie blijven monitoren in de toekomst.

Pluspunten

In 2 maanden mijn negatieve bkr opgelost

Pluspunten

Resultaat behaald. Duidelijk contact, overleg.

Een klein puntje: een iets sneller handeling/bericht of contact bij een controle juiste afhandeling.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.