Pluspunten

Snele resultaat een goeie bedrijf.Uitstekend.

Pluspunten

Mijn contactpersoon: Michael de Zwart, handelt snel, accuraat en denkt actief mee. In deze moeilijke periode heb ik veel aan hem gehad. Het kantoor heb ik eveneens als een professionele organisatie ervaren.

Pluspunten

Door dynamiet nl zijn we erachter gekomen dat we al 3 jaar onterecht geregistreerd stonden. Al die tijd stonden we onder het minimumgrens geregistreerd. Hoe moet een leek immers weten dat er bij een betalingsachterstand van 450 euro niet mag worden geregistreerd.

Het BKR helpt ons niet bij onterechte registraties. Het BKR is partijdig omdat het een onderdeel is van alle banken in nederland, Gs zo door dynamiet want u help wel!

Pluspunten

Dank u wel

Nee

Pluspunten

Ik heb dynamiet zeker als positief ervaren. Ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn prima per mail of telefonisch te bereiken en ik ook goede informatievoorziening gehad.

Niet van toepassing

Pluspunten

Yes yes yes mijn registraties zijn verwijderd! Ben vanaf het begin af aan goed op de hoogte gehouden via e-mail. Ook heb ik netjes per post een rapport ontvangen.Uitstekende service!

Kon u mij niet eerder benaderen, heb namelijk 2 jaar lang voor niks moeten lijden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mijn bkr registratie is verwijderd.

geen tips maar commentaar; jullie sturen een mail dat ik bepaalde papieren moet toesturen maar vertellen hier niet bij hoe en waar ik deze vandaan moet halen,en dit was juist het punt waarom ik jullie had ingeschakeld.

Pluspunten

Duidelijke afspraken m.b.t. tot prijs en service. Goed resultaat geboekt.

Pluspunten

Staan je keurig te woord en als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar

Pluspunten

ze hebben me zeeeeer goed geholpen!netjes met informatieverstrekken!echt toppie!!ga zo door met het helpen van mensen met hun negatieve bkr registratie!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat ik werd afgewezen. Nadat ik de info op jullie website had gelezen dacht ik dat jullie me wel verder konden helpen. Helaas pindakaas, het goede ervan is wel dat jullie daar eerlijk in zijn.

Wat duidelijker op de website vermelden dat jullie niet iedereen kunnen helpen!

Pluspunten

Goede service, klantencontact, informatievoorziening en natuurlijk resultaten!

Waar was u?

Pluspunten

goede en snelle manier. ben erg blij met met deze hulp al vond ik het wel een beetje duur maar ja de serve,s was goed.

verder niets op aan te merken

Pluspunten

De snelheid waar ik met ben geholpen klasse. Ik had niet gedacht dat ik van mijn bkr af zou komen. Maar het is gelukt en kan ik weer verder gaan met mijn leven. Ik raad iedereen met een bkr dynamiet aan.

Pluspunten

Goede bedrijfsvoering en klantvriendelijk.

Pluspunten

Na telefonisch contact te hebben gehad zijn ze direct aan de slag gegaan wat resulteerde in een positieve uitslag na amper 7 weken ik werd op de hoogte gehouden door middel van Email dus al met al is dit een goede zaak voor mij geweest.

Pluspunten

Altijd netjes te woord gestaan en mijn negatieve bkr registratie van de wehkamp hebben ze weten te verwijderen, hierdoor heb ik mijn lening overgesloten tegen een lagere rente.

Ga zo door.

Pluspunten

Ik heb ongelooflijk veel bewondering voor Dynamiet Nederland! Door uw tussenkomst kunnen wij weer bouwen aan onze toekomst.

Die heb ik niet.

Pluspunten

Snelle actie en reactie! Zeer snelle en correcte afwikkeling met gelukkig ook in ons geval een positief resultaat. Ga zo door!

Meer bekendheid geven aan jullie bestaan. Dit had ons vijf jaar " ellende" gescheeld.

Pluspunten

In korte tijd veel resultaat. Waar jezelf tegen problemen aanloopt, en de stugheid van de bank, lukt het jullie wel om resultaat te boeken.

De betaling is ook erg kort. Veel mensen zullen er moeite mee hebben om per maand bijna €100.00 te betalen, ook al is het maar 3 keer.

Pluspunten

Positieve benadering, goed contact en goede resultaten.

Pluspunten

Uitstekende dienstverlening tijdens het hele traject van begin tot eind. Ondanks tegenwerking is het BKRregistratievrij toch gelukt om mijn BKR codering te verwijderen. Hun positieve punten zijn voor mij: Kennis en Doorzettingsvermogen.

Jacob Leendert van Rijweg 127

2713 HZ Zoetermeer

Over Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland is de specialist in het verwijderen van negatieve BKR-registraties. Wij staan consumenten bij die het niet verdienen om negatief geregistreerd te staan. Het verkrijgen van een hypotheek of lening wordt weer mogelijk gemaakt.