geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer tevreden over de diensten van Dynamiet. Ze komen hun beloftes na en hebben mijn probleem zeer snel opgelost. Het contact was altijd zeer vriendelijk en met regelmaat. Ze houden je goed op de hoogte over de status van de geleverde dienst. Zeer tevreden dus en mocht ik juridische hulp nodig hebben kom ik zeker bij ze terug!

Niks aan toe te voegen.

Pluspunten

Geachte heer/ mevrouw Als een klant , ik vond heel goeie medewerking van Dynamit Nederland. eerlijkheid, medewerken, meeluisteren,heel goeie contact ,verantwordelijkheid , en zorgzaam ik vond priema ,bedankt

Pluspunten

doen wat ze beloven binnen 3 maanden probleem opgelost vriendelijke medewerkers en zeer behulpzaam. een echte aanrader.

Pluspunten

Dit bedrijf is echt de definitie van klantenservice, klantgerichtheid betere woorden heb ik er niet voor.

Pluspunten

Snel Makkelijk Goed geregeld

Prijs.. daf hield me in het begin erg tegen

Pluspunten

Als je om informatie vraagt krijg je gelijk antwoord! We zijn netjes en correct geholpen. Zeer tevreden en nooit gedacht dat we zo'n goede uitkomst zouden krijgen. Nogmaals heel hartelijk bedankt namens ons

Iets meer info over de stand van zaken zou fijn zijn, maar dat is geen kritiek want als je er zelf om vraagt krijg je direct antwoord.

Pluspunten

Zere snele afhandeling en het is zeker de moeite waard!!

Pluspunten

Goede organisatie

geen

Pluspunten

Perfect geregeld, had zelf al de hoop bijna opgegeven na al mijn eigen pogingen.. Dynamiet heeft het toch mooi voor elkaar gekregen. petje af.

Pluspunten

Snel ,betrouwbaar en gespecialiseerd in een doel! Bkr problemen oplossen!

Pluspunten

Eerste gesprek gehad papieren thuis gestuurd mocht ze ook naar hun toe mailen zondag kreeg ik bericht dat ze me gegeven op hebben gevraagd bij de bkr nu maar wachten heb vertrouwen :-D en dat we dan ons droomhuis kunnen kopen

Pluspunten

zeer snel resultaat. binnen twee maanden van mijn bkr coderingen af. vriendelijk te woord gestaan en zeer goede communicatie en uitleg. absolute aanrader...

geen

Pluspunten

Ben zeer tevreden over hoe ik te woord gestaan wordt, en hoop dat alles snel tot een goed eind komt.

Pluspunten

We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken en na een lang wachttijd eindelijk BKR vrij! we danken jullie dan ook voor dat jullie ons zo goed geholpen hebben!!

ik zou niet weten, voor hulpzoeker heb geduld!!

Pluspunten

Snel afgehandeld

Pluspunten

Was verteld dat het drie of vier maanden zou duren. Binnen vier weken was de negatieve notering verwijderd! Wordt nu nog gewerkt om ook de herstelcode weg te halen, dit wachten we nog even af. Tot zover zeer tevreden over de dienstverlening. Kosten vallen erg mee, zeker in verhouding wat je er voor terug krijgt!

Pluspunten

regelmatig contact met aanvrager, met updates

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is jullie gelukt te doen wat ik wou !!!!

Ik moest vaak zelf bellen en of mailen om te vragen hoe alles was! Meer aandacht voor de klant, laat weten hoe gaat al heb je nog niks nieuws!

Pluspunten

Meer dan tevreden over Dynamiet, Onderneming met daadkracht

Pluspunten

Bedrijf met klant centraal! Service! Kennis! De enige in Nederland die slagkracht heeft als het om BKR gaat. Professionieel. Heerlijk om mee samen te werken, te sparren. Kennis en kunde op top niveau

Zou ongelooflijk helpen als Dynamiet banken en verzekeringen net zoals zij BKR aanpakt, achter het tuinhek houden!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over Dynamiet. Na 4 maanden ben ik eindelijk van die negatieve BKR af! Heeft mij 18 jaar geduurd om vanaf te komen. Het ergste is, dat je schulden hebt die jezelf niet heb veroorzaakt, maar een ander. Ik kan eindelijk positief de toekomst in en nieuwe auto lopen zonder enkele afwijzingen.

Geen verbeterpunten

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.