Pluspunten

TOP SERVICE! Hartelijk dank voor het verwijderen van de coderingen, woorden schieten mij te kort. Ik zal jullie bij iedereen aanraden die ik ken.

Ik zou niet durven

Pluspunten

Via een hypotheekadviseur kreeg ik te horen dat ik door een registratie geen hypotheek kon afsluiten. Diezelfde avond heb ik me aangemeld bij Dynamiet Nederland. De volgende ochtend werd ik al gebeld, dezelfde middag de jurist aan de telefoon om de zaak te bespreken. De snelheid van handelen, de behulpzaamheid en de kennis is ongelooflijk goed. Hoewel ik een zeer goede baan had, merk je dat in zo'n situatie je de kennis echt nodig hebt van een jurist. Mijn speciale dank gaat uit naar Dennis Beekman, de jurist van Dynamiet. Los van het snelle handelen, de adequaatheid, knowhow heeft Dennis ook het meest optimale onderhandelingsresultaat bereikt. Fantastisch! Ik kan hem iedereen aanbevelen!

Helemaal niet

Pluspunten

Mijn BKR registratie is verwijderd!

De klant tussentijds beter op de hoogte houden!

Pluspunten

Goed geholpen Dank je wel

Pluspunten

Zo ongelofelijk blij, binnen twee maanden was m'n bkr verwijderd zoals ze (met grote kans) aangegeven hadden. Helemaal top!! Vriendelijk te woord gestaan en vlotte afhandeling!

Tegen

Pluspunten

altijd duidelijk geweest ben heel blij dat ik dynamiet heg gevraagt om dit te regelen

Pluspunten

snelle behandeling voor relatief lage kosten. duidelijke berichtgeving van de medewerkers. goede adviezen. echt top

kende het bedrijf niet. kreeg via een relatie de tip. misschien wat meer marketing.

Pluspunten

Alles is goed gegaan!

Pluspunten

echt een top bedrijf ze hebben mij heel goed geholpen mijn dank is zeer groot

geen, ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op verzoek.. Uitdrukkelijk verzoek op de hoogte gehouden worden

Klant geen worst voorhouden en valse verwachtingen wekken. Ondanks meerdere malen "komt goed" uiteindelijk 0 resultaat. Er zijn brieven verstuurd met allerhande gronden waarom na 58 maanden na schuldsanering ( finale kwijting alle schulden!) inschrijving BKR onrechtvaardig was en is.. Niets uitgehaald! En nu helaas toch uit moeten zitten en gerede kans droomhuis mis te lopen.. Bedankt voor de valse hoop!

Pluspunten

goede communicatie , zeer vriendelijke medewerkers, zeer goede know how

geen , ga zo door

Pluspunten

Klantvriendelijk Duidelijk Positief

Pluspunten

Ik ben heel blij met het resultaat wat jullie bereikt hebben

eigenlijk geen een ga zo door

Pluspunten

positief ingesteld personeel aardig , begripvol , meedenkend. BKR daadwerkelijk kunnen verwijderen / aanpassen

de klant iets meer op de hoogte houden , al is het een mail waar niet veel meer in staat als dat de klant al weet maar het gaat meer om het idee de klant waar jullie het uiteindelijk voor doen het gevoel heeft dat er ook daadwerkelijk aan gewerkt wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Dynamiet Nederland, waar dienstverlening hoog in het vaandel staat en waar ze menen uitstekende service te verlenen. Wel, totale onzin!! Ik heb op advies van hun betaald plus de kosten voor de BKR registratie. Zij zouden me wel van mijn AH melding af helpen die ik had gekregen gedurende mijn scheiding waardoor er 5 maanden geen hypotheek kon worden betaald door dubbele woonlasten (voor de rest heb ik geen BKR melding).. Niet dus!! Wat hebben ze precies voor dit (voor mijn dure) bedrag gedaan? 2 brieven geschreven, niet meer!! Ze krijgen 2 x een afmelding van de ABN-AMRO (ook al zo'n fijn instituut die absoluut niet kijkt naar je persoonlijke situatie) en gooien de handdoek in de ring. Het enige wat ik te horen kreeg is of ik opnieuw een bedrag wilde storten zodat ze het voor de rechter konden brengen maar ook daar konden ze geen zekerheid over geven. Als alternatief gaven ze een mogelijkheid om dan elders een hypotheek te kunnen afsluiten maar 2 dagen later krijg ik al een brief dat ik niet in aanmerking kom voor een hypothecaire lening. Kortom, ik ben ongelofelijk bedonderd door de fa. Dynamiet Nederland en raad iedereen ten zeerste af om zaken met hun te doen.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het totaalplaatje. Er wordt goede uitleg gegeven en je wordt op de hoogte gehouden en gesteld wat er gaande is. Ik had mij nooit meer, maar dan ook nooit meer durven bedenken dat ik ook nog van de bkr af zou komen. Mijn DANK is GROOT...

Pluspunten

Snelle reactie, klopte informatie, overleg

Pluspunten

Zeer correct geholpen en heldere uitleg tijdens het gehele traject! Ook is het dossier zeer snel positief gesloten.

Pluspunten

Komen met goede zaken naar voor

Pluspunten

Altijd bereikbaar, goede service, zeer klantvriendelijk

Geen opmerking

Pluspunten

Alles

Pluspunten

fouten snel opgelost

bloemen beloven ook nakomen dan meneer de grootca

Pluspunten

Ik ben netjes en vriendelijk te woord gestaan. Dynamiet was snel en duidelijk in wat voor acties ze van plan waren om te ondernemen. Ik ben ontzettend blij!

Jammer dat je online de correspondentie voering niet kan volgen tussen Dynamiet en het ander bedrijf.

Pluspunten

hulpzaam,aandacht,snel en actief .

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.